- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Benimde öyleydi ilk gün hariç sonrası kolaydı eve geldiğimde her işimi kendim yaptımYok sezeryande uzun diyemem ben sadece ilk gün çok çektim sonra yatmadım bile kızıma baktım kalktım bir hafta yatanlar oluyormuş ama ilk gün çok fenaydı sonra sadece dönerken kalkarken acın oluyor hissizlik oluyo hissetmiyorsun dikiş yerini uzun süre normal olupta cok zor olanlarda varmış epizyodan dolayi artik kismet meselesi
O terleme sayesinde doğum hormonlarını, anestezi ödemini attığımı düşünüyorum. Çünkü öyle hızlı kilo verdim ki. Sabah uyanıyordum, benim ayak bileklerim mi incelmiş diye şok oluyordum. Öyle gözle görülecek şekilde gitti.Ben de doğum sonrası acayip terliyorum özelliklerde geldikten sonra bir kaç hafta çok kötü geçiyor.uyanıyorum ki çok terliyim ama önce bebekle ilgilenince donuyorum resmen.Haziran olsa da ben de ince şeyler tercih etmiycem düşündükçe üşüyorum çünkü
Günaydın. Benim 24.hafta dışarıdan belli olmaya başlamıştı ama montla belli olmayabilirGünaydın hanımlar tetanozu oldum ikinci doz 1 ay sonra insallah sağlık ocağında bu sefer baska bir hemşire denk geldi kadın gebe olduguma inanmadıkendi hemsirem gelince hemen aldı içeri bu göbeğim ne zaman kendini belli edecek acaba
İnşallah canımBenimde öyleydi ilk gün hariç sonrası kolaydı eve geldiğimde her işimi kendim yaptım
İnş bu doğumumuzdada öyle olur
Yani öyle bir seçenek varsa daha iyi olur tabi ki çok ağır geçti benim hem hamilelik hem bu aşının yan etkileri utanmasam oturup ağlıcam ,kolum halen ağrıyor ,yoksa ikinciyi de olurdum yani ..Benm ilk hamilelikte birini vuralım diğerini diğer hamilelikte vururuz demişti hemşiremiz. Lise mezunusun olmusundur daha önce aşı dedi. Bi konuşsanız belki yapmaz hemşire ?
Benimde öyle geçti bi gün uyuyamadım bilsem yaptirmazdim ben normalde tek doz yaptiracaktim ilk doğumda iki doz yaptırmıştım sadece sen de öyle yaptirabilirsin drun karar vermesi gerekmiyor illa tetenoz riski az diye yaptirmayanlarda var.Yani öyle bir seçenek varsa daha iyi olur tabi ki çok ağır geçti benim hem hamilelik hem bu aşının yan etkileri utanmasam oturup ağlıcam ,kolum halen ağrıyor ,yoksa ikinciyi de olurdum yani ..
Belki de dediğin şekilde ödemi atıyor vücut.Aslında çok şükür öncekilerde ödem oluşmamıştı fazla da kilo almamıştım bu seferde öyle olur inşallah ama yine de atıyor vücut dediğin gibi.Ben artık gelsin istiyorum HaziranO terleme sayesinde doğum hormonlarını, anestezi ödemini attığımı düşünüyorum. Çünkü öyle hızlı kilo verdim ki. Sabah uyanıyordum, benim ayak bileklerim mi incelmiş diye şok oluyordum. Öyle gözle görülecek şekilde gitti.
Bana da hemşire önceki hamilelikle bunun arasının ne kadar olduğunu sordu.beş ten az ise tek doz yapıyorlarmış yoksa iki dozBenm ilk hamilelikte birini vuralım diğerini diğer hamilelikte vururuz demişti hemşiremiz. Lise mezunusun olmusundur daha önce aşı dedi. Bi konuşsanız belki yapmaz hemşire ?
Aynen yakinda cikar kızım kendinu belli ederGünaydın. Benim 24.hafta dışarıdan belli olmaya başlamıştı ama montla belli olmayabilir
Artık eminiz ikimizde erkek olduğunaNe güzel ya maşallah catlakta olmaz öyle benimki maşallah füze gibi dışarda erkek olduğu için sivri bide iç karnim geniş değil dışarda kalıyor yavrucak
Bende bugün oldum. İlk gebeligimdeki hemşire ile bu farklı. 1 ay sonra yine gel dedi. Hiç olasım yok cunku daha 3 yıl oldu doğum yapalı.Bana da hemşire önceki hamilelikle bunun arasının ne kadar olduğunu sordu.beş ten az ise tek doz yapıyorlarmış yoksa iki doz
Bende haftaya olacaktım eşim haftasonu evde diye oldum ilk gebelikte 2 gün kolımu kaldıramamıstım bilerek bugün olup haftasonuna denk getirdim ki küçük kızımla eşim ilgilensin benim şimdiden ağrımaya başladı kolum .Yani öyle bir seçenek varsa daha iyi olur tabi ki çok ağır geçti benim hem hamilelik hem bu aşının yan etkileri utanmasam oturup ağlıcam ,kolum halen ağrıyor ,yoksa ikinciyi de olurdum yani ..
Bazıları daha garantici oluyor.Benim hemşiremde işinde titiz rastgele dememiştir bir yeterli diye.Yeterli gelir o zamanBende bugün oldum. İlk gebeligimdeki hemşire ile bu farklı. 1 ay sonra yine gel dedi. Hiç olasım yok cunku daha 3 yıl oldu doğum yapalı.
Malatyada tek bir hastane detaylı yapıyordu sanki kuzum ya buldun mu drİnşallah güzel haberlerle git gel canım bende yarın detaylı için başka bi Dr daha gidebilirim belki.
Bahsettiği üfürüm denen şey mi acaba.Önceki hamileliğimde birşey dememişlerdi bana ama doğunca kalbinde üfürüm var dediler.Ara ara takip ettirdik ekstra birşey kullanmadık.Bir yaşına gelmeden de düzeldi.Belki bu anlattığımdan farklı birşeydir sana denilen belki de henüz olgunlaşma sürecindedir de ondan öyle demiştir.İçin rahatlasın eğer benim başıma gelen şey ise diye yazdımKalbine bakarken karıncık arasında çizgiler var vsd gibi ama belli olmaz şimdi hiç bir şey yok demişti aklima taklidi ya böyle muallak şeylerde beni buluyor karşılaşanınız oldu mu böyle tahmin yaptılar mı sizede perinatolojiye giden arkadaşlar vardı
Yok balim yazamadim ya oğlum cok huysuz hem ev temizlik bide bu aralar bi uyku duskunluğum var buraya giremedim
Allah yardımcın olsunMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Allah yardım etsin canım kolay geçer inşMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim