2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Igg bagisikligi, igm aktif enfeksiyonu gosterir. Yani o enfeksiyona karsi bagisikliginiz var demek

M Melekk49 sizin hepatit igg mi igv mi yuksek cikti?

Denedim onları
Faydası olmadı bana
Ne yesem kusuyorum
Canım metpamid ile bir vitamin verdi bana adını hatırlayamadım şimdi bakıp yazarım b6 varmış içinde bulantıya iyi geliyormuş. Bende de bulantı çok yoğun metpamid iyi geldi biraz bi doktoruna sorup alsana sende

merhaba annis adayları . bişe sormak ıstıyorum reglıme 3 gun kaldı. ıkı gundur sağ kasığımda cok ağrı var. dun gece uyandım hatta bı sağa bı sola attım bacağımı ağrıdan. suanda da oyle egılıp kalkıp işyerınde çalışırken daha cok ağrı gırıyor sıcacık oluyor sağ kasığım batma felan değilde ağrı. oyle olan varmı

Herkese merhaba, hatırlarsanız 10 gün önce kanama şikayeti ile acile gitmiştim 1 gece yatış verilmişti. 10 gündür istirahatteydim ve progesteron kullanıyordum. Bu süreçte buraya pek uğrayamadım, yazdıklarınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor, kalp atışını da duydum. Haftasını yakalamış 7+2 yim ultrasonda da 7+2 çıktı. Şükürler olsun, hala inanamıyorum bebeğim benimle ve büyümüş bile. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, öpücükler

Aa cok sevindim ookumuştum senin yazdiklarini inan aklimdaydin bakiyordum bisey yazmismi diye gorememistim simdi gordum hadi hayirlisi annesine sıkı sıkı tutunmuş birakmaz artik ah anne olmak ne zorluklarla karsilasiyor insan Rabbim sagsaglim yavrularimiza kavustugumuz gunleri gormryi nasip etsin insallah ❤

Ayy heyecanlandım şimdiii Merakla bekliyorum görüntünüzüBenim yok canım ya daha görüntüde bebek olmadığı için çekmedim dr kese daha yeni oluşmaya başlıyo deyince dedim kafaya takmıyım şimdi bakıp bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…