Kac yasinda canim kızın?günaydın kızlarbende bir kaç gündür mide bulantısı açısından daha iyiyim sanki. çok kötü olanlar allah yardımcınız olsun inşallah hemen geçer çok uzun sürmeden
halsizlik devam tabiiki. hele progestan içince birkaç saat çok fena oluyorum. bugün kızım bana anne sen hiç gülmüyosun artık dedi o kadar üzüldümkisürekli halsizim ya çocuk bile anladı. kendimi biraz toparlamaya çalışıyorum şimdi. allahtan çok küçük değil de kucağa alma durumum yok. sürekli kucak istese napardım bilmem.
bende de öyleydi, çünkü daha çok erken. endişelenme 6-7 haftadan itibaren başlar. ya da başlamaz belki herkes aynı olmuyor bünye meselesi :)Bende 5+2 yim.hic bi belirti olmamasi beni cok korkutuyo.he mide blantisi ne halsizlik sıfır.hic hamilemisim gibi gelmiyo
Kac yasinda canim kızın?
oo super.4 yaşını 3 ay geçti canım.
oo super.
Benimki 2,
Allah tum yavrulara sağlık versin.
Korkma cnm.Bende 5+2 yim.hic bi belirti olmamasi beni cok korkutuyo.he mide blantisi ne halsizlik sıfır.hic hamilemisim gibi gelmiyo
Benimde birkac gün oncesine kadar hep düşüktü. Gozlerim karariyordu cok yavas kalkip oturmama ragmen fenaydim.kızlar tansiyonum sürekli düşük genelde hep 8-6 gibi çıkıyor. bir doktorun yazısını okudum da hormonlardan dolayı normalmiş. bi de progestan da düşürüyor. ama tabii çok düşerse doktora danışmak gerekirmiş. ilk üç ay normalmiş.
Canim benim bakis acim cok farkli bu konuda. Uyku egitimi ve wc egitimini gereksiz buluyorum ve kizim sinyalleri ne zaman verirse o zaman denemelere baslayacagim.amin canım
ya ben çok dirayetli biri değilim 2 yaşında olsa kızım asla dayanamazdım. zor bi bebekti zaten. şimdi rahatım ama şükür büyüdü ya. o yüzden bu kadar bekledim.
tuvalet eğitimi 3 ay sürdü düşün ve ben indir kaldır derken bel fıtığı oldum tedavi gördüm. bi de o zamanlar hamile olsam napardım acaba. allah yardımcın olsun canım seninde.
Benimde birkac gün oncesine kadar hep düşüktü. Gozlerim karariyordu cok yavas kalkip oturmama ragmen fenaydim.
Gecti cok şükür.
Insallah seninki de gecer, dr un ne diyor bunun hakkinda ?
Canim benim bakis acim cok farkli bu konuda. Uyku egitimi ve wc egitimini gereksiz buluyorum ve kizim sinyalleri ne zaman verirse o zaman denemelere baslayacagim.
Zaten daha konusmuyor benim kizim.
Buyuk ihtimalle kakayi bu sene wc ye yapar ama cisi seneye birakir anca beze de o zaman veda ederiz. Simarik yetistirmiyorum ama surekli de aglamasina pek musama gostermiyorum. Sadece aglayarak biseyleri yaptiramayacagini bilmesi için o zamanlar sabit kalip susmasini bekliyorum.
Ben annelik icgudusu ile hareket ediyorum ve ilerde anlayacağım bakalim kötü mu yaptim iyi mi :)
Ya benimde ilk gebeligimde sadece sabahları bi kac hafta oldu ikinci de sabah akşam çok feciydim ama bunda hiç tık yok merak ediyorum inşallah sıkıntı yokturilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok rahattı sanırım Buda öyle olacak hiç kafanıza takmayın bulantıları
Evet tahmin edebiliyorum bir arkadaşım 9 ay yaşadı zor gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah biter bir an önceCok sanslisiniz imreniyorum vala sizin gibilere 1 aydir hapis hayati yasiyorum evde o kadar zor ki zaman gecmiyor sanki dünya durdu
Her gebelik aynı olmuyor bebeğin yerleştiği yer de çok önemli o yüzden görünebilir ama gorunmezse de daha küçük canım kafana takmaKizlar yarin doktora gideceğim. 6+1 olacak yarın. Kalp atışını karından duyabilir miyiz?
Cok benziyor hikayemiz:))))doktora 8 temmuzda gidicem canım. çok kötü olursam ama kendi yaşadığım yerdeki doktorumu ararım. şu an annemin yanındayım. geçer ama inşallah. ilaç çok sersemleştiriyor.
zaten tuvalet alışkanlığı onlar sinyal verdiğinde başlanmalı. bende öyle yaptım ama kaka olayı çok zor oldu. üç ay altına yaptı. emin ol çişi daha çabuk öğreniyorlar.
bende ağladığında her isteğini yapan annelerden değilim ama ne yaparsak yapalım bazı çocuklar zor büyüyor. çok uykusuz geceler çektim. 1 buçuk yıldır rahatım şükür.
kolik denen şey vardı bi de bebekken aman allahım kabus gibiydi. inşallah ikincide olmaz diye dua ediyorum şimdiden.
Bence endişe edilecek bir durum yok şanslıyız hattaYa benimde ilk gebeligimde sadece sabahları bi kac hafta oldu ikinci de sabah akşam çok feciydim ama bunda hiç tık yok merak ediyorum inşallah sıkıntı yoktur
inşallah ikinciler rahat olur :))Cok benziyor hikayemiz:))))
1.5 yildir rahatsin ya, ben de dedimki rahatliga alismadan bu tempoda oldu oldu olmadi daha da hayatta cesaret edemem. Cunku 2.5 yildir gecelerim boluk porcuk uykularla. Zaten yas da etken sebep idi. 37 yasindayim.
Allah bir şekilde alisma dayanma gücü verecektir ilk 1 yil pert olacagim kesin ama.
Benim kizim var.2. veya 3. çocuğu bekleyen kızlar ilk çocuklarınızın cinsiyeti kızsa bulantı durumunuz nasıldı? kızda çok olur diyolar bulantı