- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
CUMA GÜNÜ KESE GÖRMEYE GIDECEGIM KIZLAR SİZ NE AŞAMADASINIZ TECRÜBELI ARKADAŞLAR YAZIN BILGILENELIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canimmm ayniyuz seninle galiba doktora gittin mi :)Kızlar merhaba. Nasipse inşallah ben de aranızdayım.
Eklediğin için teşekkürler canım benım yarın ultrason günüm güzel haber alınca bende gelmeyi düşünüyotdum buraya
Hoşbuldum canım. Ayy evet hayırlı olsun inşallah beta hcg için gittim şuan yolunda her şey çok şükür. Bir sonraki muayeneye de geç gel dedi. 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Sen muayene oldun mu?Hosgeldin canimmm ayniyuz seninle galiba doktora gittin mi :)
Yok kan verdim sadece saglikocaginda canim 15 ocakta gitmeyi düşünüyorum kalp atisi duyulur o zaman a diye ins duyulur bakalimHoşbuldum canım. Ayy evet hayırlı olsun inşallah beta hcg için gittim şuan yolunda her şey çok şükür. Bir sonraki muayeneye de geç gel dedi. 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Sen muayene oldun mu?
listedeki gebe arkadaslari ekledim cnm ay hafi güzel haberleri alalim insallah bnde cuma gunü gidecegim dualrim seninleEklediğin için teşekkürler canım benım yarın ultrason günüm güzel haber alınca bende gelmeyi düşünüyotdum buraya
Ayy canımm inşallah hepimiz yavrularımızın ilk sesini duyarız yalistedeki gebe arkadaslari ekledim cnm ay hafi güzel haberleri alalim insallah bnde cuma gunü gidecegim dualrim seninle
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırızYok kan verdim sadece saglikocaginda canim 15 ocakta gitmeyi düşünüyorum kalp atisi duyulur o zaman a diye ins duyulur bakalim
kesin duyarsin cnm amin cnm insallah cnm bn cuma günü kese gormeye gideczKızlar b3n yarın 7+0 oluyorum sizce kalp falan duyarmıyım ben 10 gün önce gittim sadece kese görmüştüm
Ayy canım benim hepsi ayrı heyecan brn keseye karından baltırmıştım o yuzden idrara sıkışmam lazımdı aklında olsun özelde genelde vajınal bakarlar ben devlete gittiğim için öyle oldukesin duyarsin cnm amin cnm insallah cnm bn cuma günü kese gormeye gidecz
Hayirlisi olsun canim insallah aykin zamanda sende gebe kalirsin, az once okumayi tamamladim bastan itibaren sormustum warmi sende bisi diye kusura bakma canimKızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
Eğer 3 haftalıksa doktor için erken olur canım kese gözükmez. En azından 1-1.5 hafta sonra git bence.Ne zaman doktora gitmek lazım kızlar. Bende de takvime göre 3 haftalık yazdı.
Ptesi düşünüyorum ama 2 hafta sonra mı gitsem.
özel gidecegim cnm öyle yapayim bende o zamn gecen hafta cuma bi rapor cikartmak icin gtmistim kadn dogum dr ma idrara sıkısıktim bakti rahim kalinlasmaya baslamis haftaya kesin goruruz dedi karindan bakti cnmAyy canım benim hepsi ayrı heyecan brn keseye karından baltırmıştım o yuzden idrara sıkışmam lazımdı aklında olsun özelde genelde vajınal bakarlar ben devlete gittiğim için öyle oldu
Bende varım 5+4 sen merhaba bugün keselide gördüm şükür. Listede olmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim