İnşAllah canım ya yediklerimize dikkat edersek olmaz umarım. İlk bebiş ya benim heyecan tavanİnşallah doğunca gazlı olmazlar ilk bebeğim de çok şükür gaz sorunu yaşamadık
İlk bebeğim de gaz yapmasını diye onu yeme bunu yeme bayağı dikkat etmiştim.Yine öyle yaparım. 2. bebekte de aynı heyecan oluyor canım sanki ilk bebeğim olacakİnşAllah canım ya yediklerimize dikkat edersek olmaz umarım. İlk bebiş ya benim heyecan tavan
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Süreç nasıl ilerlicek şimdi sen doktoruna randevu aldın mıİlk bebeğim de gaz yapmasını diye onu yeme bunu yeme bayağı dikkat etmiştim.Yine öyle yaparım. 2. bebekte de aynı heyecan oluyor canım sanki ilk bebeğim olacak
Amin amin canım ben pazartesi girmiştim doktora 10 gün içinde yine gel dedi 2 temmuz tarihine aldım randevuyu. Tam 6 haftalık oluyoruz inşallah duyarım kalp atışını gittiğimde.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Süreç nasıl ilerlicek şimdi sen doktoruna randevu aldın mı
her yerde yazıyor :)Kim demiş onu öyle bir olur ki
İnşallah duyarsınız canım benimGünaydın kızlar bizde bugün 7+4 olduk bakalım inşallah kalp atışını duyarız 11de doktor kontrolümüz var .5+1deyken keseyi görmüştük sadece
Bayram tatili için plan yapmıştık biz 1 hafta önce öğrendik 12 saat yolculuk vardı doktor daha çok yeni yerleşmeye çalışıyo riske atmayın dedi iptal ettik eylüle erteledikgünaydınlar. malum yaz sezonuna girdik tatil planları vardı.
bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?
Ben aldım çöp resmen sıfır etkiBulantı bilekliği mi alsan acaba canım. Devamlı kusunca halsiz kalıyosundur. Bir arastırsan iyi gelenler yorum yazmıştır belki.
Hadi inşAllah canım ya ben de haftaya gidicem tekrarAmin amin canım ben pazartesi girmiştim doktora 10 gün içinde yine gel dedi 2 temmuz tarihine aldım randevuyu. Tam 6 haftalık oluyoruz inşallah duyarım kalp atışını gittiğimde.
Sanmıyorum bir şey olacağını daha çok içerilerde bebişlerimiz. Benim de 3.5 yaşında kızım var birlikte yatarken küçük bi yastık koyuyorum karnıma, uyurken tekme filan olmasın diye. Tavsiye ederim.
Onlar saçma genellemeler benim iki oğlum var ve hep kustum kilo verdimher yerde yazıyor :)
günaydınlar. malum yaz sezonuna girdik tatil planları vardı.
bu ilk haftalarda yolculuk yapmak, tatile gitmek, denize girmek vb. sakıncalı olur mu sizce. ne dersiniz?