- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.741
Ne demek canım yavaş yavaş çözmeye başladım sanırım bendeYok gayet mantıklı anlattın canım anladımçok sağol
Canım sen prof yolundasınEki Görüntüle 2768894
@Efulimm41 şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum yasevdim ben bu işi
Yaa sen diyorsan öyledir canım sağolCanım sen prof yolundasınbunu hiç görmemiştim çok mantıklı, aydınlık tarafın tersinde bebek
Vajinal erken görünüyor benim 4+5 gibi göründü bugün 6+3de karından kalp atışı göründüArkadaşlar Bebek görününce kaç gün sonra kalp atışı görünür, yani aynı anda mı oluşur yoksa daha sonra mı ? Hem vajinal hem karından muayene için soruyorum
Gözünüzaydın.İnşallah benim de görünür 6+1 olcak o günVajinal erken görünüyor benim 4+5 gibi göründü bugün 6+3de karından kalp atışı göründü
Eki Görüntüle 2768894
@Efulimm41 şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum yasevdim ben bu işi
Merhaba benimde persembe gunu anti hcv yani hepatit c yuksek cikti boyle bir durum yasayan var mi bebege zarari nedir ileri tetkik icin tekrar kan verdm 15 gune anca cikacakmis bu arada 5 haftalik hamileyimBugün bir Kan testim çıktı. Anti cmv igg diye bir virüs normal değer dışında çıkmış. Baktım biraz internette anlayamadım. Bilen varsa anlatsın. Bir de rubella diye bir şeyim normal değer dışı çıkmış
6+6 yız biz de aramızda 1 gün varBenim de öyle 6+5
Beni de doktorum 6+1 de çağırdı kalp atışı için. Sanki biraz erken geldi bana inşallah duyulur kalp atışıGözünüzaydın.İnşallah benim de görünür 6+1 olcak o gün
Denemekte fayda var teşekkür ederimTaze nane yaprağı yemek iyi geliyor diye duymuştum bir dene istersen ama doktoruna sorup da ye
Canım benim çok geçmiş olsunOfff sorma cok kotuyum 5 kilo vermisim hicbir sey yiyemiyorum surekli kusuyorum doktorum bir ilac verdi bugun ara ara buluntim oldu ama hic kusmadim sukur
Bana da gebelikten önce 3.2 çıktığında vermişti doktorum canım. Sonra ölçtürdüğümde 2 olmuştu. Şimdi de çok düzenli olmasada içiyorum. Senin değerin kaç çıktı ?Bugün eutherox sanırım 25 mg başlattı doktor tiroid için. 1 ay kullan test yaptır dedi
Denedim onlarıHaşlanmış patates baya iyi geliyor. Tuzlu çubuk kraker yiyorum ara ara. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Sudan midem bulanıyor yudum yudum içiyorum azcık. Portakal mandalina elma da iyi geldi bana