2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın canlar
mide bulantiniz için hafif tuzlu şeyler çubuk kraker beyaz leblebi çoğu gebede ise yarıyormus. Bir de gün içersinde çiğ ceviz badem tüketmeye çalışın. Eğer kabızlık sorunu olan varsa doktorumun öneri kırmızı kapya biberi kahvaltıda çiğ olarak tuketebilirsin demişti. Bir de konusu geçmiş maydanozun düşük oluşturması için kasa kasa yemek gerekiyormuş. İçinizi ferah tutun . Stresten uzak keyifli bir doneminiz olsun inşallah

Selam kizlar ben bugun 5+3 teyim ve gec dollenme oldu adetten bi gun sonra beta hcg 32 ydi .
altan luayenede doktor keseyi gordu haftaya tekrar gel kalp atiskarini duyariz dedi . Kese 3mm dedi sanirim ama cok kucuk degil mi bu hafta icin. Belkide stres yapacak yer ariyorum ..bilemedim

Merhaba kızlar Günaydın ,
Ben hayırlı haberlerle geldim minnağımıızın kalp atışlarını duyduk çok şükür .herşey yolunda. Kan ve idrar tahlillerini verdim haftaya yine giidcem
Canim çok sevindim maasallah

Reactions: H E
Inşallah canım haftaya neden çağırdı? Bende kalpten sonra 1 ay gitmesem diyordum gerci ne zaman böyle desem çok gitmem gerekiyor
Canım ilk kontrol ya doktorum 2 kere kalp atışını duymak istiyo :)
Kızımda da böyle yaptı . Sonra 11. Haftada falan çağırıyor ben 12-13 gibi giderim sıkıntım olmazsa .

Kizlar sonuclarim geldi ,yarın doktora gosterecegim.hersey normal gibi sadece antihbs çok yüksek çıktı.biraz araştırdim da ,size de sormak istiyorum.bi sıkıntı yaratmaz di mi bu durum

günaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaa H E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 sen nasılsın? Sohrab sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım

Kizlar sonuclarim geldi ,yarın doktora gosterecegim.hersey normal gibi sadece antihbs çok yüksek çıktı.biraz araştırdim da ,size de sormak istiyorum.bi sıkıntı yaratmaz di mi bu durum
canım korkulcak bişi yok daha önce bu değerin nasıldı bilmiorm ama hepatit b ye karşı antikor oluşturmşsun artık hepatit b hastası olmucaksın demektir bu da için rahat olsun

canım korkulcak bişi yok daha önce bu değerin nasıldı bilmiorm ama hepatit b ye karşı antikor oluşturmşsun artık hepatit b hastası olmucaksın demektir bu da için rahat olsun
Hepatit b nasıl oldum ki hiç farketmedim hayret.neyse iyilesmisim demek ki bebeğe Bir zararı olmasın da.bizim doktor bey ebe hemşireye sormuş bir sorun yok di mi baktın mı sonuçlara diye.o da.bir sorun yok herşey yolunda,zaten yarın uzmanına gorunecek hanimefendi demis
o yüzden kafama takildi.

benim de öle olmştu bi baktırdım antikorum yoktu, 6 ay sonra vardı. ne oldu ne ara hepatit b oldm annamadm. ama çok şükür ki antikor üretmişiz hasta olmamşz bu iyi bişi baya

Merhaba kızlar Günaydın ,
Ben hayırlı haberlerle geldim minnağımıızın kalp atışlarını duyduk çok şükür .herşey yolunda. Kan ve idrar tahlillerini verdim haftaya yine giidcem
Canim sen kaç kaçsın şu an sat ne zmandi

Reactions: H E

benim de öle olmştu bi baktırdım antikorum yoktu, 6 ay sonra vardı. ne oldu ne ara hepatit b oldm annamadm. ama çok şükür ki antikor üretmişiz hasta olmamşz bu iyi bişi baya
Şöyle enerjik hatunlara da bayılıyorum günaydın, hoşgeldin.
İnsan hamileyken neden böyle evhamlı oluyor bilmiyorum.bu söylediğini araştırdım ve biliyorum ama yine de bı başkasından duymak istiyorum,iyice kesinlessin yani,herkes onaylasin doğruluğunu ne garip oldum

agahagh anneliğin yüzde 80i yetersizlik hissiyse hamileliğin de yüzde 80i evham bence bunlar hep kadınların karmaşık duygu dünyasından ah hormonlar aaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…