- 24 Mayıs 2021
- 239
- 366
- 34
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.821
Ben de böyle düşünüp ahşap beşik aldım yatağı kademeli alçalıp yükseliyor yan tarafı asansörlü açılıp kapanıyor anne yanı. Sallanıyor istersen sabitleniyor. 3-4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş başka da bişey almadımBen tonlarca olumsuz yoruma ragmen park yatak almayacagim sanirim...yani ahsap olup asansorlu olan da var bir tarafi tamamen cikan da var...cocuk akli erince zaten bir tarafini sokerim gider normal yatak gibi uyur...dusme konusuna gelince park yataklar bana portatif geliyor diye onu devirmek daha kolay diye dusunuyorum bir de ahsap yataklar da asansorlu oldugu icin en alt seviyede kullanirsam cocuk yine tirmanamayacak...yani 3-4yasina kadar ahsap olanlarda da kullanilan var ...ee ben ne diye gidip o cirkin seyleri alayim yani katlanmasi disinda hic bir farklari yok bence bilakis gozume de hitap etmiyor...aylardir cikamiyordum icinden ama sanirim ben park yatagi inatla almayacamdigerini de kullandiktan sonra goruslerimi kesnlikle buraya yazacam ki fikir olsun insanlara...inadimla ya rezil olacam veya vezir
Darısı başına canım inşallah senden de iyi haberleri alırızMasallah canım maşallah maşallah
bugün tam 30 hafta oldim ,kontrolde 29+5 tim soylediginde. Ama bana mm soylemedi. Sadece cok hafif dedi. Erken haftalrda baslasa sorun olabilirdi ,ama son haftalara dogru olanlarda cok sıkıntı olmuyor dedi canim. Yani daha da detayli birsey soramadim oyle deyince,normalde de cok soru sordugum icincanım benim bebegimde var şuan
kaç haftalıksın birde kaç mm cıktı ?
Genel anestezi bebeğe zararlı diyorlar ama zaten narkozu verdikten sonra çok geçmeden geliyor bebek. Yani epidural yaptıran arkadaşım 10 dakika olmadan bebeği gördüğünü söyledi. Yani bebeğin çöm etkilendiğini düşünmüyorum ama tabi kendi fikrim. Sağlıkçı değilimya aslında bende genel istiyrum ama bebege bi zararı olan bi durum var mı onu bilmiyorum .
:/ bende belden igneden falan korkuyrm aşırı derece de
o zaman cok cok azdır senin canım. evet benim de erkek. detaylıdan beri var takip ediliyorbugün tam 30 hafta oldim ,kontrolde 29+5 tim soylediginde. Ama bana mm soylemedi. Sadece cok hafif dedi. Erken haftalrda baslasa sorun olabilirdi ,ama son haftalara dogru olanlarda cok sıkıntı olmuyor dedi canim. Yani daha da detayli birsey soramadim oyle deyince,normalde de cok soru sordugum icinKontrol lerle ilerlicez sanirim. Allah in iznoyle bir problem olmaz insallah. Senin bebisde mi erkek
valla bende de pank atak ve agrı eşigi düşüklüğü var . tüp benekte trasnferden bile korkuyordım o anda bi cesaret geldi.Genel anestezi bebeğe zararlı diyorlar ama zaten narkozu verdikten sonra çok geçmeden geliyor bebek. Yani epidural yaptıran arkadaşım 10 dakika olmadan bebeği gördüğünü söyledi. Yani bebeğin çöm etkilendiğini düşünmüyorum ama tabi kendi fikrim. Sağlıkçı değilim
Bir de epidural bu kadar yaygın değilken genel anestezi uygulanıyordu hep. Bir sorun çıktığını okumadım hiç ama kendi düşüncelerim bunlar
bebeğimi doğduğu an görmeyi bende çok isterdim ama epidural olursam o anki panikle bebeğime odaklanamam. 20 lik diş ameliyatında bile ayılıp bayıldım. Asla epidural yapamam.Yapan cesur yürek anneleri tebrik ederim
Sağolsunlar canım hazır olması iyi olmuş olsunValla canım bende doğum sonrası diye düşünmüştüm. beşiği annem aldı, oda takımını kardeşim aldı. herşdy 2 gün içinde oldu. Yoksa 1 yaşına kadar oğlumun mavi park beşiğini kullanacaktım. ama annem haksızlık olur kıza dedi. Bende mavi oyun parkini ihtiyacı olan birine verdim.
Bende bu konuda çok kararsızım.Sezaryan olacağım kesin ama epiduralmi genel mi karar veremiyorum.Uyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşımama epidural de beni aşırı korkutuyor. İşlem esnasında ne hissederim kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum yatıştırıcı sakinleştirici veriyorlar mı acaba
Hayirli ugurlu olsun insallahBen de böyle düşünüp ahşap beşik aldım yatağı kademeli alçalıp yükseliyor yan tarafı asansörlü açılıp kapanıyor anne yanı. Sallanıyor istersen sabitleniyor. 3-4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş başka da bişey almadım
Tesekkurler ben de inceleyeyimBen Kraft in Mercury modelinden aldım dediğiniz gibi sırt çantası şeklinde kullanılıyor. Bana yeterli geldi memnun kaldım isterseniz bir inceleyin.
Darısı başına canım inşallah senden de iyi haberleri alırızvalla biz bu gidişle 9 ayı goreceğiz gibi geliyor umutlanıyorum
Benim de 20 li haftaların başında ultrasonda sağ böbrekte genişleme olduğu erkek bebeklerde görüldüğü söylenmişti kendi kendine geçebilir ya da doğumdan sonraki birkaç haftada düzelir dedi 2 hafta sonrasında detaylı ultrasona girmiştim geçmişti canınızı sıkmayın sonuç olarak geçebilen ve çaresi olan birşeygünaydınn kızlargeçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
benim de detaylı ultrasonda tespit edilmişti canım 4.7 çıkmıştı. 24. Hafta da doktor 5.4 dedi. 28 de 4.1 çıktı. 28 hafta da 5 altı normal dedi. Normale döndü ama yine de doğumdan sonra ilk idrarını yaptıktan sonra çocuk doktoru kontrol edicek dedi. Erkek bebekler de genelde oluyormuş ama büyük bi problem değil dedigünaydınn kızlargeçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Yüksek değil, rahat olun. Açlık baya iyi hatta daha da düşük olmaması lazım sanıyorum :) Eğer doktor endişelenirse 75lik test de ister zaten. Eğer siz endişelenecekseniz tatlı yemeyin, beyaz pirinç, beyaz ekmek ve beyaz un tüketmeyin yeter.Arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırdım açlık 76, 50g glukozdan 1 saat sonra 126 çıktı. Sınır 130 diyor ama yüksek mi acaba bu değerlerde çıkan arladaşlar doktorunuz ne dedi acaba?
Hayirli ugurlu olsun insallahsaglikla kullanmak nasip olsun
E bebekten almıştım geçen yıl oğlumda kullanıyorum çok da memnunumBen de sirt cantasi olanlardan alacagim, var mi buldugunuz kullanisli bir model?
Hayırlısıyla olur biter inşallahkesinlikle nen de genel istemem ,benim en korktugim seylerden biridir genel anesteziAllah mecbur birakmasin
Oooo harika haber boşuna demiyoruz bizden sonra dogurcan diyeGünaydın canlarŞimdi doktordan geldim bebeğe bakmadı sadece altan bana baktı benim serviks 0.3 mm den 0.8mm uzamış şükür cuma günü tekrar gideceğim nst de iyi çıktı
Oh şükür canımTeşekkür ederim canım şuan normal daha iyi olucaz inşallah
Narkoz sonrası kafein içmek çok iyi geliyor baş ağrısına aklınızda olsun arkadaşlarGenelde uyanma süreci zor oluyor demişler hep. Uzun süre kendine gelemiyorsun diyenler de var. Epidural en temizi galiba spinalde de baş ağrısı oluyormuş
Ben de dikiş aşamasında hafif uyutmuslardi ama sezaryen sırasında bir şey vermedilerUyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşımama epidural de beni aşırı korkutuyor. İşlem esnasında ne hissederim kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum yatıştırıcı sakinleştirici veriyorlar mı acaba