- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.861
Benimki genelde karından bakıyor. Ayrıntılıda da karından bakmıştı. 33 mm çıkmıştı. Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Kontrole gideli 20 gün olacak neredeyse.Kısalık nasıl farkediliyor doktor normal bebeğe karından bakarken mi yoksa alttan muayene mi
Anladım canım teşekkür ederim. Ben yine genel isterim gibi geliyor. Doğum anını da görmek istiyorum aslında bakalım hangisi kısmet olacak.ikisi de belden yapılıyor canım
epidural sadece o bölgeyi hissetmiyorsun sonrasında ayağa kalkabiliyorsun diye biliyorum
spinal belden ayağına kadar komple uyuşuyorsun
hangisi daha avantajlı bilmiyorum düşünüyorsan doktorunla konuşup senin karar vermen en mantıklısı
bu arada ikimizinde doğum tarihi aynıymış canım
Bende hep altta hissediyorum doktora söyledim ayaklar aşağıda olduğundan tekmeleyince hep aşağıda hissedersin dedi. Seninkide dönmediyse ondan öyledir.Kizlar ben bebegin hareketlerini hep karnimin altinda hissediyorum ya, hep gobek deligimin alt kisimlarinda. Yukari cikmasi gerekmiyor muydu bi terslik mi var acabasizin nasil
Benimde gece bel ağrım çok fazlaydı uykuda ağlayacaktım bir yandan uyku bastırıyor diğer yandan bel ağrısı 3-4 defa uykudan uyanir gibi oldum. Ama şükür şuan bir ağrım yok. bebek büyüdüğünden mi oluyor acaba bel ağrısı yeri daraliyorsaCanım dogum sancısı belden geliyor kizimda uykumdan uyandım sancisina sonra düzenli olarak kasilmaler başladı ve sabahına dogum yapmıştım 38.haftada kasilmanin düzenli olması çok önemli ama duzensizse dogum degildir
Düzensizdi canım bir daha olmadıCanım dogum sancısı belden geliyor kizimda uykumdan uyandım sancisina sonra düzenli olarak kasilmaler başladı ve sabahına dogum yapmıştım 38.haftada kasilmanin düzenli olması çok önemli ama duzensizse dogum degildir
Yaa kıyamam bize yaaBen ameliyathaneye girdiğimde zangır zangır titriyordum doktora ben titriyorum iğneyi nasıl yapacaksınız dedim korkma hareket etme dediğimde kıpırdama dedi inanın ben heykel gibi kaldım nefes bile almadım belki o ankızımı görmek paha biçilemezdi yine nasipse epidural istiyorum hatta izin verilirse eşimi de alsınlar istiyorum
Dün akşam üzeri benim de aşırı bel ağrım vardı. Sırtımın yarısına kadar vurdu Ağrısı. Kasılma olmadı ama çok feciydi. Sızlanırken uyuyakalmışım. Şu an da hafif hafif yokluyorBenimde gece bel ağrım çok fazlaydı uykuda ağlayacaktım bir yandan uyku bastırıyor diğer yandan bel ağrısı 3-4 defa uykudan uyanir gibi oldum. Ama şükür şuan bir ağrım yok. bebek büyüdüğünden mi oluyor acaba bel ağrısı yeri daraliyorsa
Geçecek inşallah canım28 nci haftada bana 6.1 6.2 dediler .
23-24 üncü haftalarda daha yüksekti . bakalım ne olacak . bana da en son doktor dogumdan sonra gececek gibi gözüküyor bu ölçüme göre dediler. inş böyle küçülür ve kalmaz.
Senin ağrıların toparlanır birkaç güne canım kabız olmamaya gazını tuvaletini yapmaya çalış. Sarılık her bebek olur nerdeyse merak etme zaten hastanede kontrol altında hiç aklın kalmasın. En kısa zamanda güçlenip büyüyüp kucağında evinize de gideceksiniz inşallahBenim ilk sezeryanim cok iyi degilim eve geldim bu akşam elim boş bebekte sarilik olsu demişlerdi simdi ne durumda haberim yok hic biriniz yasamayin bu duyguyu cok dikkat edin kendinize çok zor çünkü anlatacak kelime yok
Daha da iyi olsun bebisleriniz en kısa zamanda inşallah canım da birlikte evinize gidin bolca kucaklaşınah ah Rabbim kimseye yaşatmasın bizede sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin inşallah canım ne diyelim kismetleri bu kadarmış çok üzüldüm başta her eve geldiğimde ağlıyordum ama uzulmeki sütün olsun şuan tek ihtiyacı süt sağlıkla eve getirdiğimiz günleri görürüz inşallah geçmiş olsun
Kizlar ben bebegin hareketlerini hep karnimin altinda hissediyorum ya, hep gobek deligimin alt kisimlarinda. Yukari cikmasi gerekmiyor muydu bi terslik mi var acabasizin nasil
Günaydın Kızlar bugünün güzel geçmesi adına bana dua eder misiniz
İnşallah canım inşallah Rabbim sanade sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallahSenin ağrıların toparlanır birkaç güne canım kabız olmamaya gazını tuvaletini yapmaya çalış. Sarılık her bebek olur nerdeyse merak etme zaten hastanede kontrol altında hiç aklın kalmasın. En kısa zamanda güçlenip büyüyüp kucağında evinize de gideceksiniz inşallah
Daha da iyi olsun bebisleriniz en kısa zamanda inşallah canım da birlikte evinize gidin bolca kucaklaşın
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum yatınca bir ağrı başlıyor uyutmuyor. Dün kontrolde doktora söylediğimde bebek ağırlaştıkça öne doğru kuvvet uyguluyor haliyle belin ağrıyordur. Magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi. Belki faydası olur.Benimde gece bel ağrım çok fazlaydı uykuda ağlayacaktım bir yandan uyku bastırıyor diğer yandan bel ağrısı 3-4 defa uykudan uyanir gibi oldum. Ama şükür şuan bir ağrım yok. bebek büyüdüğünden mi oluyor acaba bel ağrısı yeri daraliyorsa
Magnezyum olarak hangisini kullanıyorsun canim doktoruma soruyum bende kullaniyimBen de aynı şeyleri yaşıyorum yatınca bir ağrı başlıyor uyutmuyor. Dün kontrolde doktora söylediğimde bebek ağırlaştıkça öne doğru kuvvet uyguluyor haliyle belin ağrıyordur. Magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi. Belki faydası olur.
Magosit 365 mg tablet canım ismi.Magnezyum olarak hangisini kullanıyorsun canim doktoruma soruyum bende kullaniyim
Aslinda en son gittigimde başı aşağıdaydı ama doktorum surekli degisir simdiden belli olmaz dogum pozisyonu demisti, heralde döndü yine o zamanBende hep altta hissediyorum doktora söyledim ayaklar aşağıda olduğundan tekmeleyince hep aşağıda hissedersin dedi. Seninkide dönmediyse ondan öyledir.
Ben de 29da gitmistim baş gelisti ama her an degisebilir demisti doktorum, pozisyon mu degistirdi yoksa hep orda mi toplanip kaliyor anlamiyorum valla, randevuma da var daha meraktayimBenimki de genelde oralarda. Bazen sağ ve sol yukarıda hareketleri oluyor. 30 haftada kontrolüm vardı makat duruşluydu dönmemişti