2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
benim kaynanamın kızı olmamış. 3. Gebeliğini erkek diye sonlandırmış 3erkekle ne yapıcam diye. Cahil azıcık :)
Bana da diyor ki senin de kızın olmayacak.
Ay niye öyle diyor canım hayırlısıyla ALLAH güzel sağlıklı evlatlar versin kız erkek gönlünce olsun:)) benimkide aferin oğlan doğurdun diyip duruyor valla

Allahım kötü anıların tekrarını yaşatmasın canm, inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebişini

Hangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorum
Merhaba ,
GOP Medicalparkta shahla hanım var.
Kızımın hamilelik takibini onla yaptık doğumda ondan gerçekleşti . Azeri bir dok. İnanılmaz keyifli . Siizn aklınızdakiler daha dilinize düşmeden hepsini sıralıyor , muayene sonunda sormak soru bulamıyorsunuz :)
Eğer uzak kaçmazsa muhakkak tanışın.
Ben bu gebeliğimde de onla devam edeceğim inşallah

Gop medikal parkta doğum yaptim bende ama doktorum Meriç beydi 2018 de:) şu an ilerlerse yine hastane olarak orayi düşünüyorum. Yine Meriç beye gideceğim. Siz bu civarlarda mi oturuyosunuz

Reactions: H E
Merhabalar bende gebe olduğumu yeni öğrendim, bugün alttan baktı doktor ve keseyi gördü 7 cm sanırım verdiği kağıtta öyle yazıyor ama bebeği göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi. Sizce nasıl büyüklüğü, sizler kalbini duyabildiniz mi miniklerimizin

Gop medikal parkta doğum yaptim bende ama doktorum Meriç beydi 2018 de:) şu an ilerlerse yine hastane olarak orayi düşünüyorum. Yine Meriç beye gideceğim. Siz bu civarlarda mi oturuyosunuz
Ben maalesef Bahçeşehir’de oturuyorum burda evimin hemen yanında Medicalpark var ama ben shahla hanımı sevdiğim için sırf onun için geliyorum . Meriç beyi de evet tanıyorum hayta sanırım shahla hanımda odaları yan yana :) yanlış hatırlamıyorsam

Rahat ol canım salı günü gittim 0.70 çıktı dr çok küçük dört hafta ici de dedi 2 gün sonra yani bugün gittim kese 0.99 olmuş 5 haftalık büyüklüğü güzel dedi banada 2 hafta verdi kalbi için inşallah duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…