MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Ay niye öyle diyor canım hayırlısıyla ALLAH güzel sağlıklı evlatlar versin kız erkek gönlünce olsun:)) benimkide aferin oğlan doğurdun diyip duruyor vallabenim kaynanamın kızı olmamış. 3. Gebeliğini erkek diye sonlandırmış 3erkekle ne yapıcam diye. Cahil azıcık :)
Bana da diyor ki senin de kızın olmayacak.
İnsalllah yaAmin canım inşallah 2 hafta sonra çağırdı muayeneye birde onu duysak hayırlısıyla
Sen öyle dediysen kesin olmaz deseydinbu kvler niye böyle ya
Evet şimdiden dertlenmeye gerek yok benim ilk zor oldu ama sağlıklı sıhhatli doğdu sonuçta önemli olan oAy kız dur şimdi doğumu konuşmayalım
Ay niye öyle diyor canım hayırlısıyla ALLAH güzel sağlıklı evlatlar versin kız erkek gönlünce olsun:)) benimkide aferin oğlan doğurdun diyip duruyor valla
Allahım kötü anıların tekrarını yaşatmasın canm, inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebişiniMerhababende bir haziran annesi olacağım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Temmuz ayında 9 haftalık kaybettim ikizlerimi kürtaj oldum eylül ayında tekrar hamile kaldım. Yarın ilk doktor randevum var bu konuda iyi tecrübelerim yok ama umarım sağlıklı olur bebeklerimiz
Evet öyle tabiki ama ben göbüşümü kızım diye sevmeye başladım bileaynen öyle kısmet farketmez cinsiyeti. Merak etmiyorum bile ben şu an
İsim var mı aklındaEvet öyle tabiki ama ben göbüşümü kızım diye sevmeye başladım bile
Evet öyle tabiki ama ben göbüşümü kızım diye sevmeye başladım bile
Masalİsim var mı aklında
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.benim de eşimin dedesi vefat etti. Geçen hafta daha yeni öğrendiğimizde. Erkek olduğunu hissediyoruz erkek olursa onun ismini koyacağız inşallah
Merhaba ,Hangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorum
Gop medikal parkta doğum yaptim bende ama doktorum Meriç beydi 2018 de:) şu an ilerlerse yine hastane olarak orayi düşünüyorum. Yine Meriç beye gideceğim. Siz bu civarlarda mi oturuyosunuzMerhaba ,
GOP Medicalparkta shahla hanım var.
Kızımın hamilelik takibini onla yaptık doğumda ondan gerçekleşti . Azeri bir dok. İnanılmaz keyifli . Siizn aklınızdakiler daha dilinize düşmeden hepsini sıralıyor , muayene sonunda sormak soru bulamıyorsunuz :)
Eğer uzak kaçmazsa muhakkak tanışın.
Ben bu gebeliğimde de onla devam edeceğim inşallah
Ayy benım birsürü varMasalsen?
İçine doğmak bile değil benim öyle oldu seninde olsun yapmış resmenbeddua mı ediyon o ne demek inşallah olur de diyorum. Bilmem içime doğdu. Ay kısmet yani senin içine doğan şeye mi üzüleyim
Aynı durumdayız bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Birbirimizi takip edelim canım. Kese kaç cm çıktı büyüklüğü önemli mi acaba kafama takıldı doktor daha çok küçük dediAmin canım inşallah 2 hafta sonra çağırdı muayeneye birde onu duysak hayırlısıyla
Ben maalesef Bahçeşehir’de oturuyorum burda evimin hemen yanında Medicalpark var ama ben shahla hanımı sevdiğim için sırf onun için geliyorum . Meriç beyi de evet tanıyorum hayta sanırım shahla hanımda odaları yan yana :) yanlış hatırlamıyorsamGop medikal parkta doğum yaptim bende ama doktorum Meriç beydi 2018 de:) şu an ilerlerse yine hastane olarak orayi düşünüyorum. Yine Meriç beye gideceğim. Siz bu civarlarda mi oturuyosunuz
Aynen canim Rabbim hepimize güzel sağlıklı hamilelik rahat doğumlar nasip etsinEvet şimdiden dertlenmeye gerek yok benim ilk zor oldu ama sağlıklı sıhhatli doğdu sonuçta önemli olan o
Rahat ol canım salı günü gittim 0.70 çıktı dr çok küçük dört hafta ici de dedi 2 gün sonra yani bugün gittim kese 0.99 olmuş 5 haftalık büyüklüğü güzel dedi banada 2 hafta verdi kalbi için inşallah duyarızAynı durumdayız bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Birbirimizi takip edelim canım. Kese kaç cm çıktı büyüklüğü önemli mi acaba kafama takıldı doktor daha çok küçük dedi