2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?
Bunlar ve daha fazlasını bana da yaptırdı doktorum gebeliğin başında detaylı bir tarama yapıyorlar artı idrar tahlillerim de bakıldı benim

Ben doktora gittim ama pazartesine kaldı beta hcg değerine güzel dedi pazartesi göreceğiz bakalım:))

Kesinlikle öyle önce acaba kimyasal mi sonra acaba dış gebelik mi keseyi görürüz boş gebelik mi kalp atışı gelir inşallah sağlıkla gider sonra acaba erken doğum olur mu diye diye gerçekten çokta kolay bişey değil hamilelik. Çok güzel çok kutsal ama çok endişe dolu :KK55:

Aynen doğum olur sonrasında lohusalık apayrı bir dünya. Bitmez endişeler. Allah isteyen herkese nasip etsin olanlara ve bizede hayırlı hamilelikler nasip etsin

Merhaba herkese sayfaları oku oku bitiremedim :KK36:
Geceleri cok fazla mide yanmasi çekiyorum varmi ben gibi olan:işsiz:
Yarın sabah randevum var inşallah keseyi görebilirim bende herkese hayırlı geceler diliyorum :nazar:

Aynen doğum olur sonrasında lohusalık apayrı bir dünya. Bitmez endişeler. Allah isteyen herkese nasip etsin olanlara ve bizede hayırlı hamilelikler nasip etsin
Lohusalık diyince içim titriyor.
Rabbim yardım etsin bana. Herkeste aynı sıkıntı olmuyor, endişe etmeyin...

burda ben dahil bir çok arkadaşımız çok zor hamile kaldık yıllarca bekleyen var siz bu haberi böyle üzülerek mi karşılıyorsunuz böyle bir konuda??
Bende ilk cocugum zor oldu yanlis anlasildim sanirim sadece kucuk daha diye dedim :KK42:

Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Plansz olmuş ama sizin yerinizde olmak için nelerini verecek insanlar var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin kusura bakmayin hizlica durumu izah edip ciktim yanlis anlamayin. Tabi ki cok sukur Rabbime bizim planlarimiz uzerinde bir plan var iste.. :KK33:

kizlar banada bir hafta oldu ögreneli.Bugün 5+6 yim. pazartesi kan verdim 5800 lerde cikti. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin. Tam bir mucize oldu bize allahim tüm ümitler bitmisken nasil etti cok sükür

Arkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?
Merhaba canım bende 6.haftadayım ve binimde kanlı akıntılarım oluyor leke tarzında bana da bundan daha fazla test uyguladılar için rahat olsun bebek oluşumunu da görmüşsün. Allah sıhhatli günler nasip etsin

Merhaba kızlar hepinize tek tek hayırlı olsun sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻 İnşallah ben de 10 gün sonra güzel haberler alırım ve tüm bekleyenler isteyenler güzel haberlerini ve bebeklerini kucaklarına alırlar 🙏🏻 Denemenin kaçıncı ayında güzel haberleri aldınız? Geç döllenenler mesela adetin kaçıncı gününden şüpheleniyorlar? Cevap verirseniz çok sevinirim
Teşekkürler canım Rabbim sanada tattırsın bu duyguyu inşallah. Benim ilk gebeliğim 3. Aşılamada oldu o yüzden çok korunmadım oğlum biraz büyüyünce korunmayı bıraktım ve 3.ayımda hamile kaldım bu kadar hızlı beklemiyordum bende :)

X