2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maşallah yeniden anne olan arkadaşlarımı kutluyorum inşallah çok rahat süreçler geçirirsiniz. Ben doğum kontrol hapına başladım bu ay, önceden eşim korunuyordu. Hapa başladım ama sık sık saatini unutuyorum. Yatmadan içiyorum genelde ama bazen 1-2 saat bazen de gece uyandığımda içtiğim oluyor, bu kadar aksama bir kaza kurşununa sebep olmaz inşallah

Canım ben hapla 2 yıl korundum ama hep saati saatine attım. Alarm kurdum her gün aynı saate. Korkutmak gibi olmasın ama çevremde öyle unutup hamile kalan çok var

Canım ben hapla 2 yıl korundum ama hep saati saatine attım. Alarm kurdum her gün aynı saate. Korkutmak gibi olmasın ama çevremde öyle unutup hamile kalan çok var
Ben yeni evliyken 2 yıl kullandım saate falan gerek kalmadan 1 kez bile aksatmamıştım ama şimdi çocuk vs derken arada saati şaşıyor malesef. İnşallah o kadar doğurgan değilimdir diye umut ediyorum bırakıcam zaten eski usulden devam

Ya şaşması çok normal ben kendimi unutuyorum bazen ama alarm güzel çözüm denemek istersen. Ya ben eşime güvenemem valla ikinciden sonra deri altı implant taktırdım, kafam rahat

Ya şaşması çok normal ben kendimi unutuyorum bazen ama alarm güzel çözüm denemek istersen. Ya ben eşime güvenemem valla ikinciden sonra deri altı implant taktırdım, kafam rahat
Evet saat kurayım da öyle bitireyim bu ayı bari. Ben güvenirim eşime usulüne uygun korunuyor başka türlüsüne izin vermem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…