2020 Şubat Anneleri

Kac yasinda canim kızın?

Bende 5+2 yim.hic bi belirti olmamasi beni cok korkutuyo.he mide blantisi ne halsizlik sıfır.hic hamilemisim gibi gelmiyo
bende de öyleydi, çünkü daha çok erken. endişelenme 6-7 haftadan itibaren başlar. ya da başlamaz belki herkes aynı olmuyor bünye meselesi :)

kızlar tansiyonum sürekli düşük genelde hep 8-6 gibi çıkıyor. bir doktorun yazısını okudum da hormonlardan dolayı normalmiş. bi de progestan da düşürüyor. ama tabii çok düşerse doktora danışmak gerekirmiş. ilk üç ay normalmiş.

oo super.
Benimki 2,
Allah tum yavrulara sağlık versin.

amin canım
ya ben çok dirayetli biri değilim 2 yaşında olsa kızım asla dayanamazdım. zor bi bebekti zaten. şimdi rahatım ama şükür büyüdü ya. o yüzden bu kadar bekledim.
tuvalet eğitimi 3 ay sürdü düşün ve ben indir kaldır derken bel fıtığı oldum tedavi gördüm. bi de o zamanlar hamile olsam napardım acaba. allah yardımcın olsun canım seninde.

Bende 5+2 yim.hic bi belirti olmamasi beni cok korkutuyo.he mide blantisi ne halsizlik sıfır.hic hamilemisim gibi gelmiyo
Korkma cnm.
Ilk hamileliğimde ayni senin gibi korkuyordum.
Kk de, mide bulantisi saglikli gebeligin isaretidir diye okumustum.
Sonra dr uma, midem bulanmiyor hic hamile gibi degilim demistim.dr da guldu bana ve, ne guzel iste mutlu olmalisin dedi.
Dr şöyle biseyden bahsetmisti bana;
Salinan betahcg hormonunun etkisi kisiden kisiye degisir.
Kimisi cok duyarlidir hamileligi boyunca kusar
Kimini cok etkilemez sabah bulantisi olur geçici bulantilarla tamamlar.
Kiminde ise salınan hormona karsi bi hassasiyet soz konusu olmaz ve hic bulanti olmadan tamamlar hamileligini.
Mesela şimdi de hic bulanti yok, ama ilk zamanlar azicik bulanmisti cok şükür gecti.

Demem o ki korkmani gerektirecek bi durum yok cnm.

Benimde birkac gün oncesine kadar hep düşüktü. Gozlerim karariyordu cok yavas kalkip oturmama ragmen fenaydim.
Gecti cok şükür.
Insallah seninki de gecer, dr un ne diyor bunun hakkinda ?
Canim benim bakis acim cok farkli bu konuda. Uyku egitimi ve wc egitimini gereksiz buluyorum ve kizim sinyalleri ne zaman verirse o zaman denemelere baslayacagim.
Zaten daha konusmuyor benim kizim.
Buyuk ihtimalle kakayi bu sene wc ye yapar ama cisi seneye birakir anca beze de o zaman veda ederiz. Simarik yetistirmiyorum ama surekli de aglamasina pek musama gostermiyorum. Sadece aglayarak biseyleri yaptiramayacagini bilmesi için o zamanlar sabit kalip susmasini bekliyorum.
Ben annelik icgudusu ile hareket ediyorum ve ilerde anlayacağım bakalim kötü mu yaptim iyi mi :)

Merhaba kızlar ben de 6+3 günlük hamileyim geçen 19 unda doktora gitmiştim görünmemişti pazartesiye randevu aldim 7. haftaya girecek inşallah kalp atışını da duyabiliriz benim de çok şükür fazla midem bulanmiyo çok Etkilemiyo insallah da böyle geçer kasiklarim ağrıyo bazen de göbeğim ağrıyor okuyorum burada hamileliği zor geçenleri inşallah en kısa zamanda hepinizin bulantıları geçer sağlıklı hamilelik ve doğum yaparız

doktora 8 temmuzda gidicem canım. çok kötü olursam ama kendi yaşadığım yerdeki doktorumu ararım. şu an annemin yanındayım. geçer ama inşallah. ilaç çok sersemleştiriyor.

zaten tuvalet alışkanlığı onlar sinyal verdiğinde başlanmalı. bende öyle yaptım ama kaka olayı çok zor oldu. üç ay altına yaptı. emin ol çişi daha çabuk öğreniyorlar.
bende ağladığında her isteğini yapan annelerden değilim ama ne yaparsak yapalım bazı çocuklar zor büyüyor. çok uykusuz geceler çektim. 1 buçuk yıldır rahatım şükür.
kolik denen şey vardı bi de bebekken aman allahım kabus gibiydi. inşallah ikincide olmaz diye dua ediyorum şimdiden.

ilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok rahattı sanırım Buda öyle olacak hiç kafanıza takmayın bulantıları
Ya benimde ilk gebeligimde sadece sabahları bi kac hafta oldu ikinci de sabah akşam çok feciydim ama bunda hiç tık yok merak ediyorum inşallah sıkıntı yoktur

Cok benziyor hikayemiz:))))
1.5 yildir rahatsin ya, ben de dedimki rahatliga alismadan bu tempoda oldu oldu olmadi daha da hayatta cesaret edemem. Cunku 2.5 yildir gecelerim boluk porcuk uykularla. Zaten yas da etken sebep idi. 37 yasindayim.
Allah bir şekilde alisma dayanma gücü verecektir ilk 1 yil pert olacagim kesin ama.

Ya benimde ilk gebeligimde sadece sabahları bi kac hafta oldu ikinci de sabah akşam çok feciydim ama bunda hiç tık yok merak ediyorum inşallah sıkıntı yoktur
Bence endişe edilecek bir durum yok şanslıyız hatta 3. Bebiş mi sizin benimde 2 olacak inşallah

inşallah ikinciler rahat olur :))
çoğu kişi aynı düşüncede ama ben öyle düşünmüyorum ya, zaten iki çocuk yapıcam (tabii allah bilir de) düşüncem öyle yani. ikisinin de zor ya da kolay tadını çıkararak büyüteyim dedim. ama tabii yaş çok büyük etken, sen iyi yapmışsın, bir yaştan sonra daha riskli ve zor. şu an ben 30 yaşındayım, inan ilk hamileliğimden daha halsiz ve yorgunum.

allah sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize :)

Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim. Tatile girdipimiz için memleketlere gitmeyi düşünüyoruz. 20 saatlik bir yol. 10 saat sonra bi gece konaklayıp tekrar yola devam edeceğiz. Kendi arabamızla 2 saatte 1 mola vererek gitmeyi düşünüyoruz. Sizde 1 aylıkken yola çıktınız mı hiç. Sıkıntı olur mu ki. Yarın da doktora danışacağım ama merak ediyorum

2. veya 3. çocuğu bekleyen kızlar ilk çocuklarınızın cinsiyeti kızsa bulantı durumunuz nasıldı? kızda çok olur diyolar bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…