2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hanimlar merhaba. Öncelikle Allah herkese bebisini saglikla kucagina almayi sorunsuz bir gebelik gecirmeyi nasip etsin. Bugun doktora gittim. Normalde gebelik haftam 8+4 ama ultrasonda 9+2 cikti. Sat 27 Kasimdi. Yumurtam da 8 Aralik'ta falan catlamisti. Pek de erken dollenme olmuyor. Ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş 🙏
Hayırlı olsun canım korkma Allah yardım eder inşallah tüp bebeğin zorluğunu biliyorsun ne güzel kolayca oluvermiş bu sefer şanslı olduğunu düşün belki kız olur her ikisini de tatmış olursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰🧿

Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞
Moralini bozma kuzum 4-6 haftalık gözükmeyebilir karından mı bakıyor?

Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞
Bence göreceksin bebeğini moralini bozmamaya çalış 8. 9 . haftada görenler var 10 günde o baya büyür annesi 🤲❤️

Hayırlı olsun canım korkma Allah yardım eder inşallah tüp bebeğin zorluğunu biliyorsun ne güzel kolayca oluvermiş bu sefer şanslı olduğunu düşün belki kız olur her ikisini de tatmış olursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰🧿
Amin canım inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)

Insallah guzel bir sonuc cikar canim. Benim de yumurtalarim bitmek uzere, iki senede ikinci cocugum ve ikisi de ilk denememizde oldu. Neyin ne zaman ve nasil olacagini bilemiyoruz. Cok sukur😍☺️ Ben keseyi bugun gidip gormeye calisacagim. Persembe gittim goremedik, esim acele ettirdi. Beta 1100 du gorunmedi. Bugun gorurum diye umuyorum. Sen de bir ver bakalim kan, sonuca gore karar versin randevu gunune
Canım benim 20900 çıktı beta ya baya yuksek bu cuma filan gtsem gorurum keseyi heralde belki yolk kesesi bile gozukur

Bence de herkesin o kadar ağır geçmiyor çevreden duya duya biraz öyle olacağına şartladık.
çok geçmiş olsun ya umarım bu günler çabucak geçer önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da.
Benim hiç kusma olmadı ama gelip giden göz kararması ve sürekli mide ağrısı hazımsızlık oluyor.
Benim de hiç kusma olmadı olmaz inşallah ama baş ağrısı mide ağrısı hazımsızlık gaz ve hafif bulantı var

Selam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.

Aynı durumları yaşayan var mı?

X