2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
28 nci haftada bana 6.1 6.2 dediler .
23-24 üncü haftalarda daha yüksekti . bakalım ne olacak . bana da en son doktor dogumdan sonra gececek gibi gözüküyor bu ölçüme göre dediler. inş böyle küçülür ve kalmaz.

Bence çok mantıklı bende aynı şekilde park yatak sonrasında genç odası düşünüyorum. Güzelmiş iyi günlerde kullan.

Ben artık eğilemediğim için krem aldım jiletle keserim meserim diye zararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama çok rahat oldu açıkçası
Ayni korku bende de var anksiyete ve panik atağım da var kesinlikle sakinlestirici vermeleri şart bi kere o omurgadan sokulan iğneden cok korkuyorum ya hareket edersem felç kalirsam diye. Bir de operasyon esnasinda sakin kalamamaktan
Ben ameliyathaneye girdiğimde zangır zangır titriyordum doktora ben titriyorum iğneyi nasıl yapacaksınız dedim korkma hareket etme dediğimde kıpırdama dedi inanın ben heykel gibi kaldım nefes bile almadım belki o an kızımı görmek paha biçilemezdi yine nasipse epidural istiyorum hatta izin verilirse eşimi de alsınlar istiyorum

Canım yarim bayılmasa da sırtınıza sıviyi veriyorlar sonrasında belden aşağı uyuşuyor ama siz ayıksınız herşeyin bilincedesiniz devlette doğum yapmıştım eşim giremiyordu ameliyathaneye .yanimda bir hemşire vardı sürekli elimi tuttu bana çok destek oldu ama özelde yaparsanız doğumu sanırım eşiniz sizle girebiliyor doğuma.lutfen güzel düşününün ben çok korkak biriyim halende öyleyim ama doğumdan önce öyle bir anda cesaret geldi ki Inşallah sizde güzel bir sek8lde atlatacaksınız eminim

ikisi de belden yapılıyor canım

epidural sadece o bölgeyi hissetmiyorsun sonrasında ayağa kalkabiliyorsun diye biliyorum
spinal belden ayağına kadar komple uyuşuyorsun

hangisi daha avantajlı bilmiyorum düşünüyorsan doktorunla konuşup senin karar vermen en mantıklısı

bu arada ikimizinde doğum tarihi aynıymış canım

konuşulduysa bende kaçırmışım ben daha alışverişe başlamadım bile herşeyi bir anda alırız diye düşündük sen neler yaptın neler aldın

konuşulduysa bende kaçırmışım ben daha alışverişe başlamadım bile herşeyi bir anda alırız diye düşündük sen neler yaptın neler aldın
Ben biberon yatak ve arabası hariç her şeyi aldımBugün yıkadım elbiselerini. Yarın ütüler yerleştiririm. Sonraki gün de hastane çantasını hazırlarım diye düşünüyorum

Birde en son ben doğruyormusum

En son biz doğum yaparmişız
Gerçekten ya 2 aydır ha doğurdum ha doğracam diye geziyom ortada allahima şukur oyle birsey olmadi insallah 2 ay daha sabreder doktorlar bile inanamiyor bukadar kisalikla nasil hala tasiyabiliyorum diye

Gerçekten ya 2 aydır ha doğurdum ha doğracam diye geziyom ortada allahima şukur oyle birsey olmadi insallah 2 ay daha sabreder doktorlar bile inanamiyor bukadar kisalikla nasil hala tasiyabiliyorum diye
Kısalık nasıl farkediliyor doktor normal bebeğe karından bakarken mi yoksa alttan muayene mi

Benim ilk sezeryanim cok iyi degilim eve geldim bu akşam elim boş bebekte sarilik olsu demişlerdi simdi ne durumda haberim yok hic biriniz yasamayin bu duyguyu cok dikkat edin kendinize çok zor çünkü anlatacak kelime yok
Sarılık genelde her doğan bebekte görülüyor canım. Inşallah eve bebeğinle döneceksin. sen iyi olki bebeğinde annesinin iyi olduğunu hissetsin daha güçlü olsun.

Benim ilk sezeryanim cok iyi degilim eve geldim bu akşam elim boş bebekte sarilik olsu demişlerdi simdi ne durumda haberim yok hic biriniz yasamayin bu duyguyu cok dikkat edin kendinize çok zor çünkü anlatacak kelime yok
ah ah Rabbim kimseye yaşatmasın bizede sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin inşallah canım ne diyelim kismetleri bu kadarmış çok üzüldüm başta her eve geldiğimde ağlıyordum ama uzulmeki sütün olsun şuan tek ihtiyacı süt sağlıkla eve getirdiğimiz günleri görürüz inşallah geçmiş olsun

ah ah Rabbim kimseye yaşatmasın bizede sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin inşallah canım ne diyelim kismetleri bu kadarmış çok üzüldüm başta her eve geldiğimde ağlıyordum ama uzulmeki sütün olsun şuan tek ihtiyacı süt sağlıkla eve getirdiğimiz günleri görürüz inşallah geçmiş olsun

Kizlar ben bebegin hareketlerini hep karnimin altinda hissediyorum ya, hep gobek deligimin alt kisimlarinda. Yukari cikmasi gerekmiyor muydu bi terslik mi var acaba sizin nasil

anksiyetemden oturu iki ayri kardiyologa gitmislgm var cnm ama cok sik olmasada oluyor arada 109 lara cikio. Hatta normalde dinlenirken 84 ortalama ama su siralar dinlenirken bile 90larda hamilelikte oluyor dedigin gibi

Aaaah arkadaşım eve kucağı boş dönmek en zoru bilirim... Ama güçlü minikler eve geldiklerinde Bayram da başka bir Bayram... Allah ın izniyle bayramınız yakın olacak... Gönlünü ferah tut...

Elleri eve boş dönmek kadar kötü birşey yok dünyada ama çok şükür ki ii olsun diye boş dönüyorsun eve kendini toplasın gücünü toplasın sen o zaman gör eve getirince herşeyi unutturur prensesin sana

Canım dogum sancısı belden geliyor kizimda uykumdan uyandım sancisina sonra düzenli olarak kasilmaler başladı ve sabahına dogum yapmıştım 38.haftada kasilmanin düzenli olması çok önemli ama duzensizse dogum degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…