- 1 Kasım 2023
- 746
- 432
- 29
Ooh çok iyi haber benim de adet bitti sayılır bu gün duş alırsam. Başlıyoruz bizdeValla kullanmaya başladık bakalım neler olacak dün çalışmalara başladım hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh çok iyi haber benim de adet bitti sayılır bu gün duş alırsam. Başlıyoruz bizdeValla kullanmaya başladık bakalım neler olacak dün çalışmalara başladım hayırlısıyla
Oo hayırlı işler ben adet olmadım hala 18 Eylül oldum en sonOoh çok iyi haber benim de adet bitti sayılır bu gün duş alırsam. Başlıyoruz bizde
Sağol bacım inşallah hayırlı olur belki geç döllenme olmuştur seninkiOo hayırlı işler ben adet olmadım hala 18 Eylül oldum en son
Yok canısı ben bugün adet oldum yarın hastaneye gitcem hayırlısıyla dua et de güzel şeyler söylesinSağol bacım inşallah hayırlı olur belki geç döllenme olmuştur seninki
İnşallah güzel sonuçlar almışsındır canısı.Yok canısı ben bugün adet oldum yarın hastaneye gitcem hayırlısıyla dua et de güzel şeyler söylesin
Gittim bugün doktora hiç muayene etmedi çünkü asistan vardı oda dedi ki en az 18 ay gebe kalma dikişlerin var falandedi yolladı bende kendi kafama göre femara kullanırım olur biter doktorlar da artık bı garip yaİnşallah güzel sonuçlar almışsındır canısı.
Valla garipler niye öyle dedi ki sanaGittim bugün doktora hiç muayene etmedi çünkü asistan vardı oda dedi ki en az 18 ay gebe kalma dikişlerin var falandedi yolladı bende kendi kafama göre femara kullanırım olur biter doktorlar da artık bı garip ya
Ne bilim dengesiz ya uğraşmak istemedi belliValla garipler niye öyle dedi ki sana
Hakkinizda hayirlisi olsun canim simdi okudum adet olmussun daha oncede yazmistim sana dusuk sonrasi duzensizlikler olabiliyor duzenli adet olabilmek buyuk nimet gercekten. Zamanla daha da duzelir guzel haberi alirsiniz insaallah.Sana da buradaki tum isteyenlere de Rabbim en yakin zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin.DualarimdasinizBen doktordan geldim kese göremedik. Kan istedi işte öylenden sonra düşer e nabıza umarım. @Denizz41 M Marryyj @ArasaNillGerek B Beyond the sky @ayb00
Teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor sürecinizHakkinizda hayirlisi olsun canim simdi okudum adet olmussun daha oncede yazmistim sana dusuk sonrasi duzensizlikler olabiliyor duzenli adet olabilmek buyuk nimet gercekten. Zamanla daha da duzelir guzel haberi alirsiniz insaallah.Sana da buradaki tum isteyenlere de Rabbim en yakin zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin.Dualarimdasiniz
Bence o doktora bir daha gitme sıkıntılı galiba o doktorNe bilim dengesiz ya uğraşmak istemedi belli
Malesef değilim psikolojik olarak bayağıdır buraya girmedimMerhaba hamilemisiniz acaba
Tesekkur ederim canim ben de iyiyim cok sukur.Gun sayiyorum 11 Kasim da doktor randevum var bazi seyler daha da netlesicek insaallah heyecanla o gunu bekliyorumTeşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor süreciniz
Bence de ben femara ya başladım bu ay inşallah tutar sende durumlar neBence o doktora bir daha gitme sıkıntılı galiba o doktor
İnşallah çok güzel haberler alırsın kuzumTesekkur ederim canim ben de iyiyim cok sukur.Gun sayiyorum 11 Kasim da doktor randevum var bazi seyler daha da netlesicek insaallah heyecanla o gunu bekliyorum
Bende yumurtlama haftama girdim işte bu gün yarın çatlar ama. Değerlendirme aşamasındayım günleri . İnşallah tutar güzel haberler gelirBence de ben femara ya başladım bu ay inşallah tutar sende durumlar ne
İnşallah canım benim beni de etiketle test yapacağın zaman ben aktif olarak giremiyorum buralaraBende yumurtlama haftama girdim işte bu gün yarın çatlar ama. Değerlendirme aşamasındayım günleri . İnşallah tutar güzel haberler gelir
13 Kasım gibi yaparım belki. Etikerim zaten kız mutluluk paylaştıkça çoğalır.İnşallah canım benim beni de etiketle test yapacağın zaman ben aktif olarak giremiyorum buralara