2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa aynen ben cok hareketli olmasam da yaptığım her işi hızlı yaparım hızlı yürürüm, artık namazda bile bi tık yavaş eğilip kalkiyorum resmen buldumcuk olduk

Canım benim öğrendikten sonra o tarz bir ağrım oldu.. Ama ateş basması sadece orası değil tüm vücudumda oldu.. Herkesin farklı olabiliyor inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Herkese Selam, toksoplazma testi yaptıran var mı? Benim TOKSOPLAZMA IGM değerim negatif, IGG değerim pozitif çıktı. Ne anlama geliyor bilen ya da geçmiş yıllarki hamileliğinden hatırlayan vaR mı? RUBELLA da Pozitif çıkmış.

Igg önceden geçirip getirmediğini belirtiyor. Igm ise su an var mi yok mu onu. Yani önceden toksoplazma gecirmişsiniz, su an yok. Bagisikliginiz var yani iyi bir şey.
Ben aklımda tutarken igg geçmiş, igm mevcut gibi kodluyorum son harfleri

Bi yorum da ben istiyeyim sizden çok belli belirsiz ama belki tahminleriniz olur ortada duruyor benim bebiş
Canım tam ortada durmuş Ramziye göre bilemedim bir de ManyakPrenses baksın... Ama kese şekli fasülye gibiyse erkek diyorlar yanılmıyorsam yuvarlaksa kız.. Fasülye gibi duruyor seninki ama bu çok tutan bir şey değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…