2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım tam ortada durmuş Ramziye göre bilemedim bir de ManyakPrenses ManyakPrenses baksın... Ama kese şekli fasülye gibiyse erkek diyorlar yanılmıyorsam yuvarlaksa kız.. Fasülye gibi duruyor seninki 😊 ama bu çok tutan bir şey değil :))
Evet canım yaaa vallahi bi hevesle aldım ultrason resmini hocam ortada duruyor ya dedim anladı hemen inanma böyle şeylere dedi güldü direk insan yine de merak ediyor işte napalımm 😂😂

Kızlar tek tek yazamadım çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama uygulamaya göre 6+5 olması lazım Ama ultrasonda 6+0 çıktı bı aklımı karıştırdı biraz. Birde resin ekleyeceğim bir tahminde ben alabilir miyim ?

Eklentiler

• 16115924661521081927924.jpg
    16115924661521081927924.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 60
Beni de doktorum 6+1 de çağırdı kalp atışı için. Sanki biraz erken geldi bana inşallah duyulur kalp atışı
İnşallah🙏🏻Bana kalp atışı demedi kesenin gelişimine bakarız,yolksac oluşmuş mu onu görürüz dedi.martda düşük yaptım kalp atışını duyamamıştık acaba ondan mı öyle dedi ki 🤔

Herkese merhaba, hatırlarsanız 10 gün önce kanama şikayeti ile acile gitmiştim 1 gece yatış verilmişti. 10 gündür istirahatteydim ve progesteron kullanıyordum. Bu süreçte buraya pek uğrayamadım, yazdıklarınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor, kalp atışını da duydum. Haftasını yakalamış 7+2 yim ultrasonda da 7+2 çıktı. Şükürler olsun, hala inanamıyorum bebeğim benimle ve büyümüş bile. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, öpücükler🥰💐💐
Gözünüzaydın 🙏🏻

Kızlar tek tek yazamadım çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama uygulamaya göre 6+5 olması lazım Ama ultrasonda 6+0 çıktı bı aklımı karıştırdı biraz. Birde resin ekleyeceğim bir tahminde ben alabilir miyim ?
Canımm hayırlı olsun kız gibi duruyor minik bocuk 🌺

Döllenme geç olmuş olabilir canım veya ilerleyen dönemde yine değişiklikler oluyormuş hafta hesabında şuan kesin bilemiyorlar.

Tiroid hormonum 6.4 cıkmış. Doktora persembe gidecegim. Moralim cok bozuk oglumda 4.4tu. Bu defa neden bu kadar yüksek. Cuma gunu 6+1de kan verdim betam 3206 cikmis

Bi yorum da ben istiyeyim sizden çok belli belirsiz ama belki tahminleriniz olur 🙈 ortada duruyor benim bebiş 😂😂
Canım bence erkek hem sola yatkın duruyor hemde plasentası sağda gibi geldi bana B bitkiselhayat ın da dediği gibi kese fasulye gibi oluncada erkek derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah❤🥰

X