2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Insallah canim bana ozaman hep yat dediler tek tuvalete kalkıyordum sende oyle yap ilaclarini vitaminlerini al doğacagi varsa doğuyor kendini sitrese sokmamaya çalış sitrese kanama artıyor düşse benimki düşerdi doğum olur gibi kocaman parçalar düştü heryerim battı araba koltuğu bile kan oldu sağlıcakla doğsun yavrularımız inşallah 🤲🤲
Sağ olasin dikkat etmeye çalısıyorum tabii ama insanin aklina kurt dusuyo bazen 😊😊

0.2 ilk bi oynama neredeyse önemli değil sen yine danışda o durumlarda hipertiroidi olabiliyor o zamanda ilaç verilir zekası için etkili değil ki değeler çok düşük yüksek olsa anca
Doktor ilaca gerek yok dedi sağlık ocağınada çok güvenmiyorum kanı bekletiyorlar değerler farklı çıkıyor olmazsa özelde tekrar test yaptırırım

Selam hanımlar sağlık ocağında kan değerlerine bakalim dediler T4 hormonum düşük cıktı 😔😔😔 sınır 0.70 benim 0.68 çıktı internette bebekte zeka geriliği oluşur felan yazıyor bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı doktora yazdım oda cevap vermedi 😭😭
Benim çok yakın bir arkadaşım gebeliği boyunca hep 00 küsürlerde çıkmış, tam 9. Aya gelmiş ki düzelmiş hormonu ,doktor ilaç falanda vermemiş şimdi zeka küpü gibi bir çocuğu var maşallah 5 yaşında :) benimde olması gerekenden yüksek çıkıyordu doktor banada ilaç verdi üç ayın sonunda normal değere düştü ,ilaca devam ediyorum halen ..

15 haftalıkken daha yüzdeki organlar tam yerine yerleşmemiş oluyor. Bir şey olsa doktor söylerdi. İçinizi ferah tutun
3boyutluda doktorlar yorum yapmıyorlar bebeğin şekli ile ilgili. varsa bir bozukluk anca detaylıda belli olurmuş o yüzden takmayın kafanıza. daha hala gelişme evresinde 15 haftalık çok erken :)
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimizin saglikli evlatlari olsun 🤲🏻

Yok bilmiyordum. Büyük geçmiş olsun ona da. Çok şükür bu durumumuza valla
Evet benim tamamen rahim ağzına oturmuştu plasenta, sezaryen dikişlerimi patlatma ihtimali vardı. Doktor yukarı çıkması mümkün değil dedi. Her hafta kontrole gittim, 13. Hafta yukarı çıktı çok şükür

***Iyi akşamlar kızlar sadi konukta ayrintili ultrason yaptıran oldumu ?

Evet benim tamamen rahim ağzına oturmuştu plasenta, sezaryen dikişlerimi patlatma ihtimali vardı. Doktor yukarı çıkması mümkün değil dedi. Her hafta kontrole gittim, 13. Hafta yukarı çıktı çok şükür
Yatak istirahati ve progestanla mi duzeldi acaba

Screenshot_20210129-232016_Instagram.jpg

Duyduk duymadık demeyin hanımlar geri sayım başladı 😂

Her gün ayrı bir şeye indirim yapıyorlar. Hepsine birden yapsalar da rahatça alsak
Aynen sürekli mağazaya gitmek de ayrı dert ayın 15ine kadar nelere indirim yapılacağını yazmışlar neyseki aynı güne denk gelen şeyler var :)

Merhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Yaaa yeni okudum yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versin tez vakit te dua edelim İnşallsh... Rabbim kucagına al İnşallsh saglıkla kuzuyu vaktinde... Hamilelik zor yaa kapalı kutu kasılma kar başladı bende de korkuyorum ilerlemrz de hepimiz saglıkla kucagı mıza alırız 🤲🤲

X