- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #3.141
Size hafif dedikten sonra eşime karnımı gösterirken şok oldum dediğiniz gibi 4 aylık gibi olmuşum şu anHafif mii ben en az 4 aylık hamile gibiyim.. Bir de zayıfım direkt önde gidiyor
Bende biraz göbek vardı zaten diyorum ki cocuk 4-5 aylık olana kadar farketmicem kendi göbeğimdenSize hafif dedikten sonra eşime karnımı gösterirken şok oldum dediğiniz gibi 4 aylık gibi olmuşum şu anAynen bende zayıfım çok tuhaf oldu
Yaaa kesinlikle gazz bayılıcam çok fazla gaz oluyoBende biraz göbek vardı zaten diyorum ki cocuk 4-5 aylık olana kadar farketmicem kendi göbeğimdengecen bi dr 11-12. Haftalardan önce göbek asla büyümez o gaz birikmesidir demisti bu arada
Yaaa kesinlikle gazz bayılıcam çok fazla gaz oluyoya her gün yeni şeyler oluyo vücuda bunlar ne güzel hisler çok şükür yarabbim. Valla eğlenceli geliyo miğde bulantılarım bile
Allahım çok şükür biz hamileyizAynen hergun değişik bisey oluyo ve diyorumki ya ben hamileyim
Yok bende bekliyorum biraz daha geçsin diyeYaaama bana kesin daha geride bişey dicek doktor, haftaya 6+4 olcak güne randevu aldim. Ben adetin 20. Günü yumurtladigim icin daha geride bi hafta dicek diye tahmin ediyorum. Sizin durum ne? Gittiniz mi kese icin
6+6 şuan bende de iğne var hergün kan sulandırıcı 3 günde 1 de proluton coraspin prograf,estrofem,lutınus,gevitamax ta ilaçlarımmKızlar genel özellikle tüp bebek annelerine sormak isterim tüp bebek doktorunu bıraktığ
Kaç haftalıksınız bende bahçecik fulya şuan sadece iğnelerim var ilaç yok
Dualarımız seninleeeeCanlarım yarın doktor randevum var inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyarımne olur dua edin benim için bilenler vardır negatif 4 tüp bebek denemesinden sonra yumurta rezervim çok azdı mucize eseri normal yolla hamile kaldım 13 yıldır anne olma hayali kuruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağına almayı
Takvim diyosaniz pek tutarli olmuyo diye biliyorum, ben ovulasyon testiyle yaptım 31 ocak yumurtlama günümdü. Cok merak ediyorum dr ne dicek, 2 kere kan verdim artış iyiydi bi daha da vermedim insallah bi aksilik yokturYok bende bekliyorum biraz daha geçsin diyeben 13.14 de yumurtladım ama neye göre veriyor bu programlar onu bilmiyorum
Kızlar sizde de hafif bi karın şişkinliği var mı ya
Icime dogmus herhalde sizi etiketleyip sormusumHenüz gitmedim, benim daha 1 gun gecti suan küçük zaten bisey gorunmez niyetim tek seferde kese ve kalp atisini duymak insallah aksi bir durum olmaz ise
Bende varım
Allah razı olsunDualarımız seninleeee
Keşke hafif olsa davul gibiyimKızlar sizde de hafif bi karın şişkinliği var mı ya
Aynı sorun bende de var. Aynı şeyleri bende düşünüp duruyorumAyrıca 77 kg idim. Tartıda 79 geliyorum.
Daha henüz 2 ayda 2 kg geldiyse hemson ayları hemde doğum sonrasıni hayal edemedim.
İnsan ister istemez bakıyor kendine ve düşünüyor.
Evet elimi attığımda tombis göbek hissediyorum ve mutlu oluyorum fakat herşey seyrinde ve yolunda gitsin isterim
İnşallah duyarsin canimKızlar bugün öğleden sonra doktora gidicem. Uygulamalara göre 7+2 yim. İnşallah hayırlı haberler alırım, kalp atışını duyarım. Dualarınızı bekliyorum
Günaydınnn güzel anneler.bende 41 yaşına gireceğim valla niye yalan söyleyim yaşım için sorun yapıyordum bana moral oldunuz.bebeginizi sağlıcakla kacagina alırsın inşallahMerhaba sizinle aynıyız sanırım benimde 6+5 şu anda. Tüp bebek ile hamile kaldım 42 yaşındayım. Biz pazartesi gittik kontrole 6+2’de. Hem keseyi hem kalp atışını gördük8+2 de tekrar çağırdı. Şu anda progestron iğnesi kullanıyorum kalçadan vurulan baya ağır bir ilaç bir de fitilim var. Siz de kontrole giderseniz görürsünüz keseyi ve kalp atışını
25 gr ile başlamışız. Ama o ilacı midede tutmaya çalışmak en büyük derdim şu andaBen de aynı ilacı kullanıyorum. 4.4 çıktı benimde. Sizi kaç mg başlattılar ilaca
Canım çok geçmiş olsunKızlar düşük yaptım...önce karından baktı, keseyi göremeyince vajinadan da baktı..emin olduk yani...kalp atışını duymuş olsam belki çok üzülürdüm..ama şu an ileriki aylarda olmadı iyi ki diyorum...rahim sağlıksız embriyoyu atarmış erken evrede...Doktorum üzülme sakın sepet sepet yumurtan var dedi moral vermek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?