2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet canım yaaa vallahi bi hevesle aldım ultrason resmini hocam ortada duruyor ya dedim anladı hemen inanma böyle şeylere dedi güldü direk insan yine de merak ediyor işte napalımm

Beni de doktorum 6+1 de çağırdı kalp atışı için. Sanki biraz erken geldi bana inşallah duyulur kalp atışı
İnşallahBana kalp atışı demedi kesenin gelişimine bakarız,yolksac oluşmuş mu onu görürüz dedi.martda düşük yaptım kalp atışını duyamamıştık acaba ondan mı öyle dedi ki

Gözünüzaydın

Canımm hayırlı olsun kız gibi duruyor minik bocuk

Döllenme geç olmuş olabilir canım veya ilerleyen dönemde yine değişiklikler oluyormuş hafta hesabında şuan kesin bilemiyorlar.

Tiroid hormonum 6.4 cıkmış. Doktora persembe gidecegim. Moralim cok bozuk oglumda 4.4tu. Bu defa neden bu kadar yüksek. Cuma gunu 6+1de kan verdim betam 3206 cikmis

Bi yorum da ben istiyeyim sizden çok belli belirsiz ama belki tahminleriniz olur ortada duruyor benim bebiş
Canım bence erkek hem sola yatkın duruyor hemde plasentası sağda gibi geldi bana B bitkiselhayat ın da dediği gibi kese fasulye gibi oluncada erkek derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…