Ooo ne güzel bir haber kız erkek olma ihtimali de var sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi6+4 haftalkklar doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak
Bende çok ikiz isterdim hep ama hiç olmadı çok sevindim senin adına hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi6+4 haftalkklar doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak
Bende aynı şeyi istiyorum çok güzel olur hep hayalini di hamile olunca kadınlar kulübü nde ana sayfada olmak tahmini doğum tarihi falanArkadaşlar diğer topiklerde olduğu gibi bizde de sayfa başında liste olsa muhtemel doğum sat bebeğin cinsiyeti yaşadığımız şehir gibi bilgiler yer alsa iyi olmaz mısayfayı açan kişi mi yapmalı acaba var mı bilgisi olan
evet ya ya iki ya da üçüncüyü bekleyenler çoğunlukta. ilk çocuk da var ama daha az. bende ikinciyi bekliyorumOkuduğum kadarıyla çoğu kişinin 2. Hamileliği
hayırlı olsun ne güzelMerhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi6+4 haftalkklar doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak
Gunaydin kizlar
Evet güzel oluyor ordan takip edince..bi de aynı haftalarda olanları ordan görmek de güzel oluyor..Bende aynı şeyi istiyorum çok güzel olur hep hayalini di hamile olunca kadınlar kulübü nde ana sayfada olmak tahmini doğum tarihi falan
Ben onuda biraktim cnm onu da kusuyorum yoruldum artik ya bengünaydınsabahları herkes biraz keyifsiz oluyor galiba, başucumda çubuk krakerle uyanıyorum, bıktım kraker yemekten be
Merhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi6+4 haftalkklar doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak
çok zor canım anlayabiliyorum inşallah kısa zamanda geçerBen onuda biraktim cnm onu da kusuyorum yoruldum artik ya ben
30-35-40 olacak bu karnımdaki Allah nasip ederse şunanda çom rahatım aslında küçük oğlum artık herşeyi kendi yapabiliyor sil baştan yapacağız sen bu kadar ara verme istersen bide çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim bebekten sonra yine
Günaydın kızlar bize 15 gün ilişki yok dedi dryolculuk olayını da sormadım. 15 gün sonra tekrar gel dedi guatr cıktı bende de normalde ramazan dan önce tüm tahlillerimi yaptırmıştım normaldi herşeyim hamilelil tetikledi sanırım ilaç kullanıyorum. Bende bebiş resmi atayım belki tahmin eden olur
Doktora görünün isterseniz kanamanız varmış. Ne olur ne olmaz diye düşünüyorumArkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Benim sat 21 Mayıs, beklediğim adet günüm 2 gun geçince idrarda pozitif, kanda 302.10 çıktı. Doktor keseyi adet gecikmesinin10.gunu görebildi ve ultrasona göre 4+6 ama kendi fikrine göre 3 haftalik olduğunu söyledi. Benim dünden beri kahverengi lekelenme ve birazda hafif sancilarim var. Sizce yerlesme kanamasi mıdır yoksa doktora gideyim mi? Birde 3 haftalıksa eğer ben testleri 2. Haftada yapmış oluyorum. 2. Haftada idrarda net pozitif, kanda 302 cikarmi sizce