2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar Bebek görününce kaç gün sonra kalp atışı görünür, yani aynı anda mı oluşur yoksa daha sonra mı ? Hem vajinal hem karından muayene için soruyorum

Eki Görüntüle 2768894
@Efulimm41 şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum ya :KK70: sevdim ben bu işi:KK6:
😂😂 Çok iyi yaaa sen iyice bu konu üzerine yogunlas iki gün sonra ben de foto atarim insallah bi aksilik yoksa. Ben çin takvimine baktim kız görünüyordu, herkes de kız hissediyor ben pembeyi çok sevdiğim icin evimde vs kullandığım için öyle bi çağrışım yapiyo insanlara sanırım ama ben de eşim de kız hissediyoruz bakalim sen ne diceksin ultrason görüntüsünde 😍
Sende yokmu ultrason? Kendin için bakabildin mi

Bugün bir Kan testim çıktı. Anti cmv igg diye bir virüs normal değer dışında çıkmış. Baktım biraz internette anlayamadım. Bilen varsa anlatsın. Bir de rubella diye bir şeyim normal değer dışı çıkmış

Bugün bir Kan testim çıktı. Anti cmv igg diye bir virüs normal değer dışında çıkmış. Baktım biraz internette anlayamadım. Bilen varsa anlatsın. Bir de rubella diye bir şeyim normal değer dışı çıkmış
Merhaba benimde persembe gunu anti hcv yani hepatit c yuksek cikti boyle bir durum yasayan var mi bebege zarari nedir ileri tetkik icin tekrar kan verdm 15 gune anca cikacakmis bu arada 5 haftalik hamileyim

Bende bugün bhcg 1036 ultrsona gittim doktor kese oluşmaya başlıyor gibi daha net için hcg 1.500 üstü olduğunda bakılır dedi

X