Az önce tekrar değerlendirdik inşallah bu ay umutluyumTutabilir neden olmasın ama enfeksiyon da olabilir başıma geldi. Ya da yumurta çatlatma evresine geldi sabah tekrar değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce tekrar değerlendirdik inşallah bu ay umutluyumTutabilir neden olmasın ama enfeksiyon da olabilir başıma geldi. Ya da yumurta çatlatma evresine geldi sabah tekrar değerlendirin
Güzelmiş bende hamileysem eğer doğum en erken benim doğum günüm en geç eşimin doğum günü olabilir ama benimki 3 temmuz ya denk gelmez çok erken olurEğer ki 18 de adet olmazsam yani hamileysem eşime sürpriz yaparım 19 u onun doğum günü
İnşallah hamileyizdirEğer ki 18 de adet olmazsam yani hamileysem eşime sürpriz yaparım 19 u onun doğum günü
Ay dua edelim de denk gelsin Allah'ım duy sesimizi noluuyyGüzelmiş bende hamileysem eğer doğum en erken benim doğum günüm en geç eşimin doğum günü olabilir ama benimki 3 temmuz ya denk gelmez çok erken olur
Senin bat ne zaman ben az önce baktım benim bat 22 gözüküyorİnşallah hamileyizdir
Benim bu hafta en geç cumartesi olmam lazım 16 kasım gibiSenin bat ne zaman ben az önce baktım benim bat 22 gözüküyor
Denk geldiğinde ben hissetmiştim hatta doktor tahmin ederken tak diye 19-21 Nisan demiştim o zaman. Annelik böyle galibaAy dua edelim de denk gelsin Allah'ım duy sesimizi noluuyy
Ay hadi hayırlısıyla güzel haber alırız sendenBenim bu hafta en geç cumartesi olmam lazım 16 kasım gibi
Aynen öyleDenk geldiğinde ben hissetmiştim hatta doktor tahmin ederken tak diye 19-21 Nisan demiştim o zaman. Annelik böyle galiba
Hâlâ adet olmadım ben bekliyorum bakalım ne olacakAynen öyle
Kız test yapsana sabah bı tane ben daha çok merak ediyorumHâlâ adet olmadım ben bekliyorum bakalım ne olacak
Kız köye geldik nerden bulacam burda eczane yok ki dönünce yaparım artık hâlâ olmadım çünküKız test yapsana sabah bı tane ben daha çok merak ediyorum
Aynen çok yoğun akıntım var zaten aha geldi diye gidiyorum tuvalete sadece akıntı var olmamışım çok şükür.Adet öncesi bir kuruluk oluyor eğer adet gelecekse. Kuruluk varsa adet yolda demektir. Gelirse de sarı akıntı geliyor yine adet habercisi. Ama hamile kalınca hep yoğun bir akıntı sari değil.. Tam oldum herhalde dedirtiyor ama bakiyosun kanama değil normal akıntı. M Marryyj ve B BallYilmaz123 bunları da göz önünde bulundurabilirsiniz. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın ama böyle çok beklentiye girince olmuyor. Ne zaman olmaz bu ay olmuyor diyoruz. O zaman oluveriyor.
Kese gözükür canimMerhaba beta hcg değerime bakar mısınız artış normal mi
10 kasım 117
12 kasım 427
14 kasım 1363
17 kasım 4779
19 kasım doktor kontrolü var kese görünür mü
Yani görünebilir ama çok küçüktür daha. 4 5 hafta sizinki galibaMerhaba beta hcg değerime bakar mısınız artış normal mi
10 kasım 117
12 kasım 427
14 kasım 1363
17 kasım 4779
19 kasım doktor kontrolü var kese görünür mü