- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.248
Kızım ekim başı doğdu. Henüz havalar soğumamıştı. Artık hep öyle olacak galiba küresel ısınma yüzündenAa senin önceki doğumun da mı yazdı? Yaz bebeği daha rahat değil miRahat rahat dışarı da çıkarırız.
evimiz sıcak olmuyor hiç klima çalıştırmadık 3 yıldır bu evdeyiz. O zaman uzunlarla geçeceğini düşüneceğim ilk 1 ay. Ona göre uzun kollu patikli tulum alacağım ilk zamanlar için :)
Çok tatlış bir fotoğrafHaziranda ne giydirecegimizi bilemeyip böyle giydiririz sanırım
Evet kızım da 6 aylıktan itibaren odasında yattı. Ama hasta olduğunda yanımıza aldık, tatillere onu götürdük, çok kullanışlı bir şey. Zamanla gıcırdama oluyor tabii ama bebek büyüdükçe uykusu derinleşiyor, her sese uyanmıyor. Bir dört ay zaten kendi dönemiyorKızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Çok güzeller üstlerinde gördüğümüz günlerde gelir inşallahŞunları aldımdedemiz ödedi
Hoşgeldiniz aramıza bende erkek çocuk bekliyorumMerhaba anneler bende insallah haziran annesi olacagım. Bir kızım var simdi bir de oglan geliyor
Bizde geçen gün babynest aldık 101 e gelenlerden memlekette vardı aslında ama orada kaldı bi tulum takım iki yenidoğan takım birisi beşli bi ağız mendili çorap battaniye vs aldık öylesine şimdilik annemde gelirken memleketten yelek patik getirmiş bi sürüCinsiyeti öğrendiğim gün bir tulum aldım sonradan bir 5li hastane çıkışı ve 5li uzun kolluyenidoğan badi aldım.
He birde şok marketten 4 kolsuz badi ve ağız mendilleri...
Az şey de almamışım aslında
Eldivenler önemliHaziranda ne giydirecegimizi bilemeyip böyle giydiririz sanırım
Anladim canim eger yerin yoksa park yatakda cok kaba oluyor canim evet gicirti yapyor bende simdi hatirladim saglamligi ile alakalida olabilir tabi ben simdi bundan aldim yerim dar oldugu icin odamda odasini ayirinca mobilya tipi alirim diyeKızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Inşallah canımÇok güzeller üstlerinde gördüğümüz günlerde gelir inşallah
Hoşgeldiniz aramıza bende erkek çocuk bekliyorum
Çok güzeller inşaallah güle güle giysin kuzucukŞunları aldımdedemiz ödedi
Çok güzel hepsi. Güle güle giysinŞunları aldımdedemiz ödedi
Tesekkur ederim saglıkla kavusuruz insallah bebeklerimizeÇok güzeller üstlerinde gördüğümüz günlerde gelir inşallah
Hoşgeldiniz aramıza bende erkek çocuk bekliyorum
Bunlardan bende kizimda ilk 5 ay kullandim. Baya kullanışlıydi sonra koyacak yer yok diye sattım. Yine böyle mi alsam diyorum bazen. Yatak odamız geniş olsaydı mobilya besigi kurardık. Yeni bi besige de masraf etmezdik ama mecbur sığacak bisey lazim yanımıza. Ben p. tesi e bebeke gidip bi bakayım bari nasılmış bu park yataklar .Anladim canim eger yerin yoksa park yatakda cok kaba oluyor canim evet gicirti yapyor bende simdi hatirladim saglamligi ile alakalida olabilir tabi ben simdi bundan aldim yerim dar oldugu icin odamda odasini ayirinca mobilya tipi alirim diye
Ay çok tatlı küçük adam kıyafetleriEki Görüntüle 2773020 Bende bunları aldim civilden kizlar birde 10lu ağız bezi almıştım. E bebek indiriminden de biseyler bakmak istiyorum. 10lu hastane çıkışı guzel bulabilirsem alirim ondan değilse internetten alirim. Kiz bebek kıyafetlerine alışık olduğumuz için erkek garibime gidiyor ne alacağımı bilemiyorum