- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kanama olmadı ama krın şişliği öğrendiğimden beri hep var sertleştide zatenKızlar selam 7+2 yim. Hâlâ progesteron kullanıyorum günde 6 tane fitil olarak. Doktorum öyle uygun gördü kanamam olmuştu ve tüp bebek. Bende çok aşırı derecede karın şişkinliği var. Kendimi 8-9 aylık hamile gibi hissediyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda
Ben aynı durumdayım hem de 2 yasında kızım var düşünün annembende ama haftaya gidecek yemek sıfır napacagım çocuğa nasıl pişireceğim bilmiyorm ilk hamileliğimde 21 hafta sürmüştü hergün dua ediyorum düzeleyim diye yalvarıyorum yaşam bitti sadece akşam olsun diyorum bi uykuda rahatımGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
Ayni kaderi paylasiyoruz canim bakanim da yok oglum her gun sıkılıo evde bana yalvario anne beni parka gotururmusun diye ama inemem her an kusuyorum ayaga kalkinca yavrum bu yazi hapiste gibi evde gecirecek her sabah Iskence resmen aksam olsa diyorum senin gibi artik perisan haldeyim 1 aydir allah yardimcimiz olsun canimBen aynı durumdayım hem de 2 yasında kızım var düşünün annembende ama haftaya gidecek yemek sıfır napacagım çocuğa nasıl pişireceğim bilmiyorm ilk hamileliğimde 21 hafta sürmüştü hergün dua ediyorum düzeleyim diye yalvarıyorum yaşam bitti sadece akşam olsun diyorum bi uykuda rahatım
Daha cok yeni canim o yuzden oluyordur is yapma dinlenKasıklarımda ve belimde inanılmaz sancı var ,doktoru aradım gaz sancısı muhtemelen dedı ayagını üşütme klimalı ortamda durma vs . Dedi . Sankı heran regl olcakmısım gibi agrıyor
Hoşgeldin canım hayirli olsunKızlar kızlar ben de geldim aranıza
Teşekkürler canım hoşbuldum. Hepimize sağlıklı hamişlikler olsun inşAllahHoşgeldin canım hayirli olsun
Canımmm hoşgeldinnKızlar kızlar ben de geldim aranıza
Minnoş sende mi burdasınCanımmm hoşgeldinn
Evettt canım şubat annesi olarak burdayımmm çok şükürMinnoş sende mi burdasın
Oy oy oy kız benim 29 şubat görünüyor bir işim normal olaydı diyom ama olmuyoEvettt canım şubat annesi olarak burdayımmm çok şükür
Aaaa dimi bak şimdi fark ettimOy oy oy kız benim 29 şubat görünüyor bir işim normal olaydı diyom ama olmuyo
sorma ya nasıl gidiyo var mı şikayetin falanAaaa dimi bak şimdi fark ettim
Belim ağrıyor arada öksürük ce falan sanki karnım acıyor gibi. Onun dışında mide bulantım başlamadı çok şükür daha Senin nasıl gidiyor hamileliksorma ya nasıl gidiyo var mı şikayetin falan
Bel ağrısı ve kasık batması devam ediyor bende de onun dışında gaz sorunum var canım yaBelim ağrıyor arada öksürük ce falan sanki karnım acıyor gibi. Onun dışında mide bulantım başlamadı çok şükür daha Senin nasıl gidiyor hamilelik
AA unutmuşum canım ya gaz sorunu bende de varBel ağrısı ve kasık batması devam ediyor bende de onun dışında gaz sorunum var canım ya
Genelde 4 5 gibi bir sıkıştırıyor ki mideme vuruyor ağrı bebişler gazman olcak vallaAA unutmuşum canım ya gaz sorunu bende de var
İnşallah doğunca gazlı olmazlar ilk bebeğim de çok şükür gaz sorunu yaşamadıkGenelde 4 5 gibi bir sıkıştırıyor ki mideme vuruyor ağrı bebişler gazman olcak valla