2020 Şubat Anneleri

Bende çok merak ediyorum canım doktora sorunca yazar misinbende haftaya gidicem hem yolculuğu hemde denizi soracam

aslında ben 3 çocuk istiyorum bunu doğurmam 35 yaşım olacak 2 yaşına gelse 37 bıdaha hamıle kal doğur 38 gücüm sabrım kalırmıkı diye düşünüyrum. çocukla aramızda yaş farklıda çok olur diyorum. 37 yaşındaym deyınce merk ettim düşüncelerinizi.

Merhaba multivitamşn kullanıyor musunuz? Erken gebelikte zararı olur mu? Sade folik asit mi alıyorsunuz?

bugün herkes soruyor bu soruyu :) tatil dönemi tabii şimdi. ben 6 haftalıkken uçağa bindim, üç gün önce de 6 saatlik araba yolculuğu yaptım sık mola vererek. bir sıkıntı olmadı ama doktoruma danışmıştım zaten. tek sefer için uzun bir yol konaklayarak gitmeniz mantıklı olur. ama mutlaka doktorunuza sorun bencede

Bende çok merak ediyorum canım doktora sorunca yazar misinbende haftaya gidicem hem yolculuğu hemde denizi soracam
eğer bir sıkıntın riskin yoksa hiçbişey olmaz, doktor bana gir dedi hatta iyi bile. hatta şu an denize girdim çıktım çok iyi geldi bi an canlandım resmen halsizliğim geçti :)

33 yasimda evlendim.
35 yasinda kizim dogdu
Nasipse de 38 de 2.bebegim dogacak.

20 li yaslarimda evlenmis olsaydim kesinlikle 3 cocugum olsun ister ve ona gore de 4 er yas ile planlardim. 2.cocuk son olur benim icin.

benim kizim 2 yasinda ve doğduğunda aralarinda yaklasik 3 yas olacak. Ben sirf yasimdan dolayi bu riski göze aldim.
Yardım eden olmayinca cok zor olacak pes pese 2 minikle evde.

haklısın. benım kızım suan yenı 3 üne girdi bu doğana kadar 4 e yaklaşmış olacak 3. cocukta kısmet artık. :)

Selam kızlar şimdi bugün doktor günümdü, kalp atışlarını duyduk ilk defa, sat 2 mayıstı benim her şey yolunda dedi 3-4hafta sonra tekrar gel dedi, yalnız takıldığım nokta doktorum çok konuşmuyor sizinkiler nasıl acaba, sorunca anlatıyor ama kendi kendine çok bir şey söylemiyor, her şey yolunda söyleyecek bir şeyi yok herhalde dedim artık kendimi rahatlatmak için

Cok sevindim canim her doktor bir olmuyor malesef ben doktorumu seviyorum cok ilgili saolsun herseyiyle ilgileniyor sormadan anlatiyor

Klasik şu hamilelikte bakılan şeylere baktı mı canım? Kan degerlerine gecirip gecirmedipin hastalıklara...

Hamile kalmadan önce aynı doktora gitmiştim bütün testleri yaptı, hamile kalınca kan tahlili ile gel dedi yine yaptırıp gittim baktı, 2 hafta önce ilk defa gittim, bu ikinci gidişim tansiyon kiloya baktı, yapması gerekenleri yapıyor ama çok konuşmuyor, size neler anlatıyor doktorunuz uzun mu kalıyorsunuz, bizim 5 dakika falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…