2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bahsettiği üfürüm denen şey mi acaba.Önceki hamileliğimde birşey dememişlerdi bana ama doğunca kalbinde üfürüm var dediler.Ara ara takip ettirdik ekstra birşey kullanmadık.Bir yaşına gelmeden de düzeldi.Belki bu anlattığımdan farklı birşeydir sana denilen belki de henüz olgunlaşma sürecindedir de ondan öyle demiştir.İçin rahatlasın eğer benim başıma gelen şey ise diye yazdım
Kızımda ablasında biküspit aort var zaten şu an böyle devam ederse hiç sorun oluşturacak bir şey değil. Şimdiyse ondan önce doçente gitmiştik devlette hiç bir şey görmedi vicdanım rahat dedi bu gittiğim doktorda aynı şeyi dedi ama bundan bahsetti inşallah tahminidir sadece canım çünkü insanı çok üzüyor biliyorum bu durumları sağolasin.

Malatyada tek bir hastane detaylı yapıyordu sanki kuzum ya buldun mu dr ☺️
Canım üniye randevu alamadık doktorum tavsiye ettiği araştırma hastanesindeki doçente gittik ayrıca radyologa gittik keşke en başta il dışına gitseydim iyi olurmuş havada kötüleşti şu an hava felaket lapa lapa kar yapıyor şimdi ☺️

Canım üniye randevu alamadık doktorum tavsiye ettiği araştırma hastanesindeki doçente gittik ayrıca radyologa gittik keşke en başta il dışına gitseydim iyi olurmuş havada kötüleşti şu an hava felaket lapa lapa kar yapıyor şimdi ☺️
Yaa ay ne guzel ama.buz gibidir malatyanin kısı cok soğuk olur zaten🙈😂 bende oğlumda malatyaya denk gelmisti radyolaga gitmiştim cok güzel incelemişti oda park hospitalde yaptırmıştım hatta

Merhaba hanimlar tek bir sorum olacak bu yuzden yaziyorum size.
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık. Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? 😔😞😞
FB640CC4-ED0A-4FAF-A77C-9F483E4E03CD.jpeg

Bende öyle alicam hastaneler çok sıcak oluyor konyada haziranda serin oluyor ama bu sefer sıcak gidiyor kar yok hazirandada sıcak olur kesin 2 takım alsam yeterli olur o şekilde sabahlikli
Merhaba deryacim.
Konya serin olur haziranda, guzel memleketim benim. Orda mi gorev yapuyosunuz yoksa orali misiniz. Ben seydisehirliyim.
Saglikla alalim kucagimiza evlatlarimizi insallah

Cook sukur canim bir sikinti yok kizimiz da cook iyi arada bir oynadimi bayag tekmeliyo🤰 ben 15 haftada hissetmstm ilk simdi 20 haftadaym karnimda cikti cook sukur sen nasilsn kizimiz nasil🤩🌹
Cok şükür bizde iyiyiz zilli oynamaya basladim mi baya oynuyor birde tatli yedikten sonra cok oynuyor dün ultrasonda gördüm ilk defa yan dönmedi bu sefer tamamen açtı kendini 😍 isim buldunuz mu

Cok şükür bizde iyiyiz zilli oynamaya basladim mi baya oynuyor birde tatli yedikten sonra cok oynuyor dün ultrasonda gördüm ilk defa yan dönmedi bu sefer tamamen açtı kendini 😍 isim buldunuz mu
Bende 2 hafta once gormstum yuzunu ayagini uzatms bas parmagini yukari dogru dikmsti cook tatliydi isim en bastn belliydi Asel koycaz insallah canim sen ne koymayi dusunuyon peki

Merhaba hanimlar tek bir sorum olacak bu yuzden yaziyorum size.
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık. Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? 😔😞😞Eki Görüntüle 2771989
Hiç bişey yok içini ferah tut maşallah ne güzel ağzı burnu belli
Sonucta bu ultrason kul yapısı bu kadar ancak çıkartıyor ama gerçekten çok güzel poz vermiş

Kızımda ablasında biküspit aort var zaten şu an böyle devam ederse hiç sorun oluşturacak bir şey değil. Şimdiyse ondan önce doçente gitmiştik devlette hiç bir şey görmedi vicdanım rahat dedi bu gittiğim doktorda aynı şeyi dedi ama bundan bahsetti inşallah tahminidir sadece canım çünkü insanı çok üzüyor biliyorum bu durumları sağolasin.
Rica ederim içini ferah tut inşallah sapasağlam alırız hepimiz kucağımıza

He cok güzel ilgilenmislerdi burda bulsam öyle bi rayalog yine ona giderdim sahsen 🙈
Biraz hızlıydı bu sefer çok yoğunmuş işte yinede iyiydi bi çizgilenme dedi inşallah önemli değildir aman bi şey çikmasinda bebişlerde☺️
sen ne zaman gideceksin

Bende 2 hafta once gormstum yuzunu ayagini uzatms bas parmagini yukari dogru dikmsti cook tatliydi isim en bastn belliydi Asel koycaz insallah canim sen ne koymayi dusunuyon peki
Defne diye dusunuyordum birde asel mina diye düşünüyordum ama bana güven olmaz her an değişebilir 😍

Yok balim yazamadim ya oğlum cok huysuz hem ev temizlik bide bu aralar bi uyku duskunluğum var buraya giremedim🙈 kontrolüm iyi geçti cok şükür hersey yolunda şimdilik plesanta yukari çıkmaya baslamis ayni ilaçlara devam edicem sizlerde durumlar nasil ☺️
Kanamaniz oldu mu ya da oluyo mu acaba? Insallah benimki de yukari cikar bu ayin 11nde cok ciddi kanamam oldu hala kahverengi lekelenmelerim var. Doktor 1 ay ugrastirir bu seni demisti. Yine ultrasonda da pihtilasmis kanama alanlari gorunuyo. Aklima kan sulandiricilar geliyo valla onlarin bir yan etkisi mi daha onceki kurtajlardam dolayi mi hic bilmiyorum.

X