- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Karından 4+3 de görüldü canım sağol seninde gözün aydın :)Yaaa gözün aydın tam ne zaman görmüş oldun? Bir de karından mı görüldü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından 4+3 de görüldü canım sağol seninde gözün aydın :)Yaaa gözün aydın tam ne zaman görmüş oldun? Bir de karından mı görüldü?
Ay çok iyi ya, darısı bizlere inşallahKarından 4+3 de görüldü canım sağol seninde gözün aydın :)
Ne güzel sağlıkla büyüsün, gün geçsin bizde görelimBen keseyi gördüm şükür bebek için çarşamba gidicem
Hoşgeldin Bende buradayimMerhabalar hamile olduğumu öğrendim, sanırım eylül de minnağımla biz de varız
Benim sonucum 1140 çıktı, aynı şekilde carsamba ve cuma da vereceğim cumartesi nasipse bebeği göreceğizÇok geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallah.
En son Çarşamba günü 475 çıkmıştı, bakalım yarın kaç çıkacak. Bende sabah 8 de vereceğim.
Yaaa üzüldüm şimdiKızlar sabah gidip 2 farklı marka test aldım ama malesef çizgiler çok hayali.Ya önceki testler yanlıştı ya da kimyasal geçirdim.Umarım sizin herşey yolunda gider ve bebeklerinize kavuşursunuz kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi
Bende sabah verdim 3256 çıktı. Daha da vermem artık. Şimdi gözler Cumartesinde artıkBenim sonucum 1140 çıktı, aynı şekilde carsamba ve cuma da vereceğim cumartesi nasipse bebeği göreceğiz
Kızlar ben de bugü. Sağlık ocagına verdim kan,kız 4 de çıkar ararsın dedi sayfaya yarın gözükürmüş çok değil mi yaGörürsün canım. Yada bulunduğun şehrin devlet hastanesi online sonucuna da girersen görürsün.
Sağlık ocağında öyle çıkıyor canım, akşamı buluyor.Kızlar ben de bugü. Sağlık ocagına verdim kan,kız 4 de çıkar ararsın dedi sayfaya yarın gözükürmüş çok değil mi ya
Deli mi ne, kan verip baktırmak istiyorum sanane demiSağlık ocağında doktor benden kan almadı kadın doğuma git hamilesindir zaten dedi Rezillik
Regl gördünmü peki biraz daha bekle istersen canımKızlar sabah gidip 2 farklı marka test aldım ama malesef çizgiler çok hayali.Ya önceki testler yanlıştı ya da kimyasal geçirdim.Umarım sizin herşey yolunda gider ve bebeklerinize kavuşursunuz kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi
canım senin binli değer transferm kaçıncı gününde çıktı ben cumartesi berdiğimde 340 dıSağlık ocağında öyle çıkıyor canım, akşamı buluyor.
Önceki 2 testin markası aynıydı.Bugün 2 farklı test aldım Miratech ve Oncomed ikisinde de hayali soluk bi çizgi çıktı belli bile değil.3 gün geçti aradan koyulaşması lazımdı aslında.Nasip değilmiş hayırlısı artıkYaaa üzüldüm şimdi
Ama regl gelene kadar hep umut vardır. Bekle bakalım. Önceki testlerle bugün yaptığın testlerin markası aynı mı?
İyi ki dedin diyecektimDeli mi ne, kan verip baktırmak istiyorum sanane demi
Eee ne yapacaksın, randevu al bari.
Canım bazen testin ve idrarın koyuluğu bile değişkenlik gösterir bence yinede bir kaç gün adetini bekle veya hiç olmadı yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi dene derim.. akşamdan da çok birşey içme ki sabah idrarın koyu olsun..Önceki 2 testin markası aynıydı.Bugün 2 farklı test aldım Miratech ve Oncomed ikisinde de hayali soluk bi çizgi çıktı belli bile değil.3 gün geçti aradan koyulaşması lazımdı aslında.Nasip değilmiş hayırlısı artık
Canım senin tüp bebekti dimi öle aklımda kaldı ama birde kaçıncı haftadasınSağlık ocağında öyle çıkıyor canım, akşamı buluyor.