2020 Şubat Anneleri

Benimde 5 hafta itibarıyle cok mide bulantim ve kusmam vardi aniden bir gece baslamisti.Suanda iki gündür biraz daha rahatladım.Kalp sesini 7+5 te gittiğim muayenede duydum 5 +5 te duyulmamisti hala ultrason görüntümüz net değil devlet Hastanesi'ne gidiyorum dün özele giden birisinin ultrason resimlerini gördüm hiç fark yoktu oyuzden üç hafta sonraki muayeneyide devlete gidip sonra özele geçmeyi planlıyorum

İlk bebeğim de gaz yapmasını diye onu yeme bunu yeme bayağı dikkat etmiştim.Yine öyle yaparım. 2. bebekte de aynı heyecan oluyor canım sanki ilk bebeğim olacak :rolleyes: :KK36::anneadayı::emir_bebek:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Süreç nasıl ilerlicek şimdi sen doktoruna randevu aldın mı

Günaydın kızlar bizde bugün 7+4 olduk bakalım inşallah kalp atışını duyarız 11de doktor kontrolümüz var .5+1deyken keseyi görmüştük sadece

günaydınlar. malum yaz sezonuna girdik tatil planları vardı.

bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?

bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?
Bayram tatili için plan yapmıştık biz 1 hafta önce öğrendik 12 saat yolculuk vardı doktor daha çok yeni yerleşmeye çalışıyo riske atmayın dedi iptal ettik eylüle erteledik
doktoruna sormakta yarar var yinede

Kusmayanlar şükretsin şakın kafalarına takmasın dünyanın en şanlı insanları çünkü ilk gebeliğimde 4. Haftada öğrendim 5. Hafta deli oldum neden kusmuyorum diye 6. Hafta basladı 21 r kadar bittim

kızlar gece sırt üstü yatıyordum benım 3 yasındakı kızım karnıma yatmak istedi sanırım fena kafa attı karnıma biraz agrı var ama sıkıntı olurmu acaba doktora gitsemmi.

Sanmıyorum bir şey olacağını daha çok içerilerde bebişlerimiz. Benim de 3.5 yaşında kızım var birlikte yatarken küçük bi yastık koyuyorum karnıma, uyurken tekme filan olmasın diye. Tavsiye ederim. 🤗

Sanmıyorum bir şey olacağını daha çok içerilerde bebişlerimiz. Benim de 3.5 yaşında kızım var birlikte yatarken küçük bi yastık koyuyorum karnıma, uyurken tekme filan olmasın diye. Tavsiye ederim. 🤗

mantıklı gecenlerdede tekme atmıştı :) peki kucagına alıyormusun 14-15 kılo benımkı hala kucak diye tutturuyor ve alıyorum cogu zaman mecburen

bizimkide hep kucakta. 3 yaşında ve 11 kg. Zayıf ama yinede alıyorum. anapcan ağlıyor. Allaha emanetleri

ben doktoruma sordum bir sakıncası yok dedi bana. 6 haftalıkken uçağa bindim. 7 haftalıkken de 6 saat arabayla yolculuk yaptım sık sık mola vererek.

hiçbir şey olmadı ama tabiiki mutlaka doktoruna sor yine de. denize de girebileceğimi söyledi. zaten havuz sıkıntı enfeksiyon açısından, yoksa denize girmeyi riskli bir durum yoksa tüm doktorlar öneriyor. sadece öğle güneşinden korunmak gerek.

ilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok rahattı sanırım Buda öyle olacak hiç kafanıza takmayın bulantıları

X