💞 2024 EKİM AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰🏼🤲🐣💞

Canım şimdiden tebrik ederim bu testin yanılma ihtimali pek yok cünkü baya baya çizgi var silik filan değil🥰
Yarın ilk idrarla bitane daha yaparsan ozaman daha emin olur rahatca beklersin bence yap😂

bugün uyanınca tekrar yaptım. bu sefer farkli test yaptim. iki çizgi aynı anda çıktı 🙈 silik milik degil, aynı görseldeki gibi birebir net şuan 😍

Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah 😘🥰 moral inanç çok önemli♥️

çok teşekkür ederim 😍 inşallah hayırlısı ve sağlıklısı ile kavuşmak nasip olsun ama sadece bana değil, hepimize nasip olsun inşallah ❤️ ya ilaçlardan mı bilmiyorum ama tv de yenidoğan çetesi haberinde bile ağlar oldum. iyice hassaslastim ağlamak için sebep olmasa da ama ben aglamak istiyorum deyip ağlıyorum 😅

Yaaa baya baya net .inşallah hamilesinizdir ve evladinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰
inşallah 😊 Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ çok teşekkür ederim. Salı günü de kanda netlestirecegiz ama şimdiden havaya girdik biz evde anne baba oluyoruz diye 😅

bugün uyanınca tekrar yaptım. bu sefer farkli test yaptim. iki çizgi aynı anda çıktı 🙈 silik milik degil, aynı görseldeki gibi birebir net şuan 😍

çok teşekkür ederim 😍 inşallah hayırlısı ve sağlıklısı ile kavuşmak nasip olsun ama sadece bana değil, hepimize nasip olsun inşallah ❤️ ya ilaçlardan mı bilmiyorum ama tv de yenidoğan çetesi haberinde bile ağlar oldum. iyice hassaslastim ağlamak için sebep olmasa da ama ben aglamak istiyorum deyip ağlıyorum 😅

inşallah 😊 Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ çok teşekkür ederim. Salı günü de kanda netlestirecegiz ama şimdiden havaya girdik biz evde anne baba oluyoruz diye 😅
Hadi gözün aydın artık hamilesin🥰❤️

Canım çok çok sevindim gözün aydın,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim 😍🤗

Merhaba arkadaşlar,ekim ayı tüp bebek sürecine başlayacak olanlar,bu zorlu sürecimizi birbirimizle paylaşıp,destek olalım,Allahın izniyle pozitifleri görürüz inşallah.Bu süreçte nasıl beslenmeli,nelere dikkat etmeli,stresimizi nasıl en aza indirebiliriz önerilerimizi ve bilgilerimizi paylaşalım.Bu süreçte olan tüm arkadaşlarım,hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamız dileğiyle🌼

Arkadaşlar tabloya bilgilerini girmek isteyenler @ ile beni ekleyerek bilgilerinizi iletirseniz tablaya eklerim.Hepimizin süreci inşallah olumlu olur 🤲

Anne adayıYaşEmbriyoTransfer
Tarihi
Test
Tarihi
Sonuç
:anneadayı:

Neevra Neevra
39

@varbirhayalimiz2
27 105.10.202416.10.2024

@nilnec
35 102.10.202414.10.2024:KK43:

@dnzzzzzz
215.10.2024

@Susue
29 109.10.202419.10.2024:anneadayı:

@Emmaa55
35 108.10.202418.10.2024:KK43:

@SariKanarya
46 110.10.202420.10.2024:KK43:

@PapatyaHatun34
28 108.10.202418.10.2024

@gzmist34
28 218.10.202428.10.2024

@sarkz
117.10.202427.10.2024

Z Zennop
36 217.10.202429.10.2024

@simu_bzkrt
30 318.10.202428.10.2024

@Eleni1
34 126.10.202405.11.2024
Merhaba beni de listeye ekler misiniz ? 26 Ekim transfer . 5. Gün pgt ‘li 2 adet , yaş 33 . Test tarihi 5 Kasım

benim doktor garanti olsun diye heralde 12. gün istedi. daha da başka istemedi benden. 5. gün embriyosu idi.
Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip eylesin bende transfer gününü saymazsak 3. Günümdeyim belirtileriniz neler di acaba bizlerde dualarınızda eksik etmeyin 🤗❤️❤️❤️🤲

Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip eylesin bende transfer gününü saymazsak 3. Günümdeyim belirtileriniz neler di acaba bizlerde dualarınızda eksik etmeyin 🤗❤️❤️❤️🤲
Rabbim her isteyene nasip etsin diyorum hep, hic benim olsun diye etmedim hep biz isteyenlere hayır ve sağlıkla nasip eyle diye dua ederim 😊
ne yalan deyim hiç belirti yoktu. 1 sabah sadece 1 kere bulantım oldu. başka da olmamıştı. ama son bir kac gündür sıklaşan ağrı vardı sanki adet olacakmış gibi. ev işi yapmayın elinizden geldiğince. benim hep eşim yaptı sağolsun. bulaşık makinesini o doldurdu, o boşalttı. çamaşırları o asti hep. elinden geldiğince yat dinlen evde yürüyüş yap. bir de hemşirem bol bol su iç dedi. İnşallah hepimize nasip eder Allah'ım 😍

Rabbim her isteyene nasip etsin diyorum hep, hic benim olsun diye etmedim hep biz isteyenlere hayır ve sağlıkla nasip eyle diye dua ederim 😊
ne yalan deyim hiç belirti yoktu. 1 sabah sadece 1 kere bulantım oldu. başka da olmamıştı. ama son bir kac gündür sıklaşan ağrı vardı sanki adet olacakmış gibi. ev işi yapmayın elinizden geldiğince. benim hep eşim yaptı sağolsun. bulaşık makinesini o doldurdu, o boşalttı. çamaşırları o asti hep. elinden geldiğince yat dinlen evde yürüyüş yap. bir de hemşirem bol bol su iç dedi. İnşallah hepimize nasip eder Allah'ım 😍
Yemek dışında birşey yapmıyorum 3. Günüm zaten daha sadece adet sancısı oluyor ara ara öğlenden beri anlam veremedim ağır bir işte yapmıyorum rabbim hepimize güzel haberler almayı sağlıkla kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲

Yemek dışında birşey yapmıyorum 3. Günüm zaten daha sadece adet sancısı oluyor ara ara öğlenden beri anlam veremedim ağır bir işte yapmıyorum rabbim hepimize güzel haberler almayı sağlıkla kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲
kendini dinleme, puffy ip aldim kocaman cift kişilik battaniyeye başladım ona verdim kafami.😂 tavsiye ederim hem oyalayici hemde kendine battaniye yapiyorsun :) televizyon battaniyesi gibi ufaktan yapabilirsin :) elimde telefon oynadim. belki ondan bir sey hissetmedim.
hadi insallah, hepimize nasip etsin Rabb'im. her aşaması ayri ayri zorluk. şimdi doktor arayışı telaşımız var. artik doktorlardan kimseye güvenim de yok.

kendini dinleme, puffy ip aldim kocaman cift kişilik battaniyeye başladım ona verdim kafami.😂 tavsiye ederim hem oyalayici hemde kendine battaniye yapiyorsun :) televizyon battaniyesi gibi ufaktan yapabilirsin :) elimde telefon oynadim. belki ondan bir sey hissetmedim.
hadi insallah, hepimize nasip etsin Rabb'im. her aşaması ayri ayri zorluk. şimdi doktor arayışı telaşımız var. artik doktorlardan kimseye güvenim de yok.
En güzeli valla doktor bulmak gerçekten çok zor benin doğum yapacağım doktorum İstanbul’da ama ben ilk zamanlar burda birini bulup ona muayene olacağım Kocaeli tarafındayım hamile kalırsam tabi ki Allahın izniyle

Benim hiç belirtim olmadı nerdeyse herkesinkini okuyorum lekelenme şeklinde kan falan gelmiş beni.m sadece çok akıntım oldu camasirimi islatacak şekilde bu şekilde olup pozitif gören var mi

Benim hiç belirtim olmadı nerdeyse herkesinkini okuyorum lekelenme şeklinde kan falan gelmiş beni.m sadece çok akıntım oldu camasirimi islatacak şekilde bu şekilde olup pozitif gören var mi
Akıntı yok bitek fitilin akıntısı var vallahi

Selam kızlar,
Az önce kan verdim, saat 1 de doktorundan alıcam sonucu çok korkuyorum, tedirginim. Transferin 6.günü regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu gecesi kahverengi lekelenmem başlamıştı, 7.günü lekelenme devam edip akşamına kesilmişti. 9.gün idrar testi negatif, 10. Gün yine tek seferlik açık kahve lekelenme ve rwg ağrısı oldu. Bi tarafım umutsuz çok karmaşığım.
Aranızda benim gibi olan var mı 😔

Selam kızlar,
Yumurtalarım boş çıktı maalesef ilk seferde tekrar tüp bebeğe başlıycaz. Opu sonrası 2. reglimi bekliyoruz tedaviye başlamak için ama reglim 3 gün gecikti, normalde düzenli regl olurum. Test yapsam mı acaba yoksa opu sonrası böyle olması normal mi bi fikriniz var mı

Selam kızlar,
Yumurtalarım boş çıktı maalesef ilk seferde tekrar tüp bebeğe başlıycaz. Opu sonrası 2. reglimi bekliyoruz tedaviye başlamak için ama reglim 3 gün gecikti, normalde düzenli regl olurum. Test yapsam mı acaba yoksa opu sonrası böyle olması normal mi bi fikriniz var mı
Opu sonrası düzensizlikler olabiliyor . Yine de içime sinsin diyorsan test yap istersen

X