- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.781
Bizim bebişinki 2 hafta önce kafası aşağıdaydı geçen hafta tekrardan dönmüş kafasi yukaridaydi bu hafta tekrar dönmüş olabilir yerinde hiç durmuyorKarnımın alt tarafında baskı ve ağrı bende de var. Daha bu sabah sordum doktora kafası orada olduğu için ve plasenta biraz rahim agzına yakın durdugu icin normal dedi. Sizin de kafası aşağıdaysa ondan olabilir artik kilolari da artti bence cok normal.
Bi dene bakalım ağrıyı takip et yine inşallah geçerİçmediğim için kasılma oluyor galiba. Tekrar başlayabilirsin yazmış. Ben günde 2 tane kullaniyordum doktor hemen birakmayalim 1 e düşürelim dedi. Sonrada bıraktirdi ama bıraktığım günden beri hafif ağrılarım oluyor
Canım ben regenesis max kullanıyorum gayet memnunumHangisini kullanıyorsun acaba memnun musun
Genelde uyanma süreci zor oluyor demişler hep. Uzun süre kendine gelemiyorsun diyenler de var. Epidural en temizi galiba spinalde de baş ağrısı oluyormuşAyy neden korkuyorsunuz geneldenben epiduralden aşırı korkuyorum. Genel istiyorum. Bilmediğim bi şey mi var acaba ona göre tekrar düşüneyim
Çok güzel güle güle kullanın canım ben de 2 yaşında böyle bir oda almıştım kızıma hiç sıkıntı olmadi baza için de kenar korumaları oluyor zaten.ben bebeklerin biran önce kendi odalarında uyuma taraftariyim.Slm kizlar ben kızima oyun parkı beşik aldim. En azindan 1 yasina kadar yatak odamda onu kullanucam .1 yasindan sonra kendi odasina geçireceğim. dayımız oğlumun arabali tatak takımini almıştı. Kızım içinde almış doğumdan sonra gelecek inşallah. Ben beşikli değilde genc odasi gibi tercih ettim.
Eki Görüntüle 2865836
Uyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşımGenelde uyanma süreci zor oluyor demişler hep. Uzun süre kendine gelemiyorsun diyenler de var. Epidural en temizi galiba spinalde de baş ağrısı oluyormuş
Cnm çok güzell ii yapmıssın genç odası almakla zaten park yatagıda var Güle güle büyüsün prensessSlm kizlar ben kızima oyun parkı beşik aldim. En azindan 1 yasina kadar yatak odamda onu kullanucam .1 yasindan sonra kendi odasina geçireceğim. dayımız oğlumun arabali tatak takımini almıştı. Kızım içinde almış doğumdan sonra gelecek inşallah. Ben beşikli değilde genc odasi gibi tercih ettim.
Eki Görüntüle 2865836
Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şartUyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşımama epidural de beni aşırı korkutuyor. İşlem esnasında ne hissederim kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum yatıştırıcı sakinleştirici veriyorlar mı acaba
Bilmiyorum ki vereceklerini sanmıyorum amaUyanmanın zor olduğunu duymuştum evet bir de narkozdan önce ne düşünüyorsan o şekilde uyanıyorsun dedi arkadaşımama epidural de beni aşırı korkutuyor. İşlem esnasında ne hissederim kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum yatıştırıcı sakinleştirici veriyorlar mı acaba
Günaydın canlarŞimdi doktordan geldim bebeğe bakmadı sadece altan bana baktı benim serviks 0.3 mm den 0.8mm uzamış şükür cuma günü tekrar gideceğim nst de iyi çıktı
Allah korusunAyni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şartbi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan
Evet bana da vermezler gibi geliyorBilmiyorum ki vereceklerini sanmıyorum amaben de sonrasını düşünüyorum doğumdan sonra rahat ereceksem doğum öncesi her turlu acıya razıyım o yüzden hep normal doğum istedim
Evet bebeğimize sağlıkla kavuşma hayalleri ile girersek doğuma, belki iyi gelir bu kotu dusuncelereAllah korusunİnsanın aklına hep en kötüsü geliyor ama o an belki bunları düşünecek zamanımız olmayacak heyecandan
Kendiliğinden düzeldi...Kontrollerde kendiliğinden mi geçti yoksa bir tedavi uygulandimi
Ben e bebekten aldım sırt cantası gıbı bebek arabadına takılma aparatıda var ıcıde baya genıs 100 tl idiBakamadım canim henüz, inrernetten tam anlaşılmıyor boyutu felan o yuzden çıkıp bakmam lazım o yüzden henüz bakamadım.
Çok güzel güle güle kullanın canım ben de 2 yaşında böyle bir oda almıştım kızıma hiç sıkıntı olmadi baza için de kenar korumaları oluyor zaten.ben bebeklerin biran önce kendi odalarında uyuma taraftariyim.
Ben bır tek boyle dusunuyorum sanıyordum yalnız degılmısımAyni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şartbi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan
Bende çok beğendim sağlıcakla gelsin. Güzel günlerde kullanın inşallahSlm kizlar ben kızima oyun parkı beşik aldim. En azindan 1 yasina kadar yatak odamda onu kullanucam .1 yasindan sonra kendi odasina geçireceğim. dayımız oğlumun arabali tatak takımini almıştı. Kızım içinde almış doğumdan sonra gelecek inşallah. Ben beşikli değilde genc odasi gibi tercih ettim.
Eki Görüntüle 2865836
Cnm çok güzell ii yapmıssın genç odası almakla zaten park yatagıda var Güle güle büyüsün prensess