Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Benim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Merhabalar hepinize 5gun adetim gecikti ve bugun evde yaptigim testle cift czgiyi gordum carsamba randevum var bakalim takvim indirdim 5haftalik gorunuyor eylul annesi gibi duruyorum bakalm ne olacak 2. Bebisim olacak bu bir oglum var 5yil aradan sonra cok degisik bi duygu yeniden anne olmak
Merhabalar hepinize 5gun adetim gecikti ve bugun evde yaptigim testle cift czgiyi gordum carsamba randevum var bakalim takvim indirdim 5haftalik gorunuyor eylul annesi gibi duruyorum bakalm ne olacak 2. Bebisim olacak bu bir oglum var 5yil aradan sonra cok degisik bi duygu yeniden anne olmak
Allah hakkında hayırlısıni versin canım sağlıksız olucak gebelikler genelde kimyasal gebelik veya düşük ile sonlanır böyle düşün inşallah tez zamanda tekrar güzel haberlerini aliriZ