- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
amin cnm rabbimin izni ile insallahBiraz daha olmasaydı ben de başlayacaktım canım. Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm rabbimin izni ile insallahBiraz daha olmasaydı ben de başlayacaktım canım. Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
saok kuzu iyi düşünmüş müyum diger kizlarda bebisleri kapip kapip gelirle allhin izni ileHayırlı olsun
21 aralikta transfer oldum kuzum ben 5+2 suanEfenin_Annesi Sen ne zaman transfer olmustun. Kac haftalik suan seninki ?
İyi düşünmüşsün canım inşşalah rabbim tez zamanda onlara ve isteyen herkese verirA.s mukucum amin cnm insallah diger grupta uzgun olan arkadaslar vardi nispet yaoar gibi goze sokar gibi rahat yazamiyrdum da dedim bi konu acayim bari burdan rahat konusurz hem diye
amin cnm benim insallahİyi düşünmüşsün canım inşşalah rabbim tez zamanda onlara ve isteyen herkese verir
Hayırlı olsun Allah bağışlasın oğlunuzu da.Selam kızlar Benim de ikinci hamileliğim nasipse.. 3 yaşında bir oğlum var Akşam saatlerinde çift çizgiyi gördüm ama doktora hemen gitmemeyi düşünüyorum daha çok çok yeni
Ben 14 aralikta olmustum. 30 kasim adet tarihi. 5.haftanin icindesin dedi doktor. Anlamadm hc bisey21 aralikta transfer oldum kuzum ben 5+2 suan
dogru kuzum normal gebelik gibi son adet tarihinden hesaplaniyor ne garip dimiBen 14 aralikta olmustum. 30 kasim adet tarihi. 5.haftanin icindesin dedi doktor. Anlamadm hc bisey
Ben 19 da oldum benimki de 5+2 çıkıyor o nasıl oluyor ?senin adet döngün kısa mı ?21 aralikta transfer oldum kuzum ben 5+2 suan
28 gunde oluyrdum cnmBen 19 da oldum benimki de 5+2 çıkıyor o nasıl oluyor ?senin adet döngün kısa mı ?
Aynen benimde 30 kasım son adetin ilk günüBen 14 aralikta olmustum. 30 kasim adet tarihi. 5.haftanin icindesin dedi doktor. Anlamadm hc bisey
Senin son adetin ilk günü ne zamandı ?28 gunde oluyrdum cnm
1 aralik cnmSenin son adetin ilk günü ne zamandı ?
5+1yani şimdi oldu1 aralik cnm
aynn kuzum ya su resmi bile nasıl sevimliiii degil miii5+1yani şimdi oldu