- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Bende pıtırcigim diye seviyorum şimdiden eşimde fasulye diyorAyy benım birsürü var masalı arkadsım koydu daha 1 ay once ☺
Gülce, gökçe gökçen, Nihal, ipek ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pıtırcigim diye seviyorum şimdiden eşimde fasulye diyorAyy benım birsürü var masalı arkadsım koydu daha 1 ay once ☺
Gülce, gökçe gökçen, Nihal, ipek ❤❤❤
Yok malesef kendine klinik açmiş şirinevlerde ataköy towers ta. Oraya gidiyorum Bende. Ama doğum için istediğin hastaneye geliyor. Kendisinden aşırı memnunum bende. Hayirlisi bakalımBen maalesef Bahçeşehir’de oturuyorum burda evimin hemen yanında Medicalpark var ama ben shahla hanımı sevdiğim için sırf onun için geliyorum . Meriç beyi de evet tanıyorum hayta sanırım shahla hanımda odaları yan yana :) yanlış hatırlamıyorsam
En tatlı fasulyeBende pıtırcigim diye seviyorum şimdiden eşimde fasulye diyor
Canim benim ablam 5 ay yatıyor tam hamilelikte o yüzden biraz korkuyorum Benimde bulanir mı diye şu keseyi bı goruyum de Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacakİnşaAllah görürsün keseyi, ah ah bende de bulantı yoktu 6. hafta tamamlanınca geldi vicdansız o akıntı bende de var her gün farklı çeşit
Ya bence herkesin rahim şekli biraz farklı yani ebat büyüklüğü ve idrar torbası da aynı şekilde bence ondan herkezde değişiyor bu idrar konusu. Ne güzel işte canım valla sıkıyor çok sık girince insanı seninki iyi emin ol hem sen keseyi gördün rahatladin demi düşünme bunlarıCanım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden
Gökçe ve Nihale bayıldımAyy benım birsürü var masalı arkadsım koydu daha 1 ay once
Gülce, gökçe gökçen, Nihal, ipek
bende zor içiyorum alışkın değilim inanBana 2 litre icebilirsende daha fazla dedi valla zorla içiyorum
Benim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)Evet öyle tabiki ama ben göbüşümü kızım diye sevmeye başladım bile
Yaaa benim oğlan erkek istiyor ben ona top oynamayı öğreticem diyorBenim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)
5 kızım olsa beşini de versemGökçe ve Nihale bayıldım
Maşallah çok tatlılar yaYaaa♥ benim oğlan erkek istiyor ben ona top oynamayı öğreticem diyor
Evet ya mster chef bakiyorduk midyeyi gorunce cnm istedi dedim ama yenilmiyormus :/bu arada balık yerken alt derin su balığı tüketmeyin içinde cıva varmış zarar verebilir bilginize. midye falan sakın yemeyin.
Ne zaman gideceksin keseyi görmeye cnmCanim benim ablam 5 ay yatıyor tam hamilelikte o yüzden biraz korkuyorum Benimde bulanir mı diye şu keseyi bı goruyum de Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak
Allah sağlıklı güzel kızlar versin inşallah canım benim5 kızım olsa beşini de versem
İnşallahh cnmmAllah sağlıklı güzel kızlar versin inşallah canım benim
Bizde aynı durumdayız:) ilk oğlumuzun adını Burak koyduk 2.erkek olursa bir fikrimiz yokİnşallahh cnmm
Yalnız erkek olursa ne koycaz diyoruz eşimle, susup kalıyoruz öyle erkek olursa bol bol fikir verin bana
Kuzlar doktorum herşeyden tadanabıkırısn dedi 1 tane yeseniz bişeycik olmaz .Evet ya mster chef bakiyorduk midyeyi gorunce cnm istedi dedim ama yenilmiyormus :/