Aynen öyle bende bugün çalışmalara baslicam bakalım ne olacak kız biz sizin kadar ilişkiye girsek üçüz bile tutar13 Kasım gibi yaparım belki. Etikerim zaten kız mutluluk paylaştıkça çoğalır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bende bugün çalışmalara baslicam bakalım ne olacak kız biz sizin kadar ilişkiye girsek üçüz bile tutar13 Kasım gibi yaparım belki. Etikerim zaten kız mutluluk paylaştıkça çoğalır.
Ya tam gününde keyfim yok dedi gıcık ya ama yaptıkAynen öyle bende bugün çalışmalara baslicam bakalım ne olacak kız biz sizin kadar ilişkiye girsek üçüz bile tutar
Kız benimkini de ben zorluyom ama yapmıyorYa tam gününde keyfim yok dedi gıcık ya ama yaptık
Benimki de inadı tutunca tutuyor birşey yapmıyor. Deki oluyorum o zamanKız benimkini de ben zorluyom ama yapmıyor
Sorma ya sonra da çocuk diye diye başımızın etini yiyolar dedim sen yapmiyon Allah tarafından gelmiyor kuru kuruyaBenimki de inadı tutunca tutuyor birşey yapmıyor. Deki oluyorum o zaman
Ya bu gün ilaç yazdırmaya gittim doktora rahimde birşey gördü ama ne bilmiyorum kendine anlamadı MR istedi. Kan idrar tahlili istedi birde hsg dedi ama vazgeçti sonra duruma göre bakacaz dediSorma ya sonra da çocuk diye diye başımızın etini yiyolar dedim sen yapmiyon Allah tarafından gelmiyor kuru kuruya
Allah Allah ne gördü acaba niye vazgeçtiğini söyledi miYa bu gün ilaç yazdırmaya gittim doktora rahimde birşey gördü ama ne bilmiyorum kendine anlamadı MR istedi. Kan idrar tahlili istedi birde hsg dedi ama vazgeçti sonra duruma göre bakacaz dedi
Ben daha sonra özel hastaneye gittim alttan baktı. Senin tahminim dışı olması gerektiği gibi ama içinin şekli kalp görünümünde dedi. Düşük önleyici coraspirin ve folik asit kullanmam lazım benimAllah Allah ne gördü acaba niye vazgeçtiğini söyledi mi
Kullan kullan ihmal etme bende bu ay yumurtlamiyorum heralde bı tek bugün ara ara göğsüm sızladı bide kasigim ağırdı biraz ama akıntı falan yokBen daha sonra özel hastaneye gittim alttan baktı. Senin tahminim dışı olması gerektiği gibi ama içinin şekli kalp görünümünde dedi. Düşük önleyici coraspirin ve folik asit kullanmam lazım benim
Geç olacak galiba senin. Gelsinde yumurta geç erken her türlü kabulümuz. Bat da değişecek o zaman seninKullan kullan ihmal etme bende bu ay yumurtlamiyorum heralde bı tek bugün ara ara göğsüm sızladı bide kasigim ağırdı biraz ama akıntı falan yok
Galiba öyle olacakGeç olacak galiba senin. Gelsinde yumurta geç erken her türlü kabulümuz. Bat da değişecek o zaman senin
Hayırlısı bakalım inşallah istediğin nasip olur sanaGaliba öyle olacak
Amin cümlemize bugün sağ göğsüm felaket ağrıyor içinden sanki bıçak saplaniyor acaba bu yumurtlama miHayırlısı bakalım inşallah istediğin nasip olur sana
Olabilir neden olmasınAmin cümlemize bugün sağ göğsüm felaket ağrıyor içinden sanki bıçak saplaniyor acaba bu yumurtlama mi
Ben dünü değerlendirdim bu hafta denicem her gün bakalım olmadı önümüzdeki ay yumurtlama testi alırım . Dün kayın pederim aradı beşik lazım mı dedi birinin ihtiyacı var dedi bende gelip alabilirsin sorun değil dedim kadın hamileymiş durumu yokmuş bı dua etse yeter ben hamile kalırsam alırım kendime durumum iyi çok şükürOlabilir neden olmasın
Aynen bir dua yeter canım iyi yapmışsın. Rabbim müjdeli haberi geciktirmez inşallahBen dünü değerlendirdim bu hafta denicem her gün bakalım olmadı önümüzdeki ay yumurtlama testi alırım . Dün kayın pederim aradı beşik lazım mı dedi birinin ihtiyacı var dedi bende gelip alabilirsin sorun değil dedim kadın hamileymiş durumu yokmuş bı dua etse yeter ben hamile kalırsam alırım kendime durumum iyi çok şükür
Amin canım aminnAynen bir dua yeter canım iyi yapmışsın. Rabbim müjdeli haberi geciktirmez inşallah
Tutabilir neden olmasın ama enfeksiyon da olabilir başıma geldi. Ya da yumurta çatlatma evresine geldi sabah tekrar değerlendirinB BallYilmaz123 bugün öğleden sonra ilişkiye girdik akşam 6 dan sonra beyaz sümüksü akintim başladı acaba tutar mı eşim de gece çalışıyor olsaydı yine değerlendirirdim