- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.761
Igg bagisikligi, igm aktif enfeksiyonu gosterir. Yani o enfeksiyona karsi bagisikliginiz var demekBugün bir Kan testim çıktı. Anti cmv igg diye bir virüs normal değer dışında çıkmış. Baktım biraz internette anlayamadım. Bilen varsa anlatsın. Bir de rubella diye bir şeyim normal değer dışı çıkmış
Canım metpamid ile bir vitamin verdi bana adını hatırlayamadım şimdi bakıp yazarım b6 varmış içinde bulantıya iyi geliyormuş. Bende de bulantı çok yoğun metpamid iyi geldi biraz bi doktoruna sorup alsana sendeDenedim onları
Faydası olmadı bana
Ne yesem kusuyorum
Normal canımSiz böyle bir durum yaşadınız mı
Yine antikor demek. Yani bagisikliginiz var. Ag yazan degerinize de bakildi mi?Anti hcv yazio yuksek cikan deger o
Tabloyu doldursak mi artik
Üye Adı Yaş Muhtemel Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet Kaçıncı Çocuk
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-09-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Üye Adı Yaş Muhtemel Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Asli06 36 14.09.21 50 1.
Ben doldurdumTabloyu doldursak mi artik
Ben de hergün hem ishal hem bebek için muz yiyorum toparladı baya ama bırakırsam devam hormonal sanırımBen hamile olmadan önce adete 1-2 gün kala ishal olurdum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra yine başladı yaklaşık 5 gün falan sürdü. Muz yedim bol bol su içtim şu an normale döndü baya..
kesinlikle bencedee kim tabloyu olusturacakTabloyu doldursak mi artik
Aa cok sevindim ookumuştum senin yazdiklarini inan aklimdaydin bakiyordum bisey yazmismi diye gorememistim simdi gordum hadi hayirlisi annesine sıkı sıkı tutunmuş birakmaz artikHerkese merhaba, hatırlarsanız 10 gün önce kanama şikayeti ile acile gitmiştim 1 gece yatış verilmişti. 10 gündür istirahatteydim ve progesteron kullanıyordum. Bu süreçte buraya pek uğrayamadım, yazdıklarınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor, kalp atışını da duydum. Haftasını yakalamış 7+2 yim ultrasonda da 7+2 çıktı. Şükürler olsun, hala inanamıyorum bebeğim benimle ve büyümüş bile. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, öpücükler
Şişli rahmi eczanesinde var istanbulda sadece orda bulabıldım yaniCrinone jel
Konu sahibikesinlikle bencedee kim tabloyu olusturacak
Ayy heyecanlandım şimdiiiÇok iyi yaaa sen iyice bu konu üzerine yogunlas iki gün sonra ben de foto atarim insallah bi aksilik yoksa. Ben çin takvimine baktim kız görünüyordu, herkes de kız hissediyor ben pembeyi çok sevdiğim icin evimde vs kullandığım için öyle bi çağrışım yapiyo insanlara sanırım ama ben de eşim de kız hissediyoruz bakalim sen ne diceksin ultrason görüntüsünde
Sende yokmu ultrason? Kendin için bakabildin mi
yetkililere bildrsek onlar yapbilir mi acaba
Aynen benimde öyle aslında kabız olmaktan daha iyi bence diğer türlü ben korkardımBen de hergün hem ishal hem bebek için muz yiyorum toparladı baya ama bırakırsam devam hormonal sanırım
Ay bilemedim kiyetkililere bildrsek onlar yapbilir mi acaba