2020 Şubat Anneleri

günaydınlar. malum yaz sezonuna girdik tatil planları vardı.

bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?

ben hamileliğimi bilmeden ankaradan bursaya bursadan ayvalık Balıkesir Çanakkale sonra tekrar bursa sonra yine ankara yaptım dönüşte hamile olduğumu öğrendim çok şükür bişey olmadı

Onlar saçma genellemeler benim iki oğlum var ve hep kustum kilo verdim

aynen bencede öyle
ablam ve kardeşiminde erkek bebeği oldu
ablam çok güzel geçirdi
kardeşim kusmaktan bi hal olmuştu

mantıklı gecenlerdede tekme atmıştı :) peki kucagına alıyormusun 14-15 kılo benımkı hala kucak diye tutturuyor ve alıyorum cogu zaman mecburen
Canım benim kızım da 20 kilo. Başta alıyordum bişey olmaz diye kanamayla acile gittim, ondan mı oldu olacağı mı vardı bilmiyorum ama artık almıyorum. Güzel bi dille anlattım doktor ağır kaldırma dedi kucaklayamıyorum ama el ele gidebiliriz diyorum ya da eğilip sarılıyorum bol bol o boşluğu doldurmaya çalışıyorum canım. Bazen de babaya devrediyorum tabii baban alsın o güçlü, benden büyük deyip.

bende kızım karnım agrıyor diyorum koltukta otururken falan kucagıma alıyorum ama anlamıyor ayaga kal diyor sıpa :)

Kızlar günaydın dün köye gittik damacanadan su içtik. Su temiz ama dibi yosunluydu. Başka da alternatif yoktu bir yarım bardak içtim bişey olur mu diye de içim içimi yedi. Dibi yosun tutunca mikrop kapmamışımdır inşallah degil mi?

kızlar gece sırt üstü yatıyordum benım 3 yasındakı kızım karnıma yatmak istedi sanırım fena kafa attı karnıma biraz agrı var ama sıkıntı olurmu acaba doktora gitsemmi.
Canım ben gece hala yüzüstü uyuyorum oglan da hep tepemde. Kucagıma da alıyorum bişey olmaz sen takılma daha çekirdek kadarlar.

Merhaba arkadaşlar bende Şubat annesiyim nasip olursa 7 yaşında bir kızım var kardeş geliyor ona

günaydın kızlar bende bir kaç gündür mide bulantısı açısından daha iyiyim sanki. çok kötü olanlar allah yardımcınız olsun inşallah hemen geçer çok uzun sürmeden

halsizlik devam tabiiki. hele progestan içince birkaç saat çok fena oluyorum. bugün kızım bana anne sen hiç gülmüyosun artık dedi o kadar üzüldümki sürekli halsizim ya çocuk bile anladı. kendimi biraz toparlamaya çalışıyorum şimdi. allahtan çok küçük değil de kucağa alma durumum yok. sürekli kucak istese napardım bilmem.

bende kızım karnım agrıyor diyorum koltukta otururken falan kucagıma alıyorum ama anlamıyor ayaga kal diyor sıpa :)
Evet bazen tutturuyor benimki de ama ben tutarlı olunca çok da diretmiyor artık. Bazen koltuğun koluna çıkıyor orda sarılıyoruz kucaklanmış gibi hissediyor iyi oluyo ikimiz için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…