-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.781
Kaç çıktı ths ınız?Bugün eutherox sanırım 25 mg başlattı doktor tiroid için. 1 ay kullan test yaptır dedi
Sahipsiz mi kaldıkKonu sahibi @Bismilhayrun o oluşturuyor galiba ama en son cuma gunu girmis
Girer inşallah yakin zamanda konuyaSahipsiz mi kaldık
yetkiliye yazdim insallah geri donus hapar baklm cnmSahipsiz mi kaldık
Ben de bugün istifra ettim 2 kez. Prilam dr isimli ilacı söyledi doktor onu aldım bu gece kullanmaya başlıcam. Vitaminmiş zaten ilaç değilmiş. Umarım faydası olur. Bir arkadaş vardı burda o da bunu tavsiye etmişti. 3 kilo vermişim 1 haftadaDenedim onları
Faydası olmadı bana
Ne yesem kusuyorum
Öyle doğru diyorsun canım..ama normal olsak keşke bu da endişelendiriyor insanı..çok şükür iyiyiz ama iyi olalım hepimizAynen benimde öyle aslında kabız olmaktan daha iyi bence diğer türlü ben korkardım
Alıntı yaparak doldurabiliyorsunuz tabloyu ben doldurdumyetkililere bildrsek onlar yapbilir mi acaba
Evet ya haklısın inşallah normale döneriz canımÖyle doğru diyorsun canım..ama normal olsak keşke bu da endişelendiriyor insanı..çok şükür iyiyiz ama iyi olalım hepimiz
yaaa ama liste bos görünüyor cnmAlıntı yaparak doldurabiliyorsunuz tabloyu ben doldurdum
Ama sadece o anlık doldurulur o şekilde asıl tablo dolmuyo öyle. Konu sahibinin yapması gerekAlıntı yaparak doldurabiliyorsunuz tabloyu ben doldurdum
aynenAma sadece o anlık doldurulur o şekilde asıl tablo dolmuyo öyle. Konu sahibinin yapması gerek
Hıımm anladımAma sadece o anlık doldurulur o şekilde asıl tablo dolmuyo öyle. Konu sahibinin yapması gerek
Göğüs uçların hassas tabiTabikii yazarim canimhissediyordur tabi ya kucağıma aliyorum mecbur. 10.5 kg yakin suan. Esim yardimci oluyor Allahtan. Beni tek zorlayan geceleri cok emmek istiyor ve cok canim aciyor emzirirken diş cikartacak galiba.
Ah aynen canim cok guzel bir duyguGöğüs uçların hassas tabiyapıcak bir şey yok annesi, onu da beslemeye devam. Allah herkese tattırsın annelik çok değişik bir şeymiş ya. İki sevgi arasında gidip geliyorum, içimde tuhaf bi vicdan azabı ikisine karşı da hissettiğim. Bu sende 3 bi de kolaylık versin allah canım Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Sen daha randevu almadın mı yoksa
Yeni bir başlık açılması gerekir o zamanKonuyu açan bayan silik testi cikmisti fakat kanda hamile olmadigi belli olmustu diye biliyorum hanimlar oyuzden girmeyebilir ama baska kim yapabilir bu isi onu bilmiyorum
Dogru ya sen erken gittinAyy heyecanlandım şimdiiiMerakla bekliyorum görüntünüzü Benim yok canım ya daha görüntüde bebek olmadığı için çekmedim dr kese daha yeni oluşmaya başlıyo deyince dedim kafaya takmıyım şimdi bakıp bakıp
Canım hiç kötü düşünme lütfen. Her şey güzel olacak pozitif olDogru ya sen erken gittinay canım o kadar korkuyorum ki kalp atımı yok gelişim yok vs derse diye