2020 Şubat Anneleri

Benim kanama olmadı ama krın şişliği öğrendiğimden beri hep var sertleştide zaten
Regl olmadığımız için oluyo diyolar onu

Ben aynı durumdayım hem de 2 yasında kızım var düşünün annembende ama haftaya gidecek yemek sıfır napacagım çocuğa nasıl pişireceğim bilmiyorm ilk hamileliğimde 21 hafta sürmüştü hergün dua ediyorum düzeleyim diye yalvarıyorum yaşam bitti sadece akşam olsun diyorum bi uykuda rahatım

Kasıklarımda ve belimde inanılmaz sancı var ,doktoru aradım gaz sancısı muhtemelen dedı ayagını üşütme klimalı ortamda durma vs . Dedi . Sankı heran regl olcakmısım gibi agrıyor

Ayni kaderi paylasiyoruz canim bakanim da yok oglum her gun sıkılıo evde bana yalvario anne beni parka gotururmusun diye ama inemem her an kusuyorum ayaga kalkinca yavrum bu yazi hapiste gibi evde gecirecek her sabah Iskence resmen aksam olsa diyorum senin gibi artik perisan haldeyim 1 aydir allah yardimcimiz olsun canim

Belim ağrıyor arada öksürük ce falan sanki karnım acıyor gibi. Onun dışında mide bulantım başlamadı çok şükür daha Senin nasıl gidiyor hamilelik
Bel ağrısı ve kasık batması devam ediyor bende de onun dışında gaz sorunum var canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…