2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selamlar, biz de bugün ilk doktor kontrolümüze gittik 🤗 Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür 🙏 ( 7+2) Darısı hepinizin başına 🙏❤️

Eklentiler

• IMG_20210126_150412.jpg
    IMG_20210126_150412.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 60
Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞

Efenin_Annesi Efenin_Annesi canım beni de ekler misin listeye🙏 yaş:32 kilo:63 2.bebeğim 11 eylül tahmini doğum tarihimiz. Teşekkür ederim ❤️

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun umarım kürtajsız düşer :dua: Allah oğlunu bağışlasın canım üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin :dua:

Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞
annesi belki gec tutunmustur bozma morelini

Masallah bende 7.hafta da gideyim diyordumda, sonucum ciksin, bir gideyim kese goreyim en azindan, saglik ocagindaki hemsireyle konistuk baya bu konuyu, seninde mi 3.cocuk

Hemen yapiyorlar saglik ocaginda, ben randevu bile almadim, gebelik icin deyince onden aliyor ebe, ama erken gitmen lazim ve aç, bana 8:30 da basliyor tahliller bizde 9 a kadarda bitirmeye calisiyorlar

hahaahha bende bekleme taraftariyimda, gidip herdeyin yolunds mi olup olmadigini da gormek istiyorum

Sabir buyuk erdem😀

Masallah ne guzel Rabbim dilerse hersey olur, bana da ilk gebeligimde dogum aninda yasamaz dediler bu bebek simdi 9 yasinda😀Bende bugün kan verdim yarın çıkıyor benimde hayirli sonuclar aliriz insallah
Evet canim bu 3. Bebegim olacak insallah☺️ p.tesi sabahina aldim randevuyu. Bakalim insallah hersey yolundadir. 🙏 Sen de guzel haberler alirsin insallah☺️

İnşallah öyledir hayatım en iyisini rabbim bilir geçenki kontrole göre kese büyümüş ama bebişş hala yok nasip artık bekliycez🙏🏻
hah onu soracaktim 1 hafta snra tekrar git cnm 3. gun embryosuydu ya gec tutunmada olmus olabilir cnm bozma morelini sakn 1 hafta snra tekrar git ama

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
Canım üzüldüm ya😔Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin🤲Çok Gecmis olsun.

İnşallah öyledir hayatım en iyisini rabbim bilir geçenki kontrole göre kese büyümüş ama bebişş hala yok nasip artık bekliycez🙏🏻
İlk oglumda 7+6 da kalp atisi yoktu. Tam bir hafta sonra 8+6 da kalp atisini duymustuk. Gec olusmustu. Belki boyle bir durumdur. İnsallah guzel haberler alirsin canim🌺

Canım moralini bozma.İnsallah bebeğin seninledir.Dualarimiz seninle.🤲🤲🤲

X