2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızım ekim başı doğdu. Henüz havalar soğumamıştı. Artık hep öyle olacak galiba küresel ısınma yüzünden

Kızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Evet kızım da 6 aylıktan itibaren odasında yattı. Ama hasta olduğunda yanımıza aldık, tatillere onu götürdük, çok kullanışlı bir şey. Zamanla gıcırdama oluyor tabii ama bebek büyüdükçe uykusu derinleşiyor, her sese uyanmıyor. Bir dört ay zaten kendi dönemiyor

Bizde geçen gün babynest aldık 101 e gelenlerden memlekette vardı aslında ama orada kaldı bi tulum takım iki yenidoğan takım birisi beşli bi ağız mendili çorap battaniye vs aldık öylesine şimdilik annemde gelirken memleketten yelek patik getirmiş bi sürü

Kızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Anladim canim eger yerin yoksa park yatakda cok kaba oluyor canim evet gicirti yapyor bende simdi hatirladim saglamligi ile alakalida olabilir tabi ben simdi bundan aldim yerim dar oldugu icin odamda odasini ayirinca mobilya tipi alirim diye

Eklentiler

• images (5).jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bere ve eldiven en az üçer tane alın bence. İlk bir ay yüzünü çizmesin diye eldiven takılıyor, çabuk kirleniyor. Bir aydan sonra dokunma duyusuyla beyin Bağlantı kursun diye eldiven takmamak lazım.
Kafadan üşütmemesi için de bereyi hiç çıkarmayın demişti hemşire

Ben kızımda 3yaşına kadar park yatak kullandım. Bu bebekted de kullanmayı planlıyorum. Diger yataklar gibi estetik olmuyorlar ama cok kullanıslılar istediginiz yere götürebiliyorsunuz odadan odaya taşıması kolay

Anladim canim eger yerin yoksa park yatakda cok kaba oluyor canim evet gicirti yapyor bende simdi hatirladim saglamligi ile alakalida olabilir tabi ben simdi bundan aldim yerim dar oldugu icin odamda odasini ayirinca mobilya tipi alirim diye
Bunlardan bende kizimda ilk 5 ay kullandim. Baya kullanışlıydi sonra koyacak yer yok diye sattım. Yine böyle mi alsam diyorum bazen. Yatak odamız geniş olsaydı mobilya besigi kurardık. Yeni bi besige de masraf etmezdik ama mecbur sığacak bisey lazim yanımıza. Ben p. tesi e bebeke gidip bi bakayım bari nasılmış bu park yataklar .

Bende bunları aldim civilden kizlar birde 10lu ağız bezi almıştım. E bebek indiriminden de biseyler bakmak istiyorum. 10lu hastane çıkışı guzel bulabilirsem alirim ondan değilse internetten alirim. Kiz bebek kıyafetlerine alışık olduğumuz için erkek garibime gidiyor ne alacağımı bilemiyorum

Ay çok tatlı küçük adam kıyafetleri

Selam kızlar :)
Bugun beklenen gündü ..
detaylı ultrason günümüz:)
Çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz var ..
bunun yanı sıra harika fotolarda verdi her be kadar oğlunun suratı asık olsa da :)
Aynı ablası :)
Sanırım kızımı tekrar doğurucam..
Darıısı sizlerin başına inşallah ..
sizlerde hayırlı haberlerle gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…