-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.841
İnşAllah hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederim yorumlarınız içinCanım bence erkek hem sola yatkın duruyor hemde plasentası sağda gibi geldi bana B bitkiselhayat ın da dediği gibi kese fasulye gibi oluncada erkek derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah❤
Merhabalar,KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Canım yaş 30 tahmini Doğum tarihi 08.09.2021 başlangıç kilo 53.2 ilk bebek.bilgilerini paylasan annisleri ekledim listeye kizlarr
Becerebildigim kadar yapiyorum vallahi kizlarEfenin_Annesi
Merhaba canım
Yaş 28
Kilo: 59
İlk çocuğum olucak inşallah
21/09/2021 gözüküyor doğum tarihimiz
Teşekkür ederiz bu görevi üstlendiğin için
Bendede oluyordu geçen hafta daha yogundu doktora sordum bol su ve arada vajınanı sırkeyle suyu karıstırıp temızle dedi tabı ben yaptım mı hayır geçtı kendı kendıneKızlar afedersiniz bişey sorucam sarı akıntınız var mı bu normal mi acaba?
Yaş : 25KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Becerebildigim kadar yapiyorum vallahi kizlar
Canım yaş 33 kg55 ilk bebek 3 EylülKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
AA evet duydun mu kalp atışını6+6 yız biz de aramızda 1 gün var
KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Antalya da mı yaşıyorsunuz ?
Canımm yaş 42 kilo 72 2.bebişimm bu tedavi bana çok kilo aldırdıMukuu2004 bebisim yas kg kacinci bebs yaz bilgilerini listeye ekleyecegim
Canım ve bütün diğer arkadaşlar öncelikle umarım gebelikleriniz iyi geçiyordur. Ben kimyasal gebelik geçirmişim maalesef grubta yokum editöre bildirilsin bir çeşit konu sahibi değişsin??
sen bana bak 85 ha babam bide ikiz 100 gecerim herhaldeCanımm yaş 42 kilo 72 2.bebişimm bu tedavi bana çok kilo aldırdı