- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Benimde 31 de 660 çıkan değerim 3050 çıkmış kızlar şükür yarın kese görünür İnşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel, görünür muhtemelenBenimde 31 de 660 çıkan değerim 3050 çıkmış kızlar şükür yarın kese görünür İnşallahh
Maşallah görünür inşallah bende çok merak ediyorumBenimde 31 de 660 çıkan değerim 3050 çıkmış kızlar şükür yarın kese görünür İnşallahh
Bende valla ne yalan söyleyeyim bı belirsizlik var gibi şimdi bı goreydikMaşallah görünür inşallah bende çok merak ediyorum
Aynen valla ben zaten ilk aylari hiç sevmiyorumBende valla ne yalan söyleyeyim bı belirsizlik var gibi şimdi bı goreydik
Bende vallaSağlıkla gelsinler de sabredecez annesi napalimAynen valla ben zaten ilk aylari hiç sevmiyorum
Aynen öyle napalim bekleyecek artık sizin kaçıncı bebişBende vallaSağlıkla gelsinler de sabredecez annesi napalim
3 olacak canım Allah izin verirse ama 2 tanede kaybım varAynen öyle napalim bekleyecek artık sizin kaçıncı bebiş
Benimde 1 tane kaynım var. Bu 2. Olacak inşallah sagsalim doğsun da3 olacak canım Allah izin verirse ama 2 tanede kaybım var
İnşallah canım hayırlısıyla iyi düşünBenimde 1 tane kaynım var. Bu 2. Olacak inşallah sagsalim doğsun da
Hamilelikten olabilir mi?Dünkü baş ağrım yine basladi
Ya kan artışından dolayı olabiliyormuş bazılarında. Benimki de öyle mi acaba bilemedimHamilelikten olabilir mi?
Çokmu canım??Kizlar kanamam geldi
Hayırlı olsun kalp atışına ne zaman çağırdı.Merhaba Eylül anneleri, bende aranıza katıldım çok şükür Bugün 5+4 ve kesemiz göründü
Canım yerleşme kanaması da olabilir, regl günün geçmişti demiKizlar kanamam geldi
Çok hafif pembemsi devam eder mi bilmiyorumÇokmu canım??
Teşekkürler 13 Ocak'ta gideceğimHayırlı olsun kalp atışına ne zaman çağırdı.