Hayır herşeyim mükemmel gidiyordu hatta belirtilerim hala yok (halsizlik uyku dışında ) o zaman herşeyi yaşıyordum. Uyku hali mide bulantısı, gaz, kokular , baş ağrıları. 2 hafta gidip geldik kese güzel gelişiyor bebek için haftaya haftaya diye diye 4+1den 6+3e kadar kese için 4-5 defa Dr. Gittim... Sonuç kanamam oldu lekelenme gibi koştura koştura gittik hemen iğne verdi 1 hafta yatis dedi. O kadar cahildim ki ben hala bebek var düşücek sanıyorum. Dr eğer bebek varsa haftaya gorucez ama yoksa kürtaj dedi ben ağlıyorum dünyayı duymuyorum tabiki BEBEK VARSA ne demek anlamıyorum. Benim ablam biyolog onu aradım hemen ultrason fotolarmi hastanede kadın doğuma göstermiş 2 prof bakmış ve boş gebelik demişler. Ama 1 hafta bizde şans verirdik beklemek için demişler. O gün evde anladım boş gebelik ne demek. 1 hafta bebek yoktur diye kendimi hazırladım. Ya varsa diye stres yapmamaya çalıştım ama ömrümden gerçekten gitmiştir. Şuan hamileyim ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi kaptırmamak için unutmaya çalışıyorum. Bağlanmamsk için elimi karnima koymuyorum. Biliyorum ki herşey bizim için ve olumsz şeylerde olabilir. Kendimi her şeye hazırlıyorum... Ama belirtiler de asla bir değişiklik yoktu