2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben daha önce genel anestezi ile başka bir operasyon geçirdim o yüzden yine genel istiyorum, kısaca anlatayım. O ameliyathane giden koridorda giderken çok korktum, hep ya uyanamazsam diye düşünüyor insan, ameliyathane gelince cok sıcak karşıladılar sakinleştim biraz, sonra kol damarımdan ilaç verdiler bir de oksijen maskesi gibi bisey taktılar, uyutamayacaklar beni diye düşünürken hemşirenin bayan uyanın diye omuzuma vurmasınlar uyandım 😁 ameliyat sırasında ağrı kesici de vermişler hiç acı ağrı yok dedim niye uyandiriyorlar ki beni 😜 eşim nerede dedim, ameliyattan çıktınız birazdan götüreceğiz dedi, o sıra içim geçmiş yine sedyeyi sürerlerken uyandım, yatağıma yatırdılar yine içim geçmiş, narkoz baya bir uyutuyor insanı. Ameliyathane stresini 5 dk falan anca yaşadım yani, uyandığımda hepsi bitmişti. Sadece tek zor olan kısmı gaz çıkartma kısmıydı, ameliyattan 6-7 saat sonra birden tansiyonum düştü midem bulandı karnım ağrıdı felan, aşağıya sigara içmeye inmistim bir de kendimi tuvalete zor attım, herkeste oluyor mu yoksa bende mi oldu bilmiyorum. Ertesi günde taburcu oldum işte, ben ameliyathane ortamından çok strese giriyorum o yüzden genel istiyorum eğer doktorum da kabul ederse tabi.

Bende daha önce hem genel anestezi hem epiduralı denedim. Oyüzden bu doğumumda genel anesteziyi tercih edeceğim. Çünkü anksiyetem var epiduralda çok heyecanlandim. Hafif rahatlatici birseyler yaptilar ama hiç işe yaramadı bende. Bende genel anesteziden uyanırken teyzemi ölmüş ananem sanıp tavuksuyuna çorba istemişim. Rahmetli ananem her hasta olduğumda tavuk suyuna çorba yapardı sanırım bilinç altıma yerleşmiş.

Ben hala bir beşik bile alamadım 😂

Valla canım bende doğum sonrası diye düşünmüştüm. beşiği annem aldı, oda takımını kardeşim aldı. herşdy 2 gün içinde oldu. Yoksa 1 yaşına kadar oğlumun mavi park beşiğini kullanacaktım. ama annem haksızlık olur kıza dedi. Bende mavi oyun parkini ihtiyacı olan birine verdim.

Ben ağlaya gitmek istiyorum bi sorun olur mu ki acaba
Ben de bundan önce kollarımı göbeğimi özel bölgemi bacağımı veetin sir ağda bantlarıyla aldım. Ama artık eğilemiyorum ya da aynanın karşısındada alamıyorum. Daha önce lazere gidiyordum bırakında yarım kalmıştı. 32 de doktordan önce ağdaya gideceğim komple. Jiletleyince 1 haftaya eskiye dönüyor artık kontrollerde sıklaşacak kendimi de rahatsız hissediyorum. Bakalım sakin bir ağdacı bulursam deneyeceğim ya da eve gelenler oluyor onlardan birini ayarlayacağım.

Ayy neden korkuyorsunuz genelden 🤭 ben epiduralden aşırı korkuyorum. Genel istiyorum. Bilmediğim bi şey mi var acaba 😣ona göre tekrar düşüneyim 🤭
ya aslında bende genel istiyrum ama bebege bi zararı olan bi durum var mı onu bilmiyorum .
:/ bende belden igneden falan korkuyrm aşırı derece de

Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şart 😁 bi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan 😬😬
Canım eğer panik atak veya antidepresan ilaç kullanmissaniz geçmişte bile,doktorlar direk genel anestezi ile bayıltiyorlar sezeryanda tercihi kişiye bırakmıyorlar malesef.bana da sormuşlardı ki ben minik civcivi kuşu bile ele alamayan ben iğneye bile korkan ben spinal istedim yarim bayilttilar kaldirabilirmisiniz.dediler o an öyle bir cesaret geldi ki inanın çok ta güzel geçmişti kızımın ilk karnimdan çıkışı ilk sesini hala unutamıyorum.inanin korkmayın annelikte öyle bir cesaret geliyor ki

Slm kizlar ben kızima oyun parkı beşik aldim. En azindan 1 yasina kadar yatak odamda onu kullanucam .1 yasindan sonra kendi odasina geçireceğim. dayımız oğlumun arabali tatak takımini almıştı. Kızım içinde almış doğumdan sonra gelecek inşallah. Ben beşikli değilde genc odasi gibi tercih ettim.
Eki Görüntüle 2865836
Çok güzelmiş 🧡

Canım eğer panik atak veya antidepresan ilaç kullanmissaniz geçmişte bile,doktorlar direk genel anestezi ile bayıltiyorlar sezeryanda tercihi kişiye bırakmıyorlar malesef.bana da sormuşlardı ki ben minik civcivi kuşu bile ele alamayan ben iğneye bile korkan ben spinal istedim yarim bayilttilar kaldirabilirmisiniz.dediler o an öyle bir cesaret geldi ki inanın çok ta güzel geçmişti kızımın ilk karnimdan çıkışı ilk sesini hala unutamıyorum.inanin korkmayın annelikte öyle bir cesaret geliyor ki
Tabi ilac kullaniyodum gebelikten önce biraktim mecburen savaşıyorum 😁 Yarım bayıltma nasıl oluyor ben de öyle cesaret edebilirim belki. Aslında o an biri benle muhabbet etse ben sakinlesirim kafamı başka şeye vermem lazim. Kesilip biçildigime odaklanırsam, ne bileyim şimdi kanımı durduramazlarsa, tansiyonum düşerse ölürsem gibi konulara yoğunlaşırsam panik atak geçirebilirim 😁 bu hastalik çok beter bisey

X