- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Kese görülür de kalp atışı da görülür mü diye düşünüyorum 1000 geçince gözüküyor diye biliyorum.Hadi bakalım inş keseyi görürsün acaba kaçtan sonra kesin gözükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese görülür de kalp atışı da görülür mü diye düşünüyorum 1000 geçince gözüküyor diye biliyorum.Hadi bakalım inş keseyi görürsün acaba kaçtan sonra kesin gözükür
Teşekkür ederim fotoğraf da pek belli değil, çıplak gözle bile zor görülüyor gerçi.Canım hayırlı olsuunn o ilk testin resmini atabilirmisin merak ettim bende bekliyorum hala
Hayırlısı olsun canım, var demek ki vakti zamanı. İnşallah bir daha ki ay sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınBenim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuzBenim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Canım üzme kendini Rabbim daha büyük mutluluklar nasip etsin inşallahBenim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Teşekkür ederim fotoğraf da pek belli değil, çıplak gözle bile zor görülüyor gerçi. Eki Görüntüle 2753943
Betam 1100 küsürlerden olmasına ragmen sabah yaptığım test negatif çıktı. Bu testlere çok güvenmemek gerekir, siz kan verin daha doğru sonuç alırsınızTeşekkür ederim fotoğraf da pek belli değil, çıplak gözle bile zor görülüyor gerçi. Eki Görüntüle 2753943
Hayırlı olsun canımmMerhabalar hepinize 5gun adetim gecikti ve bugun evde yaptigim testle cift czgiyi gordum carsamba randevum var bakalim takvim indirdim 5haftalik gorunuyor eylul annesi gibi duruyorum bakalm ne olacak 2. Bebisim olacak bu bir oglum var 5yil aradan sonra cok degisik bi duygu yeniden anne olmak
Benim şahit olduğum kişiler de bir kaç gün içinde adetle atılıyor canım. Aldın mı sen randevu?
Eline geliyor mu dokununca o top gibi bişey? Adetin gecikirse bir doktora gözük istersen.
İğnem yok canım. Günde 10 tane ilaç, 3 kere de fitil alıyorum.
Değerin güzel artmış
Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun, kanaman falan mı var?
Canım çok üzüldüm gerçektenOlsun biz de Ekim annelerinde oluruz inşAllah.❤Benim kanamam coğaldı adet oldum. Galiba bugün öğrendiğim kimyasal gebelik denen şeyi geçirdim. Üzgünüm. Vardır herşey de bi hayır.Bu ay ilk denemeydi.
Ben kızımda 4+3te gormustumHayırlı olsun ne güzelKese hemen gözükür mü?
Hayırlısı olsun canım, var demek ki vakti zamanı. İnşallah bir daha ki ay sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Canım üzme kendini Rabbim daha büyük mutluluklar nasip etsin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim Sizleri tanımak heyecanlanma güzeldi umudum gelecek ay bakalımCanım çok üzüldüm gerçektenOlsun biz de Ekim annelerinde oluruz inşAllah.❤
Tesekkur ederim canmHayırlı olsun canımm
Kızımda 6+3de kalp atışını duymuştum bunların hepsini not almışım bir deftereKese görülür de kalp atışı da görülür mü diye düşünüyorum 1000 geçince gözüküyor diye biliyorum.
Allah hakkında hayırlısıni versin canım sağlıksız olucak gebelikler genelde kimyasal gebelik veya düşük ile sonlanır böyle düşün inşallah tez zamanda tekrar güzel haberlerini aliriZHepinize çok teşekkür ederim Sizleri tanımak heyecanlanma güzeldi umudum gelecek ay bakalım
Testlerde yanılma olabiliyor tabi. Ben iki sefer kan verdim farklı günlerde. Kan sonucum da pozitif çıktı.Betam 1100 küsürlerden olmasına ragmen sabah yaptığım test negatif çıktı. Bu testlere çok güvenmemek gerekir, siz kan verin
Hayırlı olsun canım bat nezamanGaliba bende eylül annesiyim. Tahminimce 4+3 üz. Beta hcg 558.8 cıktı.
3 aralık.Hayırlı olsun canım bat nezaman