2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benimde kontrolüm vardı. Kalp atışı duyduk çok şükür ama bebek görünmüyor anlamadım herkese cinsiyet tahmininde bulundum kendime bulunamadım
Ben de ultrason fotoğrafını görünce şaşırdım sen herkese yorum yapıyorsun canım hakikaten saklanmış minnak hayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de duyarız kalp atışını

İnşallah canım

İmom mu verdi acaba?

Kızlar bugün 7+6 günlük oldum ama dün geceden beri ara ara batma hissi oluyor. Sancı gibi değil sanki iğne batıyormuş gibi bazen sağ bazen sol tarafta oluyor. Sizde bu haftalarda böyle sorun yaşayan oldu mu?

Öyle mi kızda sağda olmuyor muydu ki öyle kalmış aklımda
Bebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükür Karışık mı oldu ya anlatamamış olabilirim

Karnın çıkana kadar yüz üstü bile yatabilirsin ama bu seni tedirgin ederse karnın çıkana kadar yan ya da sırt üstü, bebek büyüdükten sonra sağa ya da solaordaki konu bebek ağırlaştıkça sırttaki ana damarlara baskı yapabileceği için kan akışını yavaşlatmamak adına sırt üstü yatmamak gerekiyor. Sağa yatarsan bebeği uyurken de besleyebiliyorsun, sola yatadan daha da güzel besliyosun

Yok gayet mantıklı anlattın canım anladımçok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…