Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşbuldum canım. Ayy evet hayırlı olsun inşallah beta hcg için gittim şuan yolunda her şey çok şükür. Bir sonraki muayeneye de geç gel dedi. 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Sen muayene oldun mu?
Hoşbuldum canım. Ayy evet hayırlı olsun inşallah beta hcg için gittim şuan yolunda her şey çok şükür. Bir sonraki muayeneye de geç gel dedi. 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Sen muayene oldun mu?
Ayy canım benim hepsi ayrı heyecan brn keseye karından baltırmıştım o yuzden idrara sıkışmam lazımdı aklında olsun özelde genelde vajınal bakarlar ben devlete gittiğim için öyle oldu
Hayirlisi olsun canim insallah aykin zamanda sende gebe kalirsin, az once okumayi tamamladim bastan itibaren sormustum warmi sende bisi diye kusura bakma canim
Merhaba Benimde içimi kemiren bir şüphem var. Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum şuan. Kesin olarak hamile miyim bilmiyorum ama adetlerim hiç gecikmez. Ne zaman gecikse gebelik haberi aldım Olurda bu sefer yanılırsam aranızda bulunamayacağım ama olsun yinede yazmak istedim
Ayy canım benim hepsi ayrı heyecan brn keseye karından baltırmıştım o yuzden idrara sıkışmam lazımdı aklında olsun özelde genelde vajınal bakarlar ben devlete gittiğim için öyle oldu
özel gidecegim cnm öyle yapayim bende o zamn gecen hafta cuma bi rapor cikartmak icin gtmistim kadn dogum dr ma idrara sıkısıktim bakti rahim kalinlasmaya baslamis haftaya kesin goruruz dedi karindan bakti cnm