2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tabikii yazarim canim 🥰 hissediyordur tabi ya☺️ kucağıma aliyorum mecbur. 10.5 kg yakin suan. Esim yardimci oluyor Allahtan. Beni tek zorlayan geceleri cok emmek istiyor ve cok canim aciyor emzirirken😪 diş cikartacak galiba.
Göğüs uçların hassas tabi😢 yapıcak bir şey yok annesi, onu da beslemeye devam. Allah herkese tattırsın annelik çok değişik bir şeymiş ya. İki sevgi arasında gidip geliyorum, içimde tuhaf bi vicdan azabı ikisine karşı da hissettiğim. Bu sende 3 bi de😂😂 kolaylık versin allah canım☺️ Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Sen daha randevu almadın mı yoksa 😂

Göğüs uçların hassas tabi😢 yapıcak bir şey yok annesi, onu da beslemeye devam. Allah herkese tattırsın annelik çok değişik bir şeymiş ya. İki sevgi arasında gidip geliyorum, içimde tuhaf bi vicdan azabı ikisine karşı da hissettiğim. Bu sende 3 bi de😂😂 kolaylık versin allah canım☺️ Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Sen daha randevu almadın mı yoksa 😂
Ah aynen canim cok guzel bir duygu🥰 aminn.. ikinci gebeligimde ben de kendimi cok tuhaf hissetmistim. İlk ogluma haksizlik ediyormusum gibi, artık onunla yeterince ilgilenemeyecekmisim gibi geliyordu. Ama dogunca tum bu hisler yok oldu. Sen de kucağına alinca goreceksin ins,endiselenme☺️ ben randevu aldim 1 subat pazartesi gunu gidecegim bakalim😄 kac haftalik olduguna dair hic bir fikrim yok. En cok merak ettigim konu bu suan😂

Ayy heyecanlandım şimdiii😍 Merakla bekliyorum görüntünüzü🤗❤️Benim yok canım ya daha görüntüde bebek olmadığı için çekmedim dr kese daha yeni oluşmaya başlıyo deyince dedim kafaya takmıyım şimdi bakıp bakıp😂😂
Dogru ya sen erken gittin 😊 ay canım o kadar korkuyorum ki kalp atımı yok gelişim yok vs derse diye

Dogru ya sen erken gittin 😊 ay canım o kadar korkuyorum ki kalp atımı yok gelişim yok vs derse diye
Canım hiç kötü düşünme lütfen. Her şey güzel olacak pozitif ol😌🌸 Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin🤲🏻 Güzelce büyücek sağlıklı hayırlı bi evlat olucak sana🧿 bak ne dicem ben normalde çok hareketli biriyim zorlanıyorum yavaş hareket etmem gerekiyor diye hep frenliyorum kendimi. Beni kimse durduramaz sanıyordum ahahha yavaş olmak hiç bana göre değil😂

X