Aa ben seni ilk çocuk sanıyorum şuan. Allah bağışlasın canım. Seni üzmüyorsa ne mutlu maasallahValla bende bir çocuk var ama erkek olmasına rağmen çok uslu üzmüyor hiç annesini:))annesine kıyamıyor ama bakıcıya kıyıyormuş ben işteykenyani gün içinde yoruluyorum aslında ama gece uykum gelmiyor bir türlü
Benim iştah kaybım var, ama yine de yiyorum.ona rağmen zayıfladım.duzenli beslenmekten mi anlamadimEvet ya sık idrara çıkma bende de varbirde aşırı iştahlanma. Yemek yiyorum sanki 1 saat sonra hiç yememişim
Şu iç bol bol.muz ye, haşlanmış patates yeKızlar ben o kadar kötüyüm ki midem bulanıyor karnım ağrıyor ve çok kötü ishal olmuşum okula gelmek zorundaydım geldim ama çok fenayım bi önerisi olan varmı elim ayağım titriyor bugün altı haftalık oldum ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Ciğer yememen ıyi olmus cnm ciger yemeyin hamileyken a vitamini cok yuksek önermiyorlarhayır koku hassasiyeti falan var iştahım açık her zamanki gibi. Ama normalde sakatat çok severim. Geçen ciğer yiyemedim.Kayınvalidem kuruk yağıyla et kavurdu yiyemedim.bunlar benim normalde bayağı bayıldığım şeyler.
Gecen ishal bende de oldu cnm ben leblebi yedim sade beyaz karisik iyi geldi birazda muz yedimKızlar ben o kadar kötüyüm ki midem bulanıyor karnım ağrıyor ve çok kötü ishal olmuşum okula gelmek zorundaydım geldim ama çok fenayım bi önerisi olan varmı elim ayağım titriyor bugün altı haftalık oldum ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Yok hiç yemiyorum zaten de canım istedi nasılsa hibiskus nekiBir şey olmuş mudur diye strese girme hibiskuste zararlıymış ben bilmeden nane limon yaparken içine katıp içtim çok şükür bir şey olmadı sadece bundan sonra dikkat et ve öyle sık sık yeme
Uyku düzeni mi? O da ne? Uykumun asla bir düzeni olmadı
Yengem hamileyken tiksintdi etten nur topu gibi kizi oldu cnm kisiden kisiye degisiyor benceEtten tiksinmek erkek derler :) bende oyleydi cnm tabiki saglikli olsunda hic onemli degil❤
İnşallah canım sağolasinYok canım kızımda et görmek istemiyordum son aylarda mecburen yedim az az. Bunda da et görmek istemiyorum canım sadece sebzeli yemekler veya hamurişi çekiyor.
bisey olmaz canım Allahın izniyle o kadardan. Her şeyin fazlası zarar. bu şekilde sürekli tüketirsen sorun olabilir ama 1 kerecik bilmeden yemişsin. Stres olma
Ah çocuğun olunca öyle olmuyor kendini bulduğun yatağa atmak istiyorsun:))
Öyle eskisi gibi 12lere kadar yatmak nerdee:)
Kabusların oluyorsa bir şeyleri kafaya takıyorsun sanırım
Canım 6.haftada başladı benim de. Çoğunun bu haftalarda başlıyor. Eğer usutmekten değilse senin. bir an önce dersin bitse de evde dinlensen iyi olurKızlar ben o kadar kötüyüm ki midem bulanıyor karnım ağrıyor ve çok kötü ishal olmuşum okula gelmek zorundaydım geldim ama çok fenayım bi önerisi olan varmı elim ayağım titriyor bugün altı haftalık oldum ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Benim iştah kaybım var, ama yine de yiyorum.ona rağmen zayıfladım.duzenli beslenmekten mi anlamadim
Oyle tabiki :)Yengem hamileyken tiksintdi etten nur topu gibi kizi oldu cnm kisiden kisiye degisiyor bence
Ah okuldayım maalesef 5 e kadarŞu iç bol bol.muz ye, haşlanmış patates ye
Keşke saat 5 e kadar burdayım nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm kahvaltıda sadece ekmek yiyebildim yağda yumurta vardı midem bulandı görünceCanım 6.haftada başladı benim de. Çoğunun bu haftalarda başlıyor. Eğer usutmekten değilse senin. bir an önce dersin bitse de evde dinlensen iyi olur
Okulda malesef bulamam onları ıhlamur iyi gelir mi acaba içsemGecen ishal bende de oldu cnm ben leblebi yedim sade beyaz karisik iyi geldi birazda muz yedim
Bulanmiyor, sadece istahsizim.bi de her gün yumurta yemekten de sıkıldım,bu sabah cornflakes yedim içine ceviz ve bal atıp.siz ne yiyorsunuz sabahları.ben hep aynı peynir yumrutadan çok sıkıldım.Mideniz bulanıyor mu sizinde? Belki o yüzden yiyemiyorsunuzdur
Artık yanına sefertasini alma vaktin geldi o haldeAh okuldayım maalesef 5 e kadar
Ciğer yememen ıyi olmus cnm ciger yemeyin hamileyken a vitamini cok yuksek önermiyorlar