- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Evet geçti 2 günCanım yerleşme kanaması da olabilir, regl günün geçmişti demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geçti 2 günCanım yerleşme kanaması da olabilir, regl günün geçmişti demi
Canım uzan ve ayağının altına yastık koy, bol su iç bir de.Evet geçti 2 gün
Çalışıyorum canımCanım uzan ve ayağının altına yastık koy, bol su iç bir de.
Canım acile gidebilirsen iyi olur. Kan verirsin, progestan falan yaparlar.Çalışıyorum canım
İzin alabiliyorsanız durumu söyleyip acile gidin derim öbür türlü stres daha artacakÇalışıyorum canım
Doktoruna gitsen? Progestan veriyorlar normalindeÇok hafif pembemsi devam eder mi bilmiyorum
Canım hayırlı olsuunn o ilk testin resmini atabilirmisin merak ettim bende bekliyorum halaMerhabalar. Allah izin verirse ben de Eylül annesiyim. Sat 8 aralık, bat da tahmini 2 ocaktı. 31 aralıkta erken gebelik testi yaptım. 2. çizgi çok silik çıkınca hemen kan testi yaptırdım. Beta hcg 8 çıktı. Bugün tekrar kan testi verdim 116 çıktı.
10 tane ne alıyorsun cnm çok geldi,ben günde 4 tane estrofem 2 tane iğne bir de prowomen vitamünBenim şahit olduğum kişiler de bir kaç gün içinde adetle atılıyor canım. Aldın mı sen randevu?
Eline geliyor mu dokununca o top gibi bişey? Adetin gecikirse bir doktora gözük istersen.
İğnem yok canım. Günde 10 tane ilaç, 3 kere de fitil alıyorum.
Değerin güzel artmış
Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun, kanaman falan mı var?
Canım günde 3 estrofem 3 duphaston 1 coraspirin 1 folik asit 2 deltacortil alıyorum.10 tane ne alıyorsun cnm çok geldi,ben günde 4 tane estrofem 2 tane iğne bir de prowomen vitamün
Evt 4 de 1 yeterli imis ben folidoce kullaniyorumAlınması gereken folik asit miktarından fazlaymış mg’mı. Yarım içenler var hatta.
Hala tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun cnm ? Yolsa bulundugun yerde mi başka bir doktora başladın mıCanım günde 3 estrofem 3 duphaston 1 coraspirin 1 folik asit 2 deltacortil alıyorum.
Cumartesi tüpe bebek doktoruma gideceğim ilk ultrason olacak. Sonraki haftaiçi başka doktora başlayacağım.Hala tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun cnm ? Yolsa bulundugun yerde mi başka bir doktora başladın mı
Bende rutin kontrollerime gideceğim doktora soracağım, bakalım değiştirecek mi.Evt 4 de 1 yeterli imis ben folidoce kullaniyorum
Bende öyle yapacagım 2 hafta sonra gel demişti onu bekliyorum.Cumartesi tüpe bebek doktoruma gideceğim ilk ultrason olacak. Sonraki haftaiçi başka doktora başlayacağım.
Hayırlı olsun ne güzelKese hemen gözükür mü?Merhaba bende Eylül annesi olucam inşallah sat 3 Aralık bat 31 Aralık şuan 4+4 teyim ben miğde bulantısı ile şüphelenip 28 Aralık'ta test yaptım ve öğrendim 2. Çocuğum olucak inşallah yarın doktor kontrolüne gidicem inşallah keseyi görebiliriz
Cumartesi tüpe bebek doktoruma gideceğim ilk ultrason olacak. Sonraki haftaiçi başka doktora başlayacağım.