- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
cok sevinirizzBende varım 5+4 sen merhaba bugün keselide gördüm şükür. Listede olmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevinirizzBende varım 5+4 sen merhaba bugün keselide gördüm şükür. Listede olmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim
bende cuma gunu görmeye gidecegim insallahBende varım 5+4 sen merhaba bugün keselide gördüm şükür. Listede olmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim
bende cuma gunu görmeye gidecegim allah izin verrse cnmBende varım 5+4 sen merhaba bugün keselide gördüm şükür. Listede olmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim
İnşallah güzel haberlerle gelbende cuma gunu görmeye gidecegim allah izin verrse cnm
A.s mukucum amin cnm insallah diger grupta uzgun olan arkadaslar vardi nispet yaoar gibi goze sokar gibi rahat yazamiyrdum da dedim bi konu acayim bari burdan rahat konusurz hem diyeSelammmm kızlarrrrrr inaşşalahhhh bu sürecide çook güzel atlatırızzz
amin cnm insallah senin beta hcg degerin kac cikmisti cnmİnşallah güzel haberlerle gel
Aslında editör konuyu açsa liste yapılsa çok daha düzenli olurEvet canım aslında öyle oluyordu her ay editör açıyor diye biliyorum. Geç kalmışlar. Burasi ilerlemiş baya Teşekkür ederim
Dün vermiştim kan 4058 çıkmıştı.amin cnm insallah senin beta hcg degerin kac cikmisti cnm
Ben bugun gordum keseyi canim. Bebek henuz yok. 5.haftanin icindeyim. 10 gun sonra gozukur dedi doktor.CUMA GÜNÜ KESE GÖRMEYE GIDECEGIM KIZLAR SİZ NE AŞAMADASINIZ TECRÜBELI ARKADAŞLAR YAZIN BILGILENELIM
masallah yuksek cikmis cnm tup bebk mi normal yollami gebe kaldnDün vermiştim kan 4058 çıkmıştı.
darisi devamina insallah kuzum yaaa gunler gecmek bilmiyor aylari nasil gecirecegizBen bugun gordum keseyi canim. Bebek henuz yok. 5.haftanin icindeyim. 10 gun sonra gozukur dedi doktor.
Inan bilmiyorum 5.aya girmeden huzur yok sanirimdarisi devamina insallah kuzum yaaa gunler gecmek bilmiyor aylari nasil gecirecegiz
bebeginin tahmini dogum tarihini yapsana kuzumBen bugun gordum keseyi canim. Bebek henuz yok. 5.haftanin icindeyim. 10 gun sonra gozukur dedi doktor.
Kesinlikle cnm benim allahim kucagimza sag saglim almayi nasip eylesin insallahInan bilmiyorum 5.aya girmeden huzur yok sanirim
Normal yolla kaldım canım ama bekletti biraz 15 ay kadarYumurta takibi yaptırdım çok şükür gerçekleşti gebelik.masallah yuksek cikmis cnm tup bebk mi normal yollami gebe kaldn
maşallah kuzum ben ve diger arkadaslar hepimiz tüp bebek yöntemiyle hamile kaldik alalha hamd olsun allahim hepimziin evlatlarini sag saglim kucagimiza almayı nasip eylesin insallahNormal yolla kaldım canım ama bekletti biraz 15 ay kadarYumurta takibi yaptırdım çok şükür gerçekleşti gebelik.
Biraz daha olmasaydı ben de başlayacaktım canım. Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımızamaşallah kuzum ben ve diger arkadaslar hepimiz tüp bebek yöntemiyle hamile kaldik alalha hamd olsun allahim hepimziin evlatlarini sag saglim kucagimiza almayı nasip eylesin insallah