2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Bende daha önce hem genel anestezi hem epiduralı denedim. Oyüzden bu doğumumda genel anesteziyi tercih edeceğim. Çünkü anksiyetem var epiduralda çok heyecanlandim. Hafif rahatlatici birseyler yaptilar ama hiç işe yaramadı bende. Bende genel anesteziden uyanırken teyzemi ölmüş ananem sanıp tavuksuyuna çorba istemişim. Rahmetli ananem her hasta olduğumda tavuk suyuna çorba yapardı sanırım bilinç altıma yerleşmiş.

Ben hala bir beşik bile alamadım

Valla canım bende doğum sonrası diye düşünmüştüm. beşiği annem aldı, oda takımını kardeşim aldı. herşdy 2 gün içinde oldu. Yoksa 1 yaşına kadar oğlumun mavi park beşiğini kullanacaktım. ama annem haksızlık olur kıza dedi. Bende mavi oyun parkini ihtiyacı olan birine verdim.

Ben ağlaya gitmek istiyorum bi sorun olur mu ki acaba
Ben de bundan önce kollarımı göbeğimi özel bölgemi bacağımı veetin sir ağda bantlarıyla aldım. Ama artık eğilemiyorum ya da aynanın karşısındada alamıyorum. Daha önce lazere gidiyordum bırakında yarım kalmıştı. 32 de doktordan önce ağdaya gideceğim komple. Jiletleyince 1 haftaya eskiye dönüyor artık kontrollerde sıklaşacak kendimi de rahatsız hissediyorum. Bakalım sakin bir ağdacı bulursam deneyeceğim ya da eve gelenler oluyor onlardan birini ayarlayacağım.

Ayy neden korkuyorsunuz genelden ben epiduralden aşırı korkuyorum. Genel istiyorum. Bilmediğim bi şey mi var acaba ona göre tekrar düşüneyim
ya aslında bende genel istiyrum ama bebege bi zararı olan bi durum var mı onu bilmiyorum .
:/ bende belden igneden falan korkuyrm aşırı derece de

Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şart bi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan
Canım eğer panik atak veya antidepresan ilaç kullanmissaniz geçmişte bile,doktorlar direk genel anestezi ile bayıltiyorlar sezeryanda tercihi kişiye bırakmıyorlar malesef.bana da sormuşlardı ki ben minik civcivi kuşu bile ele alamayan ben iğneye bile korkan ben spinal istedim yarim bayilttilar kaldirabilirmisiniz.dediler o an öyle bir cesaret geldi ki inanın çok ta güzel geçmişti kızımın ilk karnimdan çıkışı ilk sesini hala unutamıyorum.inanin korkmayın annelikte öyle bir cesaret geliyor ki

Çok güzelmiş

Tabi ilac kullaniyodum gebelikten önce biraktim mecburen savaşıyorum Yarım bayıltma nasıl oluyor ben de öyle cesaret edebilirim belki. Aslında o an biri benle muhabbet etse ben sakinlesirim kafamı başka şeye vermem lazim. Kesilip biçildigime odaklanırsam, ne bileyim şimdi kanımı durduramazlarsa, tansiyonum düşerse ölürsem gibi konulara yoğunlaşırsam panik atak geçirebilirim bu hastalik çok beter bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…