2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar şimdi bugün doktor günümdü, kalp atışlarını duyduk ilk defa, sat 2 mayıstı benim :KK36: her şey yolunda dedi 3-4hafta sonra tekrar gel dedi, yalnız takıldığım nokta doktorum çok konuşmuyor sizinkiler nasıl acaba, sorunca anlatıyor ama kendi kendine çok bir şey söylemiyor, her şey yolunda söyleyecek bir şeyi yok herhalde dedim artık kendimi rahatlatmak için :KK48:
gözünaydın canım 🥰
benim doktorum da öyle. ilk hamileliğimde başlarda hatta ne kadar soğuk bi adam demiştik eşimle. sormadan bir şey söylemiyor, herşey serbest sadece dikkat et kendine diyor, öyle şunu yeme bunu ye şöyle yapma bu yasak şu serbest gibi şeyler hiç dememişti 😀

ama o kadar memnun kaldımki, harika bi hamilelik ve doğum geçirdim. işini titizlikle yapıyorsa doktor ve güveniyorsan hiç diğer şeylere bakma. bir sıkıntı yoksa zaten önemli olan şeylere bakıyorsa gerisi önemli değil ☺️

gözünaydın canım 🥰
benim doktorum da öyle. ilk hamileliğimde başlarda hatta ne kadar soğuk bi adam demiştik eşimle. sormadan bir şey söylemiyor, herşey serbest sadece dikkat et kendine diyor, öyle şunu yeme bunu ye şöyle yapma bu yasak şu serbest gibi şeyler hiç dememişti 😀

ama o kadar memnun kaldımki, harika bi hamilelik ve doğum geçirdim. işini titizlikle yapıyorsa doktor ve güveniyorsan hiç diğer şeylere bakma. bir sıkıntı yoksa zaten önemli olan şeylere bakıyorsa gerisi önemli değil ☺
Duyduğum kadarıyla iyi bir doktor tahlilleri falan aksatmadı ama dediğin gibi rahat sanırım bir sorun görmediği için, umarım sorun da yaşamayız da böyle devam eder, şimdilik değişiklik yapmayayım o zaman 😘

bugün herkes soruyor bu soruyu :) tatil dönemi tabii şimdi. ben 6 haftalıkken uçağa bindim, üç gün önce de 6 saatlik araba yolculuğu yaptım sık mola vererek. bir sıkıntı olmadı ama doktoruma danışmıştım zaten. tek sefer için uzun bir yol konaklayarak gitmeniz mantıklı olur. ama mutlaka doktorunuza sorun bencede 😊
Teşekkür ederim canım yarın soracağım 🙏

Merhaba bir haftadır sürekli okuyorum ama ancak yazmak nasip oldu. Heveslenip kursağında kalmasın diye yazmamıştım. Geçen hafta HCG yaptırdım 117 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 280 çıktı ama yinede keseyi görmeden için rahat etmeyecekti bugün keseyi de gördüm çok şükür artık hamileyim diyebilirim. 28 Şubat görünüyor doğum tarihim. 3. Çocuğum olacak inşallah . 2 tane fıstığım var. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

Merhaba bir haftadır sürekli okuyorum ama ancak yazmak nasip oldu. Heveslenip kursağında kalmasın diye yazmamıştım. Geçen hafta HCG yaptırdım 117 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 280 çıktı ama yinede keseyi görmeden için rahat etmeyecekti bugün keseyi de gördüm çok şükür artık hamileyim diyebilirim. 28 Şubat görünüyor doğum tarihim. 3. Çocuğum olacak inşallah . 2 tane fıstığım var. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Hoşgeldin canım bol 3. Gebelikli bi topigimiz oluyor benimde 3.😂😂

Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim. Tatile girdipimiz için memleketlere gitmeyi düşünüyoruz. 20 saatlik bir yol. 10 saat sonra bi gece konaklayıp tekrar yola devam edeceğiz. Kendi arabamızla 2 saatte 1 mola vererek gitmeyi düşünüyoruz. Sizde 1 aylıkken yola çıktınız mı hiç. Sıkıntı olur mu ki. Yarın da doktora danışacağım ama merak ediyorum
Ben bugün sordum doktora, 8.haftamdayım, düşük riski olmayan gebeliklerde 2 saatte bir verilen molalarla 6-8 saat yolculuk yapabilirsin ve yüzebilirsin dedi 😉 tabiki sen de sor mutlaka doktoruna inşallah sorun yok der 😘

Ben de haftaya 5saatlik yolculuğa cıkacagım.4 haftalık hamileyken de memleketten dönmüştük (4saat) .Yeni öğrenip ertesi gün yola çıkmıştık. Bir sıkıntı yaşamadım şükür. Yarın doktora haftaya gidecegim tatili de soracağım inşallah unutmazsam. Bu doktora ilk defa gidecegim bakalım nasıl biri. Merak ediyorum.

2. veya 3. çocuğu bekleyen kızlar ilk çocuklarınızın cinsiyeti kızsa bulantı durumunuz nasıldı? kızda çok olur diyolar bulantı
İlk evladım kız ama hiç mide bulantısı vs yaşamadım, yedi yıl sonra tekrar hamileyim yine bir belirti yok sadece biraz tatlı çekti sanırım canım... Onu da ayırt edemiyorum normalde adet olduğum zamanda tatlı çekiyor çünkü canım :KK48:

Merhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi 🥰 6+4 haftalkklar 😇 doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak 🤦🏻‍♀️
Aaaaa ne güzell süprizzzz olmuştur hayırlı olsunn canım topikte ikiz bebek yoktu sanırım birazdaha fazla dikkat etmen gerekicek arkadaşımdan biliyorum sağlıkla kucağına al inşallahhh ☺️

Merhaba kızlar bugün gittik doktora bizim tek bebek diye beklediğimiz ikiz çıktı çift yumurta ikizi 🥰 6+4 haftalkklar 😇 doktor herşey yasak dedi bol bol dinlen dedi ilişki yasak uzun yolculuk yasak denize havuza girmek yasak 🤦🏻‍♀️
Keseyi görmeye gidince mi ikiz oldugu anlaşıldı canim yoksa kalp atışın da mi? Bu arada hayirli olsun bebislerin cok sevindim 🤗

2. veya 3. çocuğu bekleyen kızlar ilk çocuklarınızın cinsiyeti kızsa bulantı durumunuz nasıldı? kızda çok olur diyolar bulantı
Tam benlik bir soru benim ilk bebeğim kız sabah akşam mide bulantısı çektim 6. Haftada başlamıştı doğuma kadar devam etti. Ama herkeste aynı olmaz tabi.

Aaaaa ne güzell süprizzzz olmuştur hayırlı olsunn canım topikte ikiz bebek yoktu sanırım birazdaha fazla dikkat etmen gerekicek arkadaşımdan biliyorum sağlıkla kucağına al inşallahhh ☺
Teşekkürler canım hepimiz sağlkla alırız inşallah ... evet doktorda daha fazla dikkat etmen gerekiyor dedi

Arkadaşlar diğer topiklerde olduğu gibi bizde de sayfa başında liste olsa muhtemel doğum sat bebeğin cinsiyeti yaşadığımız şehir gibi bilgiler yer alsa iyi olmaz mı🙄sayfayı açan kişi mi yapmalı acaba var mı bilgisi olan :KK54: :KK19:

aslında ben 3 çocuk istiyorum bunu doğurmam 35 yaşım olacak 2 yaşına gelse 37 bıdaha hamıle kal doğur 38 gücüm sabrım kalırmıkı diye düşünüyrum. çocukla aramızda yaş farklıda çok olur diyorum. 37 yaşındaym deyınce merk ettim düşüncelerinizi.
30-35-40 olacak bu karnımdaki Allah nasip ederse şunanda çom rahatım aslında küçük oğlum artık herşeyi kendi yapabiliyor sil baştan yapacağız sen bu kadar ara verme istersen bide çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim bebekten sonra yine

X