- 1 Aralık 2019
- 5.661
- 22.906
- 30
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.721
özelden attim cnmBakarım tabi canım, paylaştın mı acaba göremedim
Ben de ultrason fotoğrafını görünce şaşırdım sen herkese yorum yapıyorsun canım hakikaten saklanmış minnakKızlar benimde kontrolüm vardı. Kalp atışı duyduk çok şükürama bebek görünmüyor anlamadım herkese cinsiyet tahmininde bulundum kendime bulunamadım
Ramzi ye göre kız diye düşünüyorum bende
İnşallah canımBen de ultrason fotoğrafını görünce şaşırdım sen herkese yorum yapıyorsun canım hakikaten saklanmış minnakhayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de duyarız kalp atışını
Bende var hemde çoook fazla. Doktor gebelikte olur normal diyorKızlar afedersiniz bişey sorucam sarı akıntınız var mı bu normal mi acaba?
İçim rahatladı canım sağol yaBende var hemde çoook fazla. Doktor gebelikte olur normal diyor
Canım ben parlak alana baktım da yani plasenta sol tarafta gibi gördüm bence kızKızlar benimde kontrolüm vardı. Kalp atışı duyduk çok şükürama bebek görünmüyor anlamadım herkese cinsiyet tahmininde bulundum kendime bulunamadım
Öyle mi kızda sağda olmuyor muydu ki öyle kalmış aklımdaCanım ben parlak alana baktım da yani plasenta sol tarafta gibi gördüm bence kız
İmom mu verdi acaba?Kızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
Mide bulantım için b6 vitamini içeren bi vitamin verdi içinde folik asitte bulunuyormuş onu kullanıcam rahatlatmazsa metpamid yazdı onu da rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Kg almamışım hatta vermişim istifra yok bende ama mide bulantısı berbat bişey.. Umarım çabucak geçer
Bebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükürÖyle mi kızda sağda olmuyor muydu ki öyle kalmış aklımda
Ah ya inşallah canım benim :) bir oğlum var gönül istiyor tabi birde kızım olsun sağlıklı sıhhatli olması en önemli tabikiKız gibi görünüyor canım bin kere maşallah
Karnın çıkana kadar yüz üstü bile yatabilirsin ama bu seni tedirgin ederse karnın çıkana kadar yan ya da sırt üstü, bebek büyüdükten sonra sağa ya da solaHerkese Günaydin. Yaa geceleri nasıl yatıyorsunuz sizler. Sağa ya da sola mi yoksa sırt üstü mü.ben normalde hep sağa yatarım ama şimdi korkumdan sırt üstü yatiyorum. Sabah uyandığımda da belim sırtım ağrımis oluyor
Evet canım karından bakıldı ay hadi inşallah :)Plasentanın konumuna göre kız gibi duruyor canım bende yeni öğreniyorum şu teoriyi gerçiKarından bakılmıştı dimi
%97 oranla doğru çıkması baya yüksek bir oran inşallah öyledir canımEvet canım karından bakıldı ay hadi inşallah :)
Yok gayet mantıklı anlattın canım anladımBebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükürKarışık mı oldu ya anlatamamış olabilirim
Heee tamam anladım parlak şey plasenta oluyor. Evet çok zevkliEki Görüntüle 2768894
E Efulimm41 şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum yasevdim ben bu işi