2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben maalesef Bahçeşehir’de oturuyorum burda evimin hemen yanında Medicalpark var ama ben shahla hanımı sevdiğim için sırf onun için geliyorum . Meriç beyi de evet tanıyorum hayta sanırım shahla hanımda odaları yan yana :) yanlış hatırlamıyorsam
Yok malesef kendine klinik açmiş şirinevlerde ataköy towers ta. Oraya gidiyorum Bende. Ama doğum için istediğin hastaneye geliyor. Kendisinden aşırı memnunum bende. Hayirlisi bakalım

İnşaAllah görürsün keseyi, ah ah bende de bulantı yoktu 6. hafta tamamlanınca geldi vicdansız 😂 o akıntı bende de var her gün farklı çeşit 😁
Canim benim ablam 5 ay yatıyor tam hamilelikte o yüzden biraz korkuyorum Benimde bulanir mı diye şu keseyi bı goruyum de Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak

Canım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden
Ya bence herkesin rahim şekli biraz farklı yani ebat büyüklüğü ve idrar torbası da aynı şekilde bence ondan herkezde değişiyor bu idrar konusu. Ne güzel işte canım valla sıkıyor çok sık girince insanı seninki iyi emin ol hem sen keseyi gördün rahatladin demi düşünme bunları 🌸🌸

Evet öyle tabiki ama ben göbüşümü kızım diye sevmeye başladım bile🥰😝
Benim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)

Benim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)
Yaaa♥️😝 benim oğlan erkek istiyor ben ona top oynamayı öğreticem diyor😂

bu arada balık yerken alt derin su balığı tüketmeyin içinde cıva varmış zarar verebilir bilginize. midye falan sakın yemeyin.

Evet ya mster chef bakiyorduk midyeyi gorunce cnm istedi dedim ama yenilmiyormus :/
Kuzlar doktorum herşeyden tadanabıkırısn dedi 1 tane yeseniz bişeycik olmaz .
sakatat içinde mesela yasak deniliyor ama benım kuzuma hamileyken canım çok çektiği için 2-3 Ayda bir yerdim doktorum sorun görmedi

X