2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim bebişinki 2 hafta önce kafası aşağıdaydı geçen hafta tekrardan dönmüş kafasi yukaridaydi bu hafta tekrar dönmüş olabilir yerinde hiç durmuyor doktor 32. Haftaya kadar çok döner 32. Haftadan sonra pek dönmez dedi.

Slm kizlar ben kızima oyun parkı beşik aldim. En azindan 1 yasina kadar yatak odamda onu kullanucam .1 yasindan sonra kendi odasina geçireceğim. dayımız oğlumun arabali tatak takımini almıştı. Kızım içinde almış doğumdan sonra gelecek inşallah. Ben beşikli değilde genc odasi gibi tercih ettim.

Bi dene bakalım ağrıyı takip et yine inşallah geçer

Ayy neden korkuyorsunuz genelden ben epiduralden aşırı korkuyorum. Genel istiyorum. Bilmediğim bi şey mi var acaba ona göre tekrar düşüneyim
Genelde uyanma süreci zor oluyor demişler hep. Uzun süre kendine gelemiyorsun diyenler de var. Epidural en temizi galiba spinalde de baş ağrısı oluyormuş

Çok güzel güle güle kullanın canım ben de 2 yaşında böyle bir oda almıştım kızıma hiç sıkıntı olmadi baza için de kenar korumaları oluyor zaten.ben bebeklerin biran önce kendi odalarında uyuma taraftariyim.

Genelde uyanma süreci zor oluyor demişler hep. Uzun süre kendine gelemiyorsun diyenler de var. Epidural en temizi galiba spinalde de baş ağrısı oluyormuş
Uyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşım ama epidural de beni aşırı korkutuyor. İşlem esnasında ne hissederim kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum yatıştırıcı sakinleştirici veriyorlar mı acaba

Cnm çok güzell ii yapmıssın genç odası almakla zaten park yatagıda var Güle güle büyüsün prensess

Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şart bi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan

Bilmiyorum ki vereceklerini sanmıyorum ama ben de sonrasını düşünüyorum doğumdan sonra rahat ereceksem doğum öncesi her turlu acıya razıyım o yüzden hep normal doğum istedim

Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şart bi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan
Allah korusun İnsanın aklına hep en kötüsü geliyor ama o an belki bunları düşünecek zamanımız olmayacak heyecandan
Bilmiyorum ki vereceklerini sanmıyorum ama ben de sonrasını düşünüyorum doğumdan sonra rahat ereceksem doğum öncesi her turlu acıya razıyım o yüzden hep normal doğum istedim
Evet bana da vermezler gibi geliyor ama bakalım artık , hayırlısı inşallah hepimizin gönlüne göre olur sağlıkla tam zamanında kucaklayalım inşallah

Ben daha önce genel anestezi ile başka bir operasyon geçirdim o yüzden yine genel istiyorum, kısaca anlatayım. O ameliyathane giden koridorda giderken çok korktum, hep ya uyanamazsam diye düşünüyor insan, ameliyathane gelince cok sıcak karşıladılar sakinleştim biraz, sonra kol damarımdan ilaç verdiler bir de oksijen maskesi gibi bisey taktılar, uyutamayacaklar beni diye düşünürken hemşirenin bayan uyanın diye omuzuma vurmasınlar uyandım ameliyat sırasında ağrı kesici de vermişler hiç acı ağrı yok dedim niye uyandiriyorlar ki beni eşim nerede dedim, ameliyattan çıktınız birazdan götüreceğiz dedi, o sıra içim geçmiş yine sedyeyi sürerlerken uyandım, yatağıma yatırdılar yine içim geçmiş, narkoz baya bir uyutuyor insanı. Ameliyathane stresini 5 dk falan anca yaşadım yani, uyandığımda hepsi bitmişti. Sadece tek zor olan kısmı gaz çıkartma kısmıydı, ameliyattan 6-7 saat sonra birden tansiyonum düştü midem bulandı karnım ağrıdı felan, aşağıya sigara içmeye inmistim bir de kendimi tuvalete zor attım, herkeste oluyor mu yoksa bende mi oldu bilmiyorum. Ertesi günde taburcu oldum işte, ben ameliyathane ortamından çok strese giriyorum o yüzden genel istiyorum eğer doktorum da kabul ederse tabi.

Tesekkürler canim bende baza koruma aparatı düşündüm. İnsallah aksilik olmazsa kendi odasina geçireceğim. Oğlumunda kendi odası var ama 2.5 yaşinda zor geçirdik. 1 kız 1 erkek olunca mecbur ayrı ayrı oda isteniyor. Oğlumun odası kırmızı ,heryerde araba resimleri var. Perdesi , dolabı ,halısi ,abajür ,lamba hep şimşek mcqueen li .kıza o odaya yatak almak haksizlik olurdu.

Ben bır tek boyle dusunuyorum sanıyordum yalnız degılmısım

Bende çok beğendim sağlıcakla gelsin. Güzel günlerde kullanın inşallah

Cnm çok güzell ii yapmıssın genç odası almakla zaten park yatagıda var Güle güle büyüsün prensess

Teşekkürler canım inşallah büyüyünce beğenir. Beyaz soft renkler olsun istedim. Tek eksiğimiz sağlıkla gelmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…