-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.821
Evet canım yaaa vallahi bi hevesle aldım ultrason resmini hocam ortada duruyor ya dedim anladı hemen inanma böyle şeylere dedi güldü direk insan yine de merak ediyor işte napalımmCanım tam ortada durmuş Ramziye göre bilemedim bir deManyakPrenses baksın... Ama kese şekli fasülye gibiyse erkek diyorlar yanılmıyorsam yuvarlaksa kız.. Fasülye gibi duruyor seninki ama bu çok tutan bir şey değil :))
İnşallahBeni de doktorum 6+1 de çağırdı kalp atışı için. Sanki biraz erken geldi bana inşallah duyulur kalp atışı
GözünüzaydınHerkese merhaba, hatırlarsanız 10 gün önce kanama şikayeti ile acile gitmiştim 1 gece yatış verilmişti. 10 gündür istirahatteydim ve progesteron kullanıyordum. Bu süreçte buraya pek uğrayamadım, yazdıklarınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor, kalp atışını da duydum. Haftasını yakalamış 7+2 yim ultrasonda da 7+2 çıktı. Şükürler olsun, hala inanamıyorum bebeğim benimle ve büyümüş bile. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, öpücükler
Miniğin annesine sürpriz yapacak canım inşallah hayırlısı olurEvet canım yaaa vallahi bi hevesle aldım ultrason resmini hocam ortada duruyor ya dedim anladı hemen inanma böyle şeylere dedi güldü direk insan yine de merak ediyor işte napalımm
Keşke daha açıklayıcı konussalar yaaİnşallahBana kalp atışı demedi kesenin gelişimine bakarız,yolksac oluşmuş mu onu görürüz dedi.martda düşük yaptım kalp atışını duyamamıştık acaba ondan mı öyle dedi ki
İnşAllah canımm aynen öyle olacakMiniğin annesine sürpriz yapacak canım inşallah hayırlısı olur
Canımm hayırlı olsun kız gibi duruyor minik bocukKızlar tek tek yazamadım çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama uygulamaya göre 6+5 olması lazım Ama ultrasonda 6+0 çıktı bı aklımı karıştırdı biraz. Birde resin ekleyeceğim bir tahminde ben alabilir miyim ?
Döllenme geç olmuş olabilir canım veya ilerleyen dönemde yine değişiklikler oluyormuş hafta hesabında şuan kesin bilemiyorlar.Kızlar tek tek yazamadım çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama uygulamaya göre 6+5 olması lazım Ama ultrasonda 6+0 çıktı bı aklımı karıştırdı biraz. Birde resin ekleyeceğim bir tahminde ben alabilir miyim ?
Yaş 28, 60 kg, ikinci bebeğim olacak inşallah, 11 EylülKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
ilk sayfada cnmTabloyu nerden göreceğiz
31 yasindayim, 56 kiloyum, 15.09.2021muhtemel dogum tarihiKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Canim 3. Bebegimilk sayfada cnm
Canım bence erkek hem sola yatkın duruyor hemde plasentası sağda gibi geldi bana B bitkiselhayat ın da dediği gibi kese fasulye gibi oluncada erkek derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah❤Bi yorum da ben istiyeyim sizden çok belli belirsiz ama belki tahminleriniz olurortada duruyor benim bebiş
Yok canım konuyu birine devrederlerYeni bir başlık açılması gerekir o zaman
Yas 24 kilo 54 2.gebelik muhtemel dogum t. 05.09.2021KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM